Nydalen je napisao/la:Ovo je bio cist crveni za ovog kalasija. A sudija je u najmanju ruku smijesan, krenuo je dati crveni pa se predomislio.
post godine kuknjava
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nydalen je napisao/la:Ovo je bio cist crveni za ovog kalasija. A sudija je u najmanju ruku smijesan, krenuo je dati crveni pa se predomislio.
Smiješno je bilo samo ono simuliranje igrača radnika nakon što je napravio čist faul nad Ahmom.Nydalen je napisao/la:Ovo je bio cist crveni za ovog kalasija. A sudija je u najmanju ruku smijesan, krenuo je dati crveni pa se predomislio.
Jer da je htio dati zuti i njemu, ne bi prvo onom iz radnika dao zuti, pa ga pisao, stavio karton u djep pa zvao kalasija, pa ceka, ceka, ceka, i izvadi opet zuti.Elegant je napisao/la:Preomislio se u zadnj tren.
Kupili smo sudijeNydalen je napisao/la:Ovo je bio cist crveni za ovog kalasija. A sudija je u najmanju ruku smijesan, krenuo je dati crveni pa se predomislio.
Bravo, nek si stavio rijec navijaci pod znake navoda, jer pitanje je koliko ustvari te momke interesuje Slavija, da li ih uopste interesuje ili imaju drugih ciljeva. Poznata parola Manijaka "Slavija je vas drugi tim, kad neigra Zvezda uvjek ste s njim". Mrzim te Bosno nema nikakve veze s sportom, vec s politikom, sto bih ja sankcionisao zestokim kaznama, ne samo "navijače" Slavije, vec sve koji to rade.Papastathopoulos je napisao/la:"navijaci" Slavije: "mrzim te Bosno"
fuj
Da, to je ta naša opsesija Divovima. Naravno, nema veze što nema prenosa Želje.dr.van nostrand je napisao/la:wtf, njihova ekipa igra ali prati se nači DIV
Inace, zestoki navijc ZeljA na forumuVirtu4l je napisao/la:Da, to je ta naša opsesija Divovima. Naravno, nema veze što nema prenosa Želje.dr.van nostrand je napisao/la:wtf, njihova ekipa igra ali prati se nači DIV
Zip je napisao/la:Inace, zestoki navijc ZeljA na forumuVirtu4l je napisao/la:Da, to je ta naša opsesija Divovima. Naravno, nema veze što nema prenosa Želje.dr.van nostrand je napisao/la:wtf, njihova ekipa igra ali prati se nači DIV
Igra mu klub najvazniju utakmicu na Grbavici, on komentarise i prati FKS![]()
Za taj fašizam im sudija neće prekinuti susret, ne boj se, to samo važi za 'ratnu zastavu' BiH...titi14oldschool je napisao/la:"Vojska republike srpske" koji su ovo debili...vise se raje skupi kod mene u mahali kad djeca igraju..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To im se toleriše godinama, mada po stadionima se viđaju i ljilanji i trobojka i zastava hr-hb a jedino se Sarajevo kaznilo prekidom utakmice zbog zastave koliko mene sjećanje služi.BordoArmy88 je napisao/la:Za taj fašizam im sudija neće prekinuti susret, ne boj se, to samo važi za 'ratnu zastavu' BiH...titi14oldschool je napisao/la:"Vojska republike srpske" koji su ovo debili...vise se raje skupi kod mene u mahali kad djeca igraju..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.