Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo da ne bude neki cirskus u ova cetri kola po pitanju kladionica tj. namjestanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Evolution87
- Kontakt:
Ja sam jutros zategao x2 na velez
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Uvijek si bio pametan!!!Evolution87 je napisao/la:Ja sam jutros zategao x2 na velez
Godine prolaze jubav ostaje...
Sudi Admir Šehović, ukopao nas je nekoliko puta i nesumnjam da će i danas ako bude potrebno!Evolution87 je napisao/la:Ja sam jutros zategao x2 na velez
On je jedan od sudija koji se šalju kad treba obavljati prljave zadatke.Velež danas nema šanse, fali nam 6 igrača a i moral je nikakav poslije sudijskih krađa u zadnja dva domaća susreta.
Kakvu ste krađu doživili na posljednjem domaćem susretu? Ruka Kokota jel'anel81m je napisao/la:poslije sudijskih krađa u zadnja dva domaća susreta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako si bio na utakmici znaš, ali si vjerovatno pratio na netu.Virtu4l je napisao/la:Kakvu ste krađu doživili na posljednjem domaćem susretu? Ruka Kokota jel'anel81m je napisao/la:poslije sudijskih krađa u zadnja dva domaća susreta.
Sudija je tendenciozno sudio za Želju, vidilo se to očito.
Moji dragi velezovci ne prdite pa bilo je na tv navedi samo jednu aituaciju u kojoj ste osteceni ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nisu to Veležovci, ovo je sporadičan slučaj, upratio sam ga i na njihovoj temi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
uvijek cete ostati jedan mali simpatićni prigradski klub kuknjava kuknjavaanel81m je napisao/la:Sudi Admir Šehović, ukopao nas je nekoliko puta i nesumnjam da će i danas ako bude potrebno!Evolution87 je napisao/la:Ja sam jutros zategao x2 na velez
On je jedan od sudija koji se šalju kad treba obavljati prljave zadatke.Velež danas nema šanse, fali nam 6 igrača a i moral je nikakav poslije sudijskih krađa u zadnja dva domaća susreta.
goveđigulašmajka
Jel Celik prosle godine bio prvi na tabeli ono kad se gleda samo proljetni dio sezone? I hocemo li biti i ove s obzirom da rusimo sve pred sobom? 
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Sta je ovo ovako velika kvota na 3+ zeljeznicar-v.o zeljeznicar bi ih mogo silovat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
od bas krucijalni situacija moze se spomenut ruka kokota prije pasa za 0-1 i ocigledni penal i prateci crveni na reljicu kod rezultata 0-1! haj ona ruka kokota se moze i diskutovat i zajebano je sudiji vidit! i ja u prvi mah nisam mislio da je ruka u pitanju ali kasnije kad se gleda repriza vidi se da lopta ide izmedju rebara i ruke i stim automacki ima kontakta sa rukom i treba se svirat faul... dok je vec penal i previse ocigledan i na prvi pogled i nema se sta diskutovat, cist ko suza! sa druge strane opet je sportski cestitat protivniku na pobjedi pa to cu i uradit ali nije za zanemarit da je sudjenje bilo haj recimo blago na zeljinoj strani a isto tako cinjenica je da je i velez bio bezidejan i da je zasluzeno porazen...pile87 je napisao/la:Moji dragi velezovci ne prdite pa bilo je na tv navedi samo jednu aituaciju u kojoj ste osteceni ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahah i ovo da vidim
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ovoj slaviji zbog stadiona treba zabranit da igra. Jbt ne moze niko lopte ustopat kako skace, igrac padne sav se podere na onoj zemlji. Uvest pravilo, ne valja ti trava na stadionu, lave 3-0 gubis ako je ne posadis do utakmice. Zbog ovoga ni ne moze biti nikakvog napretka u kvalitetu igre.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- Papastathopoulos
- Kontakt:
"navijaci" Slavije: "mrzim te Bosno"
fuj
fuj
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nit je bila ruka nit penal.mikki21 je napisao/la:od bas krucijalni situacija moze se spomenut ruka kokota prije pasa za 0-1 i ocigledni penal i prateci crveni na reljicu kod rezultata 0-1! haj ona ruka kokota se moze i diskutovat i zajebano je sudiji vidit! i ja u prvi mah nisam mislio da je ruka u pitanju ali kasnije kad se gleda repriza vidi se da lopta ide izmedju rebara i ruke i stim automacki ima kontakta sa rukom i treba se svirat faul... dok je vec penal i previse ocigledan i na prvi pogled i nema se sta diskutovat, cist ko suza!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Staj gore navijaci il teren Slavije
Nullius in verba
Ovo je bio cist crveni za ovog kalasija. A sudija je u najmanju ruku smijesan, krenuo je dati crveni pa se predomislio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.