FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Arena radi ima na pregled programa i čak je onaj levat prošle sedmice najavio, ali to nije tema naše emisije,
SVI NA GRBAVICU DANAS!
SVI NA GRBAVICU DANAS!
- Neandertalac
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Iskreno, sa rezultatske perspektive to stoji, a ujeno se samo rezultat i gleda.jestamaji je napisao/la:ma neka pobjede pitari pa da igramo na pobjedu, meni je tih remija na derbijima pun ku.rac, povraća mi se više od remija! pogledajte samo rezultate u zadnje vrijeme, sve sami alibi derbiji! a i vrijeme je da ih puknemo kako treba! osim onih 3:0 na koševu kadu su se ona njihova dva tokmaka sudarila ne sjećam se kad smo ih zadnji puta razvalili! OK, nisu ni oni nas, ali u moja vremena je derbi bio praznik napadačkog fudbala, igralo se uvijek na pobjedu, nikada na remi, a ovo u zadnje vrijeme ninašta ne liči, jeb.eš alibi derbije! nek to igraju pitari, mi se toga moramo kotarisat!!!
Ali igrom smo ih znali razvaliti samo nam niko nije kriv sto nismo znali vise pogadatai.
Pa eto sjeti se onog derbija 1:0 na Grbavici pa gore 2:2, oni od ta va gola nita nisu uradili, pa onda onaj kup, nasi dodu pred gol i mole Boga. Tako bilo je derbija gdje smo bili vise nego dominantniji ali oni spretniji.
Da je Vakat da naplatimo to sve, jeste. Tako uz veliku podrsku do pobjede...
Imali danas prenos za dijasporu?
Nema prenosa, neće ga biti ni protiv Travnika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Fakat, zadnjih deset derbija go pitara ko da nam je uklet, nevjerovatno je sta smo sve fulali. Od penala do praznih golova, desetak jedan na jedan situacija, svaki put smo trebali dva tri razlike dobiti, svaki put se izvlacili.DzoleZeljo je napisao/la:
Iskreno, sa rezultatske perspektive to stoji, a ujeno se samo rezultat i gleda.
Ali igrom smo ih znali razvaliti samo nam niko nije kriv sto nismo znali vise pogadatai.
Pa eto sjeti se onog derbija 1:0 na Grbavici pa gore 2:2, oni od ta va gola nita nisu uradili, pa onda onaj kup, nasi dodu pred gol i mole Boga. Tako bilo je derbija gdje smo bili vise nego dominantniji ali oni spretniji.
Da je Vakat da naplatimo to sve, jeste. Tako uz veliku podrsku do pobjede...
Vakat je da nas krene

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ova ekipa nema igrače prevage na sredini kao zeba i bekrić, nema kvesića u najboljoj formi koji je bio bek za reprezentaciju, nema kvalitetnog sidraša kao adilović, nema destruktivca kao ćulum ili nyema...ali ima nešto što ove nisu imale. pa možda i to bude.
Re: RE: Re: FK Željezničar
U ovom trenutku jedino ispravno.Yebo derbi danas.Ovi momci zasluzuju podrsku i posjetu iznad prosjeka ove sezone.Najbolja uvertira pred derbi bi bila pofino popunjene tribine danas i gromoglasna podrska sa svih tribina.Bitna utakmica za nas jjako bitna.Dajte da o derbiju pocnemo veceras poslije 19h..Danas svi na Grbavicu.Neandertalac je napisao/la:SVI NA GRBAVICU
[img]https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11209631_10206797363916446_1026450487974833219_n.jpg?oh=d09200792ae643b7f17918a184c2f824&oe=55C4D8A3[/img]
Danas Baja 2x u prvom za pobjedu. Beganovic nece imati pravo nastupa za reprezentaciju u subotu

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
imaju li jos utakmica poslije te u subotuMinjore je napisao/la:Danas Baja 2x u prvom za pobjedu. Beganovic nece imati pravo nastupa za reprezentaciju u subotu![]()
![]()

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
imaju jos jednuZZtop10 je napisao/la:imaju li jos utakmica poslije te u subotuMinjore je napisao/la:Danas Baja 2x u prvom za pobjedu. Beganovic nece imati pravo nastupa za reprezentaciju u subotu![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Idemo dobit sve do kraja pa nek im papa blagoslovi stadion za sljedeću sezonu!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
MojaTV radi derbi ne arena eno poljepili su sva svoja telekom mjesta sa najavom 

ma radi i arena rece barem onaj tokom prenosa ,e sad da li se nesto promijenilo ne znam
Re: Odg: FK Željezničar
Bice i na Areni 1JoseeMourinho je napisao/la:MojaTV radi derbi ne arena eno poljepili su sva svoja telekom mjesta sa najavom

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- savatihotece
- Kontakt:
Nema nas danas. Moja ekipa starijih brcanskih manijaka u subotu sa 5 auta. Idemo na zapad. Ne znam za ove mladje. Oni ce na jug, al bice ih sigurno nekoliko kombija. Samo danas da tuknemo.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Svakako sam na zapad kontao, ne ide valjda i raja sa zapada u korteoanonimni je napisao/la:Moci ces ti uci, samo je pitanje kakvo ces mjesto naciFaraonTM je napisao/la:A biće obezbjeđen ulaz za nas i bez kortea?
Jednostavno nikad nisam bio u ovakvoj situaciji da neću stići u korteo i da ću tek nekih sat, sat i po cirka biti u Sarajevu pred derbi, tako da ne znam da li se može ući bezbjedno na stadion izvan kortea...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

@peterski
Da mogu došao bih, ali mi obaveze to ne dopuštaju

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Druze ti se prepao da li ces uci na stadion ko da ce nas biti 10 hiljadaFaraonTM je napisao/la:Svakako sam na zapad kontao, ne ide valjda i raja sa zapada u korteoanonimni je napisao/la:Moci ces ti uci, samo je pitanje kakvo ces mjesto naciFaraonTM je napisao/la:A biće obezbjeđen ulaz za nas i bez kortea?
Jednostavno nikad nisam bio u ovakvoj situaciji da neću stići u korteo i da ću tek nekih sat, sat i po cirka biti u Sarajevu pred derbi, tako da ne znam da li se može ući bezbjedno na stadion izvan kortea...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk![]()
@peterski
Da mogu došao bih, ali mi obaveze to ne dopuštaju

Eto nek je on levat, a ti fin insan, gdje ti vidis da oni prenose utakmicu ? Koliko ja znam utakmica se ne igra u 23,30h ? Kada je na njihovom programu repriza utakmice....pinki je napisao/la:Arena radi ima na pregled programa i čak je onaj levat prošle sedmice najavio, ali to nije tema naše emisije,
SVI NA GRBAVICU DANAS!
http://www.tvarenasport.com/channel/bih/2015-05-16
Prosle sedmice su najavili da prenose derbi, ne znam sta sad seru ? Vjerovatno hoce raju navuc na stadion....
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, ristagrad i 31 gost.