Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bgmi samoubistvo drug...Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bih se slozio sa tobom Zip. MIslim da je ovo idealan sastav za danasnju tekmu. Moramo od starta krenuti ofanzivno i rijesiti to sto prije. Al vidjet cemo sta ce Dzeno da odluci.Zip je napisao/la:Bgmi samoubistvo drug...Head je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sredina s Bilbijom i Stojcevom je ravna katastrofi.. Bolje staviti KOvacevica na DMF Rustema na CMF a Stojcev na AMF.. Eventualno moze Bilbija nna AMF a Stojcev na stranu.. Velkoski u napadu, Bekic desno..
Sviđa mi se kako razmišljaš, tj. što uzimaš sve mogućnosti u opticajbordobijeli je napisao/la:danas cetri opcije imaju da pobjedimo da niko ne dobije 3 zuti to bi bilo idealno , druga opcija je da pobjedimo al da neki igraci fasuju 3 zuti to bi bilo manje dobro , treca opcija da dzeno sacuva igrace za derby a da remiziramo ili izgubimo i cetvrta najlošija opcija je da nepobjedimo a da se igraci izmore i dobiju kartone pa ih nema ni u derbyu . hajdi budi pametan pa skontaj sta i kako danas mene sto najvise brine je sto odbranbena linija svi imaju po 2 zuta a to znaci da ne smje jako ici u dule sto je pogubno za odbranbenog igraca . ja bi izveo ovih 11 danas delac,kalasi ,berberovic,tatomirovic,protic,rustemovic,kovacevic,okic,bekic,bilbija ,velkoski . igraj bordo bijeli ale ale
Mi protiv Zrinjskog nismo imali uopste sredinu terena, bas zbog Bilbijine pozicije na terenu.. Imali smo igraca manje dok nije izasao.. To je ono sto sam ja s istoka mogao da primjetim..Hordas Doboj je napisao/la:Ne bih se slozio sa tobom Zip. MIslim da je ovo idealan sastav za danasnju tekmu. Moramo od starta krenuti ofanzivno i rijesiti to sto prije. Al vidjet cemo sta ce Dzeno da odluci.Zip je napisao/la:Bgmi samoubistvo drug...Head je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sredina s Bilbijom i Stojcevom je ravna katastrofi.. Bolje staviti KOvacevica na DMF Rustema na CMF a Stojcev na AMF.. Eventualno moze Bilbija nna AMF a Stojcev na stranu.. Velkoski u napadu, Bekic desno..
Avaz je odradio svojeMortemHz je napisao/la:Jaci smo pred derby
ovo danas prezivjeti inekako, ali kako cu derbi ne znam, svaki put pred derbi sam nervozan nebitno borimo li se za nesto ili ne a ovaj sad za titulu jos ako bi ne daj Boze danas odigrali lose pa budemo morali dobiti na derbiju, ma jooj deset vrsta tableta za smirenje uzetiMirzaMuki je napisao/la:Ma braco slavit cemo titulu aBd![]()
![]()
![]()