Tako je, a sljedeca prepreka u borbi za evropu je sarajevo koju cemo preci kao plitak potok.Orton je napisao/la:Zeljo nama nije konkurent.Zeljo se ne bori za titulu,Zeljo se bori za evropu.
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Najgore je preko plitkih potoka prelazititerabajt je napisao/la:Tako je, a sljedeca prepreka u borbi za evropu je sarajevo koju cemo preci kao plitak potok.Orton je napisao/la:Zeljo nama nije konkurent.Zeljo se ne bori za titulu,Zeljo se bori za evropu.
- samogrbavica
- Kontakt:
Gledajuci kako igraju na Kosevu gdje ih svi razvale, mislim da cemo ih pocepat.Ipak nemamo poraza cijelu polu sezonu, samo se nizaju jedan po jedan..
KHAJ PRICE
Posto vidim ti se razumijes, ko je to Sarajevo razvalio na Kosevu ??samogrbavica je napisao/la:Gledajuci kako igraju na Kosevu gdje ih svi razvale, mislim da cemo ih pocepat.Ipak nemamo poraza cijelu polu sezonu, samo se nizaju jedan po jedan..
Ti si opet šampion !
samogrbavica je napisao/la:Gledajuci kako igraju na Kosevu gdje ih svi razvale, mislim da cemo ih pocepat.Ipak nemamo poraza cijelu polu sezonu, samo se nizaju jedan po jedan..
"pocepat" "nizaju"

- samogrbavica
- Kontakt:
Jedino Siroki nista nije pokazao. Nije htio, nisu mogli ko ce im znati. Zrinjski vas razvalio visio vam gol u zraku, neki su vam odnijeli bodove. Ljudi koji su stariji, moje kolege pitari svaku tekmu dodu i kazu katastrofa kako igramo, ali smo pobjedili. ITDsimon je napisao/la:Posto vidim ti se razumijes, ko je to Sarajevo razvalio na Kosevu ??samogrbavica je napisao/la:Gledajuci kako igraju na Kosevu gdje ih svi razvale, mislim da cemo ih pocepat.Ipak nemamo poraza cijelu polu sezonu, samo se nizaju jedan po jedan..
KHAJ PRICE
-
- Kontakt:
da loše smo igrali protiv zrinjskog i dobili ,zeljo vec 2 godine nije dobio ni zrinjskog ,sirokog ,sarajeva mislim da je to nedostatak kvalitetasamogrbavica je napisao/la:Jedino Siroki nista nije pokazao. Nije htio, nisu mogli ko ce im znati. Zrinjski vas razvalio visio vam gol u zraku, neki su vam odnijeli bodove. Ljudi koji su stariji, moje kolege pitari svaku tekmu dodu i kazu katastrofa kako igramo, ali smo pobjedili. ITDsimon je napisao/la:Posto vidim ti se razumijes, ko je to Sarajevo razvalio na Kosevu ??samogrbavica je napisao/la:Gledajuci kako igraju na Kosevu gdje ih svi razvale, mislim da cemo ih pocepat.Ipak nemamo poraza cijelu polu sezonu, samo se nizaju jedan po jedan..

Zrinjski je jedina ekipa i ujedno i najbolja koja je gostovala na Kosevu da je uspjela onako odigrati i ako se ne varam mi smo tu utakmicu pobjedili tako da ne vidim kako su oni nas razvalili. FK Sarajevo je nakon Sirokog uspjelo uzeti najvise bodova kao domacin 9 pobjeda i 4 remija uz 6 primljenih i 28 postignutih golova pa kako to nije mi jasno ako nas "svi razvale".samogrbavica je napisao/la:Jedino Siroki nista nije pokazao. Nije htio, nisu mogli ko ce im znati. Zrinjski vas razvalio visio vam gol u zraku, neki su vam odnijeli bodove. Ljudi koji su stariji, moje kolege pitari svaku tekmu dodu i kazu katastrofa kako igramo, ali smo pobjedili. ITDsimon je napisao/la:Posto vidim ti se razumijes, ko je to Sarajevo razvalio na Kosevu ??samogrbavica je napisao/la:Gledajuci kako igraju na Kosevu gdje ih svi razvale, mislim da cemo ih pocepat.Ipak nemamo poraza cijelu polu sezonu, samo se nizaju jedan po jedan..
Ti si opet šampion !
- samogrbavica
- Kontakt:
To sto ste vi pobjedili ne igra nikakvu ulogu. Napisao sam o tome kako vi IGRATE a ne gdje ste bodove odnijeli. Ako Kallasi bude igrao ubit cemo vas po toj strani, ali ubit.
Nemamo poraz od 2014, odakle to da ce ti vi nas pobjediti ..
KHAJ PRICE
-
- Kontakt:
nama dosta i bod a Ahmo je dobio danas 3 zutisamogrbavica je napisao/la:To sto ste vi pobjedili ne igra nikakvu ulogu. Napisao sam o tome kako vi IGRATE a ne gdje ste bodove odnijeli. Ako Kallasi bude igrao ubit cemo vas po toj strani, ali ubit.
Bucan ce ubiti Kallasia? Ti si lud 100% hahahahahsamogrbavica je napisao/la:To sto ste vi pobjedili ne igra nikakvu ulogu. Napisao sam o tome kako vi IGRATE a ne gdje ste bodove odnijeli. Ako Kallasi bude igrao ubit cemo vas po toj strani, ali ubit.
- samogrbavica
- Kontakt:
Igrao ti je danas koliko ja znam, nije valjda da mislis da ce Nuspahic igrati prije njega?samogrbavica je napisao/la:Bucan oci moje lijepe nece igrati.
- samogrbavica
- Kontakt:
A oci moje lijepe igrat ce Kokot. Slabo ti pratis ekipu koja nema poraza odavno.
KHAJ PRICE
- egocentrik
- Kontakt:
Ko je vasoj ekipi nanio posljednji poraz?samogrbavica je napisao/la:A oci moje lijepe igrat ce Kokot. Slabo ti pratis ekipu koja nema poraza odavno.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- samogrbavica
- Kontakt:
Sarajevo dvije tisuce cetrneste. Ja sad je red na nas. Tako brojke pokazaju.
KHAJ PRICE
- egocentrik
- Kontakt:
Pa da, Sarajevo.samogrbavica je napisao/la:Sarajevo dvije tisuce cetrneste. Ja sad je red na nas. Tako brojke pokazaju.

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- samogrbavica
- Kontakt:
Nema se tu sta kriti. Zato pricu kako vi osvajate titulu i uzimate derbi okacite macku o rep.
KHAJ PRICE
Ne raspravljajte se s njima, mi smo svoje uradili s plasmanom u Evropu, a avioni kamioni nek sad strepe od prosječne ekipe da ih ne mlatne na lavoru i nabije komplekse i traume za sljedećih sedam naraštaja
- Evolution87
- Kontakt:
Hajde neko od vas u avatar 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,