Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 13 maj 2015, 14:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam što će vam obojica, jednog od njih razumijem, ali obojicu ne, jer je to 50-60 mil za napadače samo, a imate i drugih pozicija za popuniti.
Ma priprema se za odlazak Teveza 2016. Bolje godinu prerano nego godinu prekasno. :?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 13 maj 2015, 14:21

svim srcem sam veceras uz Juve...sretno i vjerujem da Juve moze u finale.
Semper Fidelis

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 maj 2015, 14:22

Kako sam nervozan Bože dragi.......

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 maj 2015, 14:25

I ja sam brate nervozan k'o cuko...

Nisam zaspao do pola tri, dijete nešto bolesno pa plač, ovo-ono, na poslu cijeli dan neke bezze za.j.eb.ancije... a kad god uhvatim vremena bacim oko na komp, ima li šta novo za tekmu... ko je šta rekao, izjavio... i kako ćemo proći? :crazy:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 maj 2015, 14:26

ako bi nekako dosli i Kavani i Dibala, ja bih pustio na teren barem u seriji A (a i u 80% meceva lige prvaka) tri napadaca (Kavani, Tevez, Dybala)..imaju dovoljan radijus kretanja da ne budu problem u odbrani, iza bi imao Pogbu, Markizija i Vidala koji trkacki mogu nadomjestiti sve to...

Kavani, Dibala, F.Vaskez (loan to buy za klupe), Rugani i Darmian bi bio jedan vrhunski prelazni rok
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 maj 2015, 14:37

ramiral je napisao/la:I ja sam brate nervozan k'o cuko...

Nisam zaspao do pola tri, dijete nešto bolesno pa plač, ovo-ono, na poslu cijeli dan neke bezze za.j.eb.ancije... a kad god uhvatim vremena bacim oko na komp, ima li šta novo za tekmu... ko je šta rekao, izjavio... i kako ćemo proći? :crazy:
Meša Baždarević kaže da smo bezobrazni i zbog toga ćemo proći. :mrgreen: Ćiro kaže da ispadamo, Ale kaže da nas čeka u Berlinu. :ljepota: Navijači Reala potcjenjuju, "gdje ćeš ispasti od ekipe kojoj je Tevez najbolji igrač" i sl...

slika

:clap:

[youtube][/youtube]

:opaopa:

normalaba
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la normalaba » 13 maj 2015, 14:40

IlCapitano je napisao/la:
ramiral je napisao/la:I ja sam brate nervozan k'o cuko...

Meša Baždarević kaže da smo bezobrazni i zbog toga ćemo proći. :mrgreen: Ćiro kaže da ispadamo, Ale kaže da nas čeka u Berlinu. :ljepota: Navijači Reala potcjenjuju, "gdje ćeš ispasti od ekipe kojoj je Tevez najbolji igrač" i sl...

[img]http://pbs.twimg.com/media/CE4n7m_WYAA57bb.jpg[/img]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7YCT4gghfAI[/youtube]

:opaopa:
Bitno je sta Pape kaze :P
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 maj 2015, 14:44

ma optimista sam sto je najgore...a to nevalja :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rivaldo10
Kontakt:

Post Postao/la rivaldo10 » 13 maj 2015, 14:44

prolazite sigurno :thumbup: u RM-u je nikakva atmosfera, a bez toga nema ni rezultata
Tamo gdje prestaje logika, počinje BiH.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 13 maj 2015, 14:50

rivaldo10 je napisao/la:prolazite sigurno :thumbup: u RM-u je nikakva atmosfera, a bez toga nema ni rezultata
bazinga bitch :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 maj 2015, 14:59

Petr Cech ‏@PetrCech 6h6 hours ago

Let the best team win but I would love to see "the maestro" with the cup in his hands ... @gianluigibuffon

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 maj 2015, 15:01

Jeko ovaj sa Bobom?

Ako sam i za jednog igrača prije Alexa žalio što je napustio klub to je bio Vieri. Uvijek simpa pa kad je nastupao i za ''anamo one''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 13 maj 2015, 15:13

Samo jako veceras, drzati loptu sto je moguce duze, nikako se braniti od pocetka!
Hrabro i jako do Berlina abd

Forza Juve
1946

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 13 maj 2015, 15:14

Ko ih yebe. Glupi su k'o kita.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 maj 2015, 16:17

veceras pravi klasik lige prvaka i napeta utakmica za razliku od one sinoc, mnogi ce reci svasta, po meni je sve tu bara bara, u kilu graha je prolaz i reala i juventusa, real ima bolji tim, juventus bolji rezultat i bolje ratnike, real ima domaci teren, juve ima prednost ako postigne jedan gol jer s drugim real vec mora postici 4 komada, i tako, kako god okrenes, sanse su tu negdje

ako bi se bas moralo birati ko je favorit, po meni je to juventus, iz nekoliko razloga, prvo to sto imaju vec prednost neku koja im daje mogucnost da igraju defanzivno i na kontru, kad mogu tako igrati onda su najopasniji, a takva igra opet najvise ne godi realu, kad se protivnik zna braniti i sloziti kontru, tu je real najtanji, no u slucaju da real postigne neki rani gol onda se sve mijenja i kad juve mora napasti, a real ceka kontru, onda je tu real najjaci, tako da mislim ako juve izdrzi prvih pola sata bez primljenog gola, vrlo vjerovatno idu dalje

drugi razlog za prednost juventusu je kompaktnija momcad, cini mi se da su motivisaniji od realovih, nekako su slozniji, ginu jedan za drugoga, dok u realu ima odredjene kurcobolje kod pojedinih igraca, osim toga realu fali mozak modric, dok se juventusu vratio najjaci igrac pogba, tako da tu voda ide na mlin juventusa

sve zavisi po meni u od dva faktora, prvi je kao uvijek u ovakvim izjednacenim utakmicama sreca, kako ce krenuti utakmica, hoce li neko iz prvog napada dati gol, hoce li sudija pogrijesiti u neciju koristi, hoce li uci neka frljoka i sl, a drugi faktor je postavka igre allegrija, da li ce ici s hard core odbranom i bunkerom, ili ce pravilno postupiti kao i u prvoj utamicu i postaviti ekipu defanzivno ali ne toliko da se ne pokusava napasti i da se ne koriste kontre. ja vjerujem da ce allegri to dobro postaviti, dobar je trener, dobar takticar, ne vjerujem da ce napraviti gresku, prepasti se reala i potpuno se zatvoriti onako kao recimo atletico madrid, vjerujem da ce allegri postaviti utakmicu isto kao u torinu prosle hefte, za nijansu mozda samo defanzivnije, vjerujem da ce juventus traziti i gol da postigne i da se nece uzdati u 0 0 jer to bi bilo kobno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 13 maj 2015, 18:52

Možemo i moramo u finale,aBd. Zelim Juve preslikan iz prve utakmice bez straha i sa potpunom predanoscu. Forza Juve!
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 maj 2015, 19:29

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 13 maj 2015, 19:42

Romariooo je napisao/la:real ima bolji tim, juventus bolji rezultat i bolje ratnike
drugi razlog za prednost juventusu je kompaktnija momcad, cini mi se da su motivisaniji od realovih, nekako su slozniji, ginu jedan za drugoga, dok u realu ima odredjene kurcobolje kod pojedinih igraca, osim toga realu fali mozak modric, dok se juventusu vratio najjaci igrac pogba, tako da tu voda ide na mlin juventusa
To je to.. Zbog toga i jesam optimističan, i zbog takvog pristupa se radujem ovakvim mečevima. :cool:
sve zavisi po meni u od dva faktora, prvi je kao uvijek u ovakvim izjednacenim utakmicama sreca, kako ce krenuti utakmica, hoce li neko iz prvog napada dati gol, hoce li sudija pogrijesiti u neciju koristi, hoce li uci neka frljoka i sl
Da, toga se najviše bojim.. Nadam se fer i korektnom suđenju.. Samo da penaldo ne počne mahat' rukama ko neka uvrijeđena pickica nakon svakog kontakta, pogotov kako se utakmica bude bližila kraju..

Drugo, strah me je eventualnih kikseva odbrane. Chielini jeste ratnik, i tako to :mrgreen: al' zna da usere za trojicu..
Boni isto.. Al' kad su raspoloženi, pribrani (valjda budu) i bez straha, tad odbrana Juventusa djeluje savršeno..
Fali tu i čelični zid, al' zbog formacije nije u prvih 11..

Kao i u prvom meču, najviše nade polažem u vezni red, jer to je ono što Juventus čini tako impresivnim..

Pogba-Marchisio-Vidal :cool:

Pirlo će početi, čisto da malo smeta :mrgreen: , da nervira svojom brzinom i defanzivnim sposobnostima :tralala:

Šalim se naravno, od njega treba očekivat' odličan meč.. Puno genijalnih poteza i pasova, malo kikseva u defanzivi itd ( :pray: )..
:mrgreen:

Ukoliko nam se sreća osmijehne, i iznudimo neki slobodnjak, a on zabije.. :ljepota:
To bi bila najslađa pobjeda (ili ti gol za prolazak :mrgreen: ) ikad .. :kafa:

Samo hrabro i bez straha..

FJ
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 maj 2015, 19:51

[youtube][/youtube]

Hajmoooooooooooooooooooooooooooooo :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 maj 2015, 19:58

Sretno večeras, da ovo uzmete....A možete i trofej uzeti. Želim Juveu sreću..... :cool:
Mislim da će to biti jedno vaše hrabro, čvrsto, kompaktno i taktički dobro izdanje.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.