FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Maleni padaju Kokot zabija 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Previse letite znateli sa kakvom ekipom je mladost igrala pa 8 standardnih igrača nije bilo
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ebat cemo torpedo kobilja glava.kraljlavova je napisao/la:Previse letite znateli sa kakvom ekipom je mladost igrala pa 8 standardnih igrača nije bilo

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
BRAVO ZELJO!!!
Sada konacno mozemo da pricamo o Kosevu.
Zamolio bi sve, tko god misli gore da ide, naka ostavi srce na tribini i neka podere grlo, a momci ce to znati cijeniti.
Ako treba neka izgube i 5:0 ali kad vidim kako ginu za dres i klub plus u kakvoj smo trenutno sitvaciji, halal im od mene odmah bilo!
Zato u Subotu svi kao jedan. Bili na Zapadu bili na Jugu. Idemo igrati srcem pa sta Bog DA!
FORZAAAAAAA ZELJOOOOOOOOOO
Jedna sugestija za ove sa bakljama! Nemoj te molim Vas kao proteklih par derbija, kada mi imamo terensku incijativu da tada palite baklje jer nam se ritam igre vidno pojebe nakon kratke pauze zbog iste.
Ako se bude vuklu 0:0, pravite bakljadu ako nas stisnu, ali nemojte niposto kada mi kontrolisemo tok utakmice. Naravno, ako bude gol, deri odmah!

Sada konacno mozemo da pricamo o Kosevu.
Zamolio bi sve, tko god misli gore da ide, naka ostavi srce na tribini i neka podere grlo, a momci ce to znati cijeniti.
Ako treba neka izgube i 5:0 ali kad vidim kako ginu za dres i klub plus u kakvoj smo trenutno sitvaciji, halal im od mene odmah bilo!
Zato u Subotu svi kao jedan. Bili na Zapadu bili na Jugu. Idemo igrati srcem pa sta Bog DA!
FORZAAAAAAA ZELJOOOOOOOOOO
Jedna sugestija za ove sa bakljama! Nemoj te molim Vas kao proteklih par derbija, kada mi imamo terensku incijativu da tada palite baklje jer nam se ritam igre vidno pojebe nakon kratke pauze zbog iste.
Ako se bude vuklu 0:0, pravite bakljadu ako nas stisnu, ali nemojte niposto kada mi kontrolisemo tok utakmice. Naravno, ako bude gol, deri odmah!

U boljoj smo formi od njih, dosta boljoj. Samo nek momci poginu na terenu i rezultat ne moze izostati. Sarajevo igra jako lose i to je cinjenica, odbrana im je najslabiji dio tima a stoperski par Tatko-Dzemo garantuje prilike za Zelju. Nadam se da cemo iskoristiti svoje sanse, nadu ulijeva losi domacin.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Da mi je prije par kola ko pričao da će se ovo izdešavati, poslao bih ga u PM.. ovako svi na derbi i gazi mali torpedo 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trebaju nam jos tri boda odnosno jos jedna pobjeda da budemo sigurni za Evropu
, protiv Travnika idealna prilika da ispunimo cilj sezone. Zaletili ste se malo za derbi, trese vas divovski sindrom, pitari se ove godine setaju ligom tako da je bolje malo opustiti atmosferu

SLOBODA NAVIJAČIMA
Bravo Zeljo rutinski odradjeno danas,idemo sad dobit tanovce za titulu
ODA MAJSTOREEEEEEEE

ODA MAJSTOREEEEEEEE

19TM87 ZAVIDOVICI
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Znamo mi vrlo dobro kakvo je stanje, ali momci ZASLUZUJU OGROMNU PODRSKU PA NEKA BUDE STA BUDE!ennis je napisao/la:Trebaju nam jos tri boda odnosno jos jedna pobjeda da budemo sigurni za Evropu, protiv Travnika idealna prilika da ispunimo cilj sezone. Zaletili ste se malo za derbi, trese vas divovski sindrom, pitari se ove godine setaju ligom tako da je bolje malo opustiti atmosferu
To moras priznati?

Nama u Subotu treba ovo za cudo, pa sada vidite....
[youtube][/youtube]
igramo lijepo, dobro i pametno. i dobro smo vođeni. razloga za strah nema, nikakvog. nisu oni puno regularnih utakmica dobili u ovoj polusezoni. a evropu smo efektivno obezbijedili i bez gledanja ko će osvojiti kup, što je malo, malo ko očekivao.
ovo da nemamo razloga za strah znači upravo to što piše, a ne da ja garantujem pobjedu ili nešto tako.
a ovo sa 1.500 ljudi - meni se sa juga činilo da na sjeveru ima bar toliko.
ovo da nemamo razloga za strah znači upravo to što piše, a ne da ja garantujem pobjedu ili nešto tako.
a ovo sa 1.500 ljudi - meni se sa juga činilo da na sjeveru ima bar toliko.
Mene vise brine forma celika jer ih moramo dobiti ili mozda nerijeseno odigrati za titulu 

o tom po tom.
- zubanovic89
- Kontakt:
Ovaj Nuspahic dobrica neka pogledajte ovaj interviju poslije utakmice, ja mislim da mrava u zivotu nije zgazio 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Odlični golovi, posebno Amirov. Je li ono sa Bajićem odigrao dupli pas? Strašna akcija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Sa Dadom.Virtu4l je napisao/la:Odlični golovi, posebno Amirov. Je li ono sa Bajićem odigrao dupli pas? Strašna akcija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jeste @Virt4l , s Bajom 100%, kakav Dado, on je Nuspahicu.. Izvrsno odradjeno, posjeta solidna. A sad

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ne znam, ne vidi se baš najbolje na ovom snimku sa izvora, meni se učinilo da je Bajić.
I još nešto, kako momci hladnokrvno rješavaju ove gol prilike, jbt, kao da imaju 300 utakmica u nogama
I još nešto, kako momci hladnokrvno rješavaju ove gol prilike, jbt, kao da imaju 300 utakmica u nogama

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam obraćao pažnju al' na ss.ba su napisali da je sa Dadom dupli odigrao.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bajic je asistiraoVirtu4l je napisao/la:Ne znam, ne vidi se baš najbolje na ovom snimku sa izvora, meni se učinilo da je Bajić.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
hladno gol i dvije asistencije. to je kapital.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.