Moderator/ica: GracanicaAA
Prvo ne obraća se tako starijem od sebe,,,al to ako dosad nisi naučio ,,,tvoj problem,,drugo imaš emisiju na sportskim terenima na radio Gračanici pa provjeri,,,ta dva **** uzimaju ovdje pare i vrijeđaju čovjeka samo što radi svoj poso,,,cesc4 je napisao/la:**** ne s.eri lazes i to dobro. Ja sam bio dole jedini koji je vrijedao je mursel i to novinara i terzu pa se htio pobit sa marsalekom.... Siris dezinformacije.
Gdje ces to reci najtransparentnijem i najobjektivnijem forumasucesc4 je napisao/la:**** ne s.eri lazes i to dobro. Ja sam bio dole jedini koji je vrijedao je mursel i to novinara i terzu pa se htio pobit sa marsalekom.... Siris dezinformacije.
Polazi se u 2 sataGracanicaAA je napisao/la:Ide 1 autobus dole
nez tacno vrijeme, al bit ce dole ispred skole
Eh to drug hvala, samo jos moram da vidim cijenu.street je napisao/la:Polazi se u 2 sataGracanicaAA je napisao/la:Ide 1 autobus dole
nez tacno vrijeme, al bit ce dole ispred skoleDO POBJEDE ForZa BRATSTVO <3 <3 <3
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tvoja je prva turaamar009 je napisao/la:dobro nam dosli u dk...garantujemo fer i korektno navijanje od strane crvene legije...ako ste u mogucnosti da dodjete ranije pa da se druzimo i popijemo koju pivu zajedno...
piva ce biti sigurno a za sirutku ti nisam siguran...ALBOX je napisao/la:Tvoja je prva turaamar009 je napisao/la:dobro nam dosli u dk...garantujemo fer i korektno navijanje od strane crvene legije...ako ste u mogucnosti da dodjete ranije pa da se druzimo i popijemo koju pivu zajedno...,ja i moj vjerni drug guja stizemo zajedno
meni vopi , njemu sirutke , ne dozvoljava mu partijska knjizica drugacije![]()
Ajde bas da vidimo da li ce bit posljednje. Poscoka se upozorava od 10.kola.......badblueboylivno je napisao/la:Posljednje, ali zaista posljednje upozorenje korisnicima poscok123, ALBOX i ostalima koji trolaju, prepiru se i vrijeđaju. Imate privatne poruke za ovakva prepucavanja, temu ostavite za priču o klubu.
Što se mene tiče, posljednje je. Da imam opciju baniranja korisnika, odavno bih je iskoristio. Ovako ću zaključat temu dok više instance ovog foruma ne reagiraju.cesc4 je napisao/la:Ajde bas da vidimo da li ce bit posljednje. Poscoka se upozorava od 10.kola.......badblueboylivno je napisao/la:Posljednje, ali zaista posljednje upozorenje korisnicima poscok123, ALBOX i ostalima koji trolaju, prepiru se i vrijeđaju. Imate privatne poruke za ovakva prepucavanja, temu ostavite za priču o klubu.
Cekamo da se banujes**** je napisao/la:Nerazumijem o kakvom vrijeđanju se radi,,,gdje sam ga ja uvrijedio,,,čovjek vrijeđa ja ga nisam ni spomeno,,,moj stava je da je Bratstvo kanta od ekipe,da je uprava tj jedan čovjek najveće zlo koje je moglo zadesit jedan sportski kolektiv,,,e sad dal je ovo vrijeđanje ako jest ja ću se sam banovat...
A ja čekam da se ti izviniš za onaj post od neki dan,,,al ne moraš meni nego u ime Kadrića i Pljevljaka izvini se novinaru radio Gračanice,,,cesc4 je napisao/la:Cekamo da se banujes**** je napisao/la:Nerazumijem o kakvom vrijeđanju se radi,,,gdje sam ga ja uvrijedio,,,čovjek vrijeđa ja ga nisam ni spomeno,,,moj stava je da je Bratstvo kanta od ekipe,da je uprava tj jedan čovjek najveće zlo koje je moglo zadesit jedan sportski kolektiv,,,e sad dal je ovo vrijeđanje ako jest ja ću se sam banovat...
Ti si rekao da je poslije utakmice sa Radnickim to bilo. Ja sto posto tvrdim da nije i zato se nemam kome sta izvinjavati. Ja sam stojao cijelo vrijeme dole sa Dzafom i Terzom.**** je napisao/la:A ja čekam da se ti izviniš za onaj post od neki dan,,,al ne moraš meni nego u ime Kadrića i Pljevljaka izvini se novinaru radio Gračanice,,,cesc4 je napisao/la:Cekamo da se banujes**** je napisao/la:Nerazumijem o kakvom vrijeđanju se radi,,,gdje sam ga ja uvrijedio,,,čovjek vrijeđa ja ga nisam ni spomeno,,,moj stava je da je Bratstvo kanta od ekipe,da je uprava tj jedan čovjek najveće zlo koje je moglo zadesit jedan sportski kolektiv,,,e sad dal je ovo vrijeđanje ako jest ja ću se sam banovat...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.