Romariooo je napisao/la:real ima bolji tim, juventus bolji rezultat i bolje ratnike
drugi razlog za prednost juventusu je kompaktnija momcad, cini mi se da su motivisaniji od realovih, nekako su slozniji, ginu jedan za drugoga, dok u realu ima odredjene kurcobolje kod pojedinih igraca, osim toga realu fali mozak modric, dok se juventusu vratio najjaci igrac pogba, tako da tu voda ide na mlin juventusa
To je to.. Zbog toga i jesam optimističan, i zbog takvog pristupa se radujem ovakvim mečevima.
sve zavisi po meni u od dva faktora, prvi je kao uvijek u ovakvim izjednacenim utakmicama sreca, kako ce krenuti utakmica, hoce li neko iz prvog napada dati gol, hoce li sudija pogrijesiti u neciju koristi, hoce li uci neka frljoka i sl
Da, toga se najviše bojim.. Nadam se fer i korektnom suđenju.. Samo da penaldo ne počne mahat' rukama ko neka uvrijeđena pickica nakon svakog kontakta, pogotov kako se utakmica bude bližila kraju..
Drugo, strah me je eventualnih kikseva odbrane. Chielini jeste ratnik, i tako to

al' zna da usere za trojicu..
Boni isto.. Al' kad su raspoloženi, pribrani (valjda budu) i bez straha, tad odbrana Juventusa djeluje savršeno..
Fali tu i čelični zid, al' zbog formacije nije u prvih 11..
Kao i u prvom meču, najviše nade polažem u vezni red, jer to je ono što Juventus čini tako impresivnim..
Pogba-Marchisio-Vidal
Pirlo će početi, čisto da malo smeta

, da nervira svojom brzinom i defanzivnim sposobnostima
Šalim se naravno, od njega treba očekivat' odličan meč.. Puno genijalnih poteza i pasova, malo kikseva u defanzivi itd (

)..
Ukoliko nam se sreća osmijehne, i iznudimo neki slobodnjak, a on zabije..
To bi bila najslađa pobjeda (ili ti gol za prolazak

) ikad ..
Samo hrabro i bez straha..
FJ