FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 maj 2015, 23:49

Radovanovic jako tesko, rekao bih 0.01% sanse ..dok bi Mehanovic mozda mogao dobiti neke minute iako je povreda nezgodna i specificna

sve zavisi sa kojim timom cemo igrati zadnje kolo hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 13 maj 2015, 23:55

Ne znam do kad imaju ugovor s nama, ali po meni ne vjerujem da će ih Husref ostaviti u ekipi kad se usvoji Zlatna karika aBd.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 maj 2015, 00:27

staragarda je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Nije valjda da si iso' u Mejdan :o, bolan tamo idu samo ovi sto navijaju za ove "IN" klubove (Barcelona, Real, Chelsea), koji u zivotu nisu bili uzivo na nekoj fudbalskoj tekmi i ovi voajeri (skoro sve sami bolesnici ko i klub koji vode bolesnici). Naravno tu spada i grupa ovih placenih navijaca. Ako ce mo realno treba vise pomoci KK Student, to je klub sa puno vise tradicije od tog Kvazimoda kluba. :). Pa taj klub ce se uskoro ugasiti sam od sebe. Ti isti sto vode taj klub su ugasili Ditu sa svojim jaranima da bi imali svoj klub.
P.S. Porediti neki hibridni klub sa FK Slobodom i traziti pare za taj klub mogu samo oni koji izgleda lijece neke svoje komplekse iz proslosti. Prije je bilo onaj ko ne zna 'lopte" ide na "basket".
Naravno da ne idem...odnosilo se to za vrijeme zivota SLOBODE. ..a bevba, vedran i kompanija itekako imaju razloga da traze od grada da podrzi njihov projekat jer im je kod ljudi prosla prica da je to ustvari ista Sloboda al sada bez dugova. ....posto bosnjo pusi svaku ublehu koja mu se servira pa tako i ovu imaju sa posjetom od par hiljada ljudi odlican vjetar u ledza
Sta serete ba protiv OKK idem ja evo u Mejdan a clan sam Fukara bio od 6 razreda osnovne (prestao biti ove sezone sa svojih 20 god, pridruzio se kospicarima :kafa: ) Ubacite sebi u glavu da DITE vise nema unistili je lopovi, a novi klub koji je nastao brzo napreduje i imat ce iste ako ne i bolje uspjehe od DITE sa ovom organizacijom, Tuzla je grad kosarke i kad jedan Suljo moze ici u Mejdan sta vi tu glumite koji krc kakva Barcelona i ostale pm? Kad budu igrali ABA ligu svi cete dolazit radi Partizana i Zvezde zato dosta suplje ba.

Sto se tice danasnje utakmice, fina posjeta, steta sto nije vise uslo kako smo krenuli mislio sam da cemo i zavrsit 5-0 ...Beka me razocarao otkako se vratio, vjerovatno zato sto sam ga zapamtio kao jednog od drazih i boljih igraca Slobode, a ovo sto sad pokazuje nije ni 10% onog sto je tad radio za Slobodu, mora to povuci malo inace ce izgubiti mjesto u Europskoj Slobodi...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 maj 2015, 00:49

DoeTz je napisao/la: Kad budu igrali ABA ligu svi cete dolazit radi Partizana i Zvezde zato dosta suplje ba.
ABA ligu sigurno neće igrat, da imalo poznaješ i pratiš košarku znao bi...Al to nije tema ovdje.

Pa zar Mehanović ne trenira već duže vrijeme punim intenzitetom?
Šta se sve uradilo i kakav napredak za nekoliko mjeseci samo, od polusezone...Još da se kaže i to konačno DA Zlatnoj Karici, pa ne smijem ni zamislit šta će nas čekat sljedeće sezone, kakva će se ekipa sklopit, a već su i krenule neke pripreme.

P.S. Jedna za @sloboda72 :)
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 maj 2015, 01:04

DoeTz je napisao/la: Sta serete ba protiv OKK idem ja evo u Mejdan a clan sam Fukara bio od 6 razreda osnovne (prestao biti ove sezone sa svojih 20 god, pridruzio se kospicarima :kafa: ) Ubacite sebi u glavu da DITE vise nema unistili je lopovi, a novi klub koji je nastao brzo napreduje i imat ce iste ako ne i bolje uspjehe od DITE sa ovom organizacijom, Tuzla je grad kosarke i kad jedan Suljo moze ici u Mejdan sta vi tu glumite koji krc kakva Barcelona i ostale pm? Kad budu igrali ABA ligu svi cete dolazit radi Partizana i Zvezde zato dosta suplje ba.
sto je najgore, upravu si -dolazit ce ljudi i na prvog velikog protivnika ce zaboraviti da su ti timovi dovedeni parama koje su sahranile FK Sloboda.

Oni su izabrali taj put, taj "rat" do gasenja FK Sloboda- ne navijaci i ne sigurno Azmir...zasto? pa jer su svjesni da ne mogu jos dugo prodavati ljudima mu.da pod bubrege i ovaj kvazi klub, sa smijesnim rezultatima u jos smjesnijoj ligi..treba im novac za iskorak, a vlasiti ne daju/nemaju/ ne znaju naci preko sponzora kao Azmir, nego im treba iz budzeta da zagrabe..ako ode za FK, nema dovoljno da OKK iskoraci koliko oni zele

a mi tuzlaci smo takvi, opet kazem sutra ce 90% ljudi poletiti u mejdan iako su ti isti ubili FK Slobodu

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 maj 2015, 01:14

Da se razumijemo ni jedan tim nista ozbiljno od opstinskih para ne moze uraditi.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 maj 2015, 01:19

a pazi moguce je donekle u kosarci nastaviti prodavati maglu jer je kosarka u BIH pala skroz...sa 500.000 KM godisnje od opstine sigurno bi bili drugi, mozda cak i prvi zavisno koliko naberu mimo opstine od ulaznica i tih sponzora nekih ...mada bi imal i vise sponzora da nema FK..i onda kad izbore drugo mjesto napravili bi pritisak da im se plati pozivnica 150.000 eura za ABU (hipotetski da sve ostane kao sto je sada)....malo vise od milion KM (sa pozivnicom od 300.000 KM )ti treba u ABA ligi da se boris za opstanak i goli zivot...od ulaznica mogu navuci 250.000, od sponzora mozda jos 100.000, ostalih 700.000 im opet treba za grada za borbu za prezivljavanje u ABA ligi ako platis pozivnicu jer sa 700-800.000 KM za igracki kadar i operativne troskove nema te nigdje

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 maj 2015, 01:29

bacim i ja komentar na okk temi,volim kosarku,zivio sam za ditu..i volio bi da uspiju iskorace,jer nose ime sloboda,i tuzlanski su klub..
ali na ustrb slobode fk,nece dobiti centa..dragi su mi,a to ko ih vodi,je drugi par cipela..
treba im para,ko ih ****,neka se zaduze,kada preceraju,neka naprave okk tuzla,i deru dalje,i tako u krug..
ako se desi najgore fk slobodi,ja se distanciram od bilo kojeg sporta u nasem gradu,ko nas ****...nista sto nam je sveto neznamo spasiti..
i molim vas,ima tema okk pa tamo opletite,ko nas harry :urnebes:
ovo je tema FK SLOBODA,buduceg sampiona. :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 maj 2015, 01:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:a pazi moguce je donekle u kosarci nastaviti prodavati maglu jer je kosarka u BIH pala skroz...sa 500.000 KM godisnje od opstine sigurno bi bili drugi, mozda cak i prvi zavisno koliko naberu mimo opstine od ulaznica i tih sponzora nekih ...mada bi imal i vise sponzora da nema FK..i onda kad izbore drugo mjesto napravili bi pritisak da im se plati pozivnica 150.000 eura za ABU (hipotetski da sve ostane kao sto je sada)....malo vise od milion KM (sa pozivnicom od 300.000 KM )ti treba u ABA ligi da se boris za opstanak i goli zivot...od ulaznica mogu navuci 250.000, od sponzora mozda jos 100.000, ostalih 700.000 im opet treba za grada za borbu za prezivljavanje u ABA ligi ako platis pozivnicu jer sa 700-800.000 KM za igracki kadar i operativne troskove nema te nigdje
Pazi moze i Solana medju top 16 u Evropi sa milion maraka... al se to nece desiti
Nullius in verba

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 maj 2015, 01:49

Heller, ko je gospođica s avatara? :mrgreen:

izgleda mi poznato, al' ne vidim najbolje .. Sasha?

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 maj 2015, 01:57

wobly92 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la: Kad budu igrali ABA ligu svi cete dolazit radi Partizana i Zvezde zato dosta suplje ba.
ABA ligu sigurno neće igrat, da imalo poznaješ i pratiš košarku znao bi...Al to nije tema ovdje.

Upravu si nije tema, al ne vidim razlog zbog kojeg ne bi mogli igrat? PS sve sam ovo napisao gore zato sto pojedini glume nesto za OKK a svi ce poletjet u Mejdan kad dodju jaci protivnici zato manite suplje i spasavajmo FK .
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 maj 2015, 02:07

Chinaglia je napisao/la:Heller, ko je gospođica s avatara? :mrgreen:

izgleda mi poznato, al' ne vidim najbolje .. Sasha?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2015, 03:09

ultrasstyle_tz je napisao/la:Radovanovic jako tesko, rekao bih 0.01% sanse ..dok bi Mehanovic mozda mogao dobiti neke minute iako je povreda nezgodna i specificna

sve zavisi sa kojim timom cemo igrati zadnje kolo hehehe
Brate zadnje kolo hahaha.jedva cekam zadnje kolo a kako ce se potrefit mogli bi odlucivat o tituli..mislim Sarajevo bi i bez pustanja bilo favorit ali pod protiskom a mi rastereceni mogli bi iznenadit ali necemo jer imamo zelju uvalit Zelji :)..vec smo uzeli taj bod danas bi bili prvi i na derbiju bi im odgovarao i remi ali ebiga zamjerili su se sa nama ko im je kriv :)

a ljepo smo govorili moze se desiti veoma brzo da se koliko toliko vrati i kako stvarri stoje nismo daleko od toga :)..izrazido se radujem i cekam to zadnje kolo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 maj 2015, 10:16

Ja nebi skido gace na Kosevu,i po cijenu da Zeljo osvoji ligu.Pa valjda je to cari fudbala...vise bi ih "ponizili" da pobijedimo Sarajevo.Obraz gradis citav zivot a izgubis ga za sekundu."Veliki" Zeljo je presto za mene bit kad su odigrali protiv Leotara,mi ne moramo bit kao oni,vec treba da igramo za cast,tradiciju i ime naseg kluba.Velike klubove krasi takva igra a ne dogovori sa nekim klubovima.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 14 maj 2015, 10:48

emirzlaTu je napisao/la:Ja nebi skido gace na Kosevu,i po cijenu da Zeljo osvoji ligu.Pa valjda je to cari fudbala...vise bi ih "ponizili" da pobijedimo Sarajevo.Obraz gradis citav zivot a izgubis ga za sekundu."Veliki" Zeljo je presto za mene bit kad su odigrali protiv Leotara,mi ne moramo bit kao oni,vec treba da igramo za cast,tradiciju i ime naseg kluba.Velike klubove krasi takva igra a ne dogovori sa nekim klubovima.
Vidi drug meni je glupo ovo prebacivanje Želji,što mi nismo izgubili 2-0,nego smo izgubili 3-0?? ili što smo uopšte izgubili,a vjerujem da će se Zeba sam poduzeti da se na Koševu odigra najbolje što može,jer je taj isti često u loži Želje.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2015, 10:52

Nece biti potrebe da se brinemo za bilo kakve ishode, Sarajevo ce odluciti titulu do tada. :D

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 maj 2015, 10:55

Vidi ti drug i Husref je stari pitar pa bi Zeba mogo na klupi ostat ;) ...nebitno sve.Vi sta ste uradili uradili ste u Trebinju,moje misljenje da niste odigrali dostojno vaseg imena,tradicije i svega ostalog.I naravno da niko ne treba igrat ni za koga,jer onda hebes fudbal i ligu.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2015, 10:57

Pa ja cuo od prijatelja iz Sarajeva da je Zeba pitar...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 maj 2015, 13:23

emirzlaTu je napisao/la:Ja nebi skido gace na Kosevu,i po cijenu da Zeljo osvoji ligu.Pa valjda je to cari fudbala...vise bi ih "ponizili" da pobijedimo Sarajevo.Obraz gradis citav zivot a izgubis ga za sekundu."Veliki" Zeljo je presto za mene bit kad su odigrali protiv Leotara,mi ne moramo bit kao oni,vec treba da igramo za cast,tradiciju i ime naseg kluba.Velike klubove krasi takva igra a ne dogovori sa nekim klubovima.
Tako je, ako zelimo biti ono sto smo nekada bili, veliki klub, klub kojeg su postovali, klub prema kojem i danas imaju respect na sirem prostoru nego sto je BiH, odigrati posteno. Nas ne treba vise da zanimaju ni Sarajevo , ni Zeljeznicar niti bili koji klub, nek se svako za sebe bori. Ako smo odigrali posteno u Gradaccu kao i na svakoj utakmici zasto to ne bi i protiv Sarajeva.

P.S. Ima ona narodna "Ko tebe kamenom, ti njega sa hljebom".
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 maj 2015, 13:26

ma de ba ljudi,manite se strumfovske politike...kome ba pustiti...bice to utakmica sa puno golova...a budimo realni,i da nam znaci ta utakmica bilo sta,sarajevo,u borbi za titulu,u ovakvom omjeru snaga,ipak je apsolutni favorit na svom terenu...nesumnjam da cemo im pruziti musku utakmicu..
uostalom,sarajevo ce naguziti selju na kosevu,tako da ce sa obje strane biti revijalna utakmica..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 6 gostiju.