FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 13 maj 2015, 21:08

Virtu4l je napisao/la:Ne znam, ne vidi se baš najbolje na ovom snimku sa izvora, meni se učinilo da je Bajić.

I još nešto, kako momci hladnokrvno rješavaju ove gol prilike, jbt, kao da imaju 300 utakmica u nogama :bow:
Baja 100%, zbog onog gola se dolazi na tekme. Amir je nas dragulj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 13 maj 2015, 21:12

može se po kopačkama skontati da je dado ostao iza i da je baja asistent :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 21:22

Baja rutinski :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 maj 2015, 21:25

a druge dvije asistencije jesu dadine i obje su genijalne. kome nije jasno što igra, što ga se forsira i što ljudi koji bolje znaju govore da je super talenat neka pregleda klip sa današnje tekme koliko god treba puta. njegove mane se mogu ispraviti, ali ono što umije se ne može naučiti.

kontam da će jedina rotacija u odnosu na ovu utakmicu biti bučan - kokot, ali eto vidjećemo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 maj 2015, 21:43

Sutra najavljuju pogorsanje vremena i mogucu kisu preko vikenda. :problem:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 13 maj 2015, 21:48

[youtube][/youtube]

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 maj 2015, 21:50

Elegant je napisao/la:Sutra najavljuju pogorsanje vremena i mogucu kisu preko vikenda. :problem:
Ne vjerujem iskreno da ce nama to predstavljati problem. Ja ocekujem pun jug pa kud puklu da puklo.
Sa druge strane, to samo njima moze biti veliki problem,, prvi radi TV prenosa, pa visokih cijena karata. Ali **** njih, idemo mi SVOG ZELJU GORE PODRZATI MAKSIMALNO!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 13 maj 2015, 21:52

ChWilla je napisao/la:a druge dvije asistencije jesu dadine i obje su genijalne. kome nije jasno što igra, što ga se forsira i što ljudi koji bolje znaju govore da je super talenat neka pregleda klip sa današnje tekme koliko god treba puta. njegove mane se mogu ispraviti, ali ono što umije se ne može naučiti.

kontam da će jedina rotacija u odnosu na ovu utakmicu biti bučan - kokot, ali eto vidjećemo.
Dado je imao jednu asistenciju i to za zadnji go.Bajicu je asistirao Kosoric

A upravu si za sastav i ja samo ocekujem promjenu Bucan-Kokot :thumbup:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 13 maj 2015, 21:55

Elegant je napisao/la:Sutra najavljuju pogorsanje vremena i mogucu kisu preko vikenda. :problem:
A u subotu grmljavina sa juga :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 maj 2015, 21:58

Schwarz je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:a druge dvije asistencije jesu dadine i obje su genijalne. kome nije jasno što igra, što ga se forsira i što ljudi koji bolje znaju govore da je super talenat neka pregleda klip sa današnje tekme koliko god treba puta. njegove mane se mogu ispraviti, ali ono što umije se ne može naučiti.

Dado je imao jednu asistenciju i to za zadnji go.Bajicu je asistirao Kosoric

A upravu si za sastav i ja samo ocekujem promjenu Bucan-Kokot :thumbup:
evo gledam i ne vjerujem. četvoricu nanizao i asistirao :hmmmmm: fakat kosorić, a dado ostao pored.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 13 maj 2015, 22:07

ŠAMPIONI NAŠI, MA KOJI GOD DA ZAVRŠE !
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 13 maj 2015, 22:10

Kako smo i ocekivali lagana goleada danas, Bajic dobar danas gol i sjajna asistencija Amiru a on je bio mozak ekipe,sve je drzao pod kontrolom a cak je i Dado par lopti izborio. Velika je steta sto nece gore igrati Memija i Dzenis ali smislice Oda majstor nesto. Mene je strah sudija i bojim se da se ne ponove one pljacke koje su se desavale u prvim godinama posle rata, i da je srece da nam opet neki Svabo sudi ko 98 god.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 13 maj 2015, 22:42

Ako me pamćenje dobro služi ovo je Rijadu 5. asistencija u proljetnom dijelu. Zna li neko koliko ih je imao u prvom dijelu sezone? Odlično to izgleda kada se Bajić vrati više prema sredini terena i pomaže u ogranizaciji igre posebno zbog odlične kontrole lopte, što se je i moglo vidjeti i u prijašnim utakmicama(pr. Sloboda 1. poluvrijeme, Drina).

Kako je Nuspahić odigrao, je li on mijenjao Kvesu na beku ili su on i Bučan zamijenili pozicije nakon što je ušao?
Zadnja izmjena: Astren, dana/u 13 maj 2015, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 13 maj 2015, 22:45

Nešto nikad nisam obraćao pažnju na one reklame do terena, ali može li mi neko potvrditi jesu li se dodavale nove (persil itd). Znaci li to da je došlo par malih sponzora?
Jači od ratova, režima i partija. 1921

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 maj 2015, 22:46

Nuspahic otišao na lijevo krilo a Bućan se vratio na beka.. Po meni dosta Bolji od Bućka na krilu.. Trudio se, izborio nekoliko prekida i dao gol nakon Dadine asistencije..

@peterski Megamix distribuira persil a i meggle čija je danas maskota branila penale onoj djeci.. Vlasnik megamixa je ovaj Misimovic sto je u upravi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 13 maj 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 maj 2015, 22:48

ide i on grlom u jagode. jako je prodoran, ali ne rješava se na vrijeme. naravno, bolji je od današnjeg bučana, ali ko nije. usprkos golu mislim da se niko nema šta pitati što ne starta kad su tu kokot, đelmić i memija.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 13 maj 2015, 22:49

Ma neka pucaju gromovi i neka gori sve, JUG će biti u elementu !!!
Željezničar živimo !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 maj 2015, 22:49

Nuspahić kad god primi loptu krene prema golu da nešto napravi, makar 5 igrača bilo oko njega. To je ono što je meni zanimljivo oko njega a kasnije ću malo više o tekmi i igračima pojedinačno :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Rios

Post Postao/la Rios » 13 maj 2015, 22:50

Rutinska pobjeda,bas onakva kakva nam je i trebala :clap: Drago mi je zbog Nuspahica,momak me odusevio protiv Metalurga i fakat ne znam kako nije uspjevao da se nametne sve ovo vrijeme,ali eto nadam se da je ovo najava i njegovih boljih igara :thumbup: Cestitke i Amiru :clap:
Derbi..Relaksirano,opusteno,mi smo nas cilj ispunili ( ili eto skoro pa sigurno ispunili ) pritisak je na njima.Oni su ti koji su najavljivali trofeje,titulu i,htjeli oni to priznati ili ne,sigurno je da su pod vecim pritiskom.
Bice to praznik fudbala u nasem gradu svakako i jos jedan,dace Bog,Zubandan :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 maj 2015, 22:52

Ova pobjeda nas je značajno približila ostvarenju primarnog cilja,osvajanju trećeg mjesta koje nam garantuje igranje evropskih utakmica.
Ali,nije vrijeme ni za euforiju,ni za opuštanje,ni za najavu
nekih velikih stvari.
Iperativ je pobjeda u predzadnjem kolu protiv Travnika.
Dvije gostujuće utakmice su teške. Ali,nama ne toliko bitne. Posebno naredna. I baš zbog toga bi je mogli kvalitetno odigrati. Ishod? Neka o njemu razmišljaju oni koji u subotumoraju pobjediti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.