FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 13 maj 2015, 22:57

Ja sam veliki optimista pred derbi, ova igra protiv Mladosti, ranije Veleza, Borca, uljeva povjerene u ove momke da mogu pobjediti Sarajevo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 maj 2015, 22:58

Ljudi moji valjda Bucan nece igrati, nekako mi izgleda nerovozno pa jos to i na ekipu prenosi :oops:
Željeznicar za život cijeli !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 maj 2015, 23:01

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 maj 2015, 23:02

Trece mjesto je tu i ovo je uspjeh ode i ovih mladih igraca.Potrefilo se da sa pitama igramo za titulu ali nece oni krenut silovito jer njima i nerjeseno odgovara jer mi i da pobjedimo nismo sigurni jer gostujemo celiku a oni bukvalno nikad u boljoj formi.Dakle sve cestitke nasem timu mogu sad rec na 3 mjestu i ovo ja prvi nisam ocekivo.Svi na kosevo ima da grmi sjeva prsti odjekuje lomimo kosevo u subotu.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 13 maj 2015, 23:02

Željooooo je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=fUhvDLF7DWs
3:31 :tokralju:
ko iz topa :D
Željezničar živimo !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 maj 2015, 23:05

Eh da, morao sam se vratiti samo da kažem AMIR HADŽIAHMETOVIĆ, čujemo se kasnije !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 maj 2015, 23:07

A niko da pomene kosorica presao cijelu ekipu i asistirao bajicu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 13 maj 2015, 23:11

Ovo je odradjeno vrhunski. Budimo ponosni na ove momke. Sta god da se desi podignute glavemo ostajemo. Za derbi je ovaj danasnji sastav samo sto umjesto Bucana ce da igra Kokot.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2015, 23:13

Ajzea je napisao/la:Eh da, morao sam se vratiti samo da kažem AMIR HADŽIAHMETOVIĆ, čujemo se kasnije !
Evo i ja sam pola sata pravio ovaj gif njemu u čast, jedva, sto me znojeva oblilo :mrgreen:

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 13 maj 2015, 23:13

pile87 je napisao/la:A niko da pomene kosorica presao cijelu ekipu i asistirao bajicu...
Pa teško se odlučiti koga prvog pohvaliti danas. Ja sam evo više puta gledao pregled i uživao. Svi golovi, ne zna se koja je asistenicija bolja.
Kosorića ne treba samo pohvaliti za ovaj potez, meni je on na proljeće odličan, odbrana je svakako na višem nivou u odnosu na jesen a on pogotovo. Ja se ne mogu sjetiti nekog njegovog lošeg poteza, možda jedino protiv Zrinjskog da je imao par lošijih intervencija.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 maj 2015, 23:13

pile87 je napisao/la:A niko da pomene kosorica presao cijelu ekipu i asistirao bajicu...
pomenuo sam ja. a nevezano za ovo danas, i on i bogdanović u odnosu na jesen izgledaju k'o drugi igrači, k'o da su ih vanzemaljci oteli i zamijenili.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 maj 2015, 23:15

Ma imamo najbolju odbranu pa jos poraza nemamo sto dokazuje kako nazad igramo. Bice lijepo vrijeme za derbi ne sikirajte se :D.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 13 maj 2015, 23:17

Mene Amir pokretima i stilom igre podsjeca na Pjanketa :P
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 maj 2015, 23:24

svaka cast adzemu, nema se njemu sta puno prigovorit ali ljudi ovaj oda je veliki majstor, sta covjek uradi od ekipe to je fenomenalno
kako bi bilo dobro da ova ekipa ostane i sledecu godinu zajednu ( bez seje :D ) i sa tim nekim novim covjekom jos u veznom redu
trebamo uzivat dok traje a ja sam optimistican da ce potrajati jos, ovi momci to sigurno mogu
ova obarska i nije mozda neki pokazatelj, ali polusezona jeste i kao ekipa ovaj zeljo izgleda fantasticno
ja vjerujem u odovica i momke i treba ih podrzati maksimalno sta god da se desi na lavoru a moglo bi to biti fino vece
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 13 maj 2015, 23:25

GODINAMA NIŠTA PROMIJENILO SE NIJE, OSIM ŠTO JE NAŠA LJUBAV VEĆA NEGO PRIJE !!
Volim te Željo
Željezničar živimo !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 maj 2015, 23:29

Jucer sam bio na treningu i imao priliku da popricam sa nekoliko nasih igraca i Odom izmedju ostalog. Ono sto sam im spomenuo jeste danasnja utakmica i da me malo strah utakmice. Igraci su rekli da ce dati sve od sebe kao da im je zadnja. Pitam Odu njegovo misljenje, samo mi je prisao i rekao ma ne sekiraj se, uzecemo glat. Samo kaze necu to pred igracima da kazem. Ali opet sam bio pesimista, medjutim danas se ispostavilo ono sto mi je i sam rekao. Priupitao sam ga i za derbi, samo je rekao, derbi je derbi i tu nikad ne mozes da znas sta moze da se desi i nasmijao se.

Danasnja utakmica je bas bila nekako rutinska. Ne bih isao po svakom igracu neku analizu, izdvojicu par njih.

Kosoric momak se preporodio, naniza 4 igraca i asistirao. Nekad davno sam govorio da njega treba staviti na tog zadnjeg vezno jer mu ta pozicija nije strana. Mozda vec protiv Travnika probati na zadnjem veznom, a na njegovu poziciju staviti Enisa ili Zeljkovica.

Amir, svaka rijec je suvisna. Momak je nas najveci dragulj uz Memiju naravno, ono sto on ima u svojim nogama nema neki igrac od 30 godina koji igra njegovu poziciju, a tek mu je 18 godina.

Nuspahic momak zna igrati, ako cemo biti realni puno bolji i opasniji od Bucana, a samim tim i mladji. Pravi sportista, trebao bi imati vecu minutazu, bar poluvijeme po utakmici.

Đelmic, pogledam na semafor 90', a on trci kao da je pocetak tekme, strasan igrac.

Okrecemo se derbiju, momci su moja iscekivanja premasili, nek odigraju hrabro i nece biti nikakvih problema. Moram priznati da imam nekako lijep osjecaj za derbi. Nasi najveci aduti sjede na klupi i hvala im sto su mi uljepsali ovaj dio polusezone jer fkt ovo nisam ocekivao.

VTŽ

P.S. Pile ?
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 13 maj 2015, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 13 maj 2015, 23:29

Dobra opservacija ovo u vezi zadnje linije.Fakat od dolaska Ode i nastavka drugog dijela sezone oba štopera izgledaju kao preporođeni bez trunke nesigurnosti i konfuznih reakcija u 16 metara.Znamo kome treba da se zahvalimo. :salut:

Samo hrabro momci, samo hrabro.Na našoj strani pritiska nema.

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 13 maj 2015, 23:35

Nije mi jasno kako neko moze reci nije nam bitna sljedeca utakmica , kakav je to pesimizam?? Steta sto pitari nisu igrali nerjeseno danas ali sta je tu je, sad ih moramo dobiti kako bi titulu uzeli. Sad kad smo dosli na korak do titule nema predaje.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 maj 2015, 23:38

Sarajevo je sampion nase je da osiguramo europu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 13 maj 2015, 23:39

bistrikboy je napisao/la:Sarajevo je sampion nase je da osiguramo europu...
ma ti si papak,... kakvi ste vi navijaci ako ne mislite da mozemo uzeti titulu ??? pa ako uzmemo kone, sta cete onda reci '?
Željezničar živimo !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lokomotifa, Pablo11 i 25 gostiju.