Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Willy
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Willy » 12 maj 2015, 20:15

slika

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 12 maj 2015, 21:30

alex1991 je napisao/la:Pella vs Kamke 1
Rufin vs Donaldson 2
Zopp vs Viola 1
Montanes vs Stakhovsky 2
Ferrer vs Gasquet 1

Kv 13.96
Lagani prolaz sve u 2 seta :salut:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 12 maj 2015, 21:35

Willy je napisao/la:slika
Ide ovo kao po loju.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 13 maj 2015, 03:57

bevanda4 je napisao/la:NHL: Playoff (1/4 finala)

Steven Stamkos daje gol @3.20 (TBL)
6. utakmica, Tampa Bay vodi 3-2 i večeras ima prednost domaćeg terena. Nisam neki zaljubljenik u hokej, ali ovu sezonu sam pratio i igrao golove pojedinaca koji su iskakali. Na tiketima bi mi se uvijek našli Ovechkin iz Washingtona, Toews ili Kane iz Chicaga, Stamkos iz Tampe, Crosby iz Penguinsa, Nash iz Columbusa.. Sve vrsni golgeteri i predvodnici napada u svojin momčadima. Stamkos se ovaj playoff nije nazabijao. Mislim da do sada ima samo 1 gol. Uz 7 asista. No, vjerujem da zna što je večeras sve na kocki. I morati će pogurati za pobjedu i rješavanje serije na svom terenu. Otiđe li u 7. utakmicu, igrat će je u gostima i teško da će u Montrealu imati šanse za pobjedu.
Očekujem jednu od onih partija koje je pružao kroz cijelu sezonu i mislim da je večerašnji tečaj od @3.20 ogromni value bet.
Sretno tko uzme..
Nisam ni mislio da će izdat sad kad im je najpotrebnije :kafa:

bevanda4 je napisao/la: Ako netko ipak misli da će Tampa izgubiti večeras, ne bi vam bilo loše pokušati Pacioretty daje gol @2.90 (MON). (predvodnik neprijateljskog napada, u odličnoj formi, zabio već 4 gola u plejofu. Ako tko odluči strpati pak u mrežu Tampe, vjerujem da će to biti ovaj momak.)

Odlučite što vam draže, ne bi me čudilo da obojica zabiju. Ali ne može se kombinirati u mojoj kladioni, tako da ću najvjerojatnije ostati pri Stamkosu radi malo veće kvote i prednosti domaćeg terena.
Kao što sam rekao, ako netko iz suprotnog tima zatrese Tampinu mrežu, to će biti Max Pacioretty.
Bilo je vrijeme da i nešto moje analize prođe. Nadam se da je tko zaradio.
Zivjeli :salut:
U desetom selu živi Antuntun!

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 13 maj 2015, 08:46

opet 1 http://prntscr.com/74nd9e al mi nije krivo velika kv

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 13 maj 2015, 09:01

Pella vs Copil 1
Stakhovsky vs Eysseric 1
Safarova vs Dulgheru(2;0)-tr.2
Bouchard vs Diyas(2;0)-tr.2
Gombos vs Hanescu 1
Siroki vs Olimpik 1

Kv.14.58
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 maj 2015, 10:01

slika

Damsi
Kontakt:

Post Postao/la Damsi » 13 maj 2015, 11:45

Napredak-Partizan 1 (3,55) za manje hrabrije 1x (1,65)

Mislim da bi Partizan ovo mogao pustiti skoro da su osigurali titulu bjeze Zvezdi 8 bodova 3 kola prije kraja i mislim da će titulu osigurati u sljedećem kolu na svom stadionu protiv Novog Pazara, a Napredak se grčevito bori za ostanak pa eto ... :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 maj 2015, 11:51

Jablonec-Mlada Boleslav 3+ 1,85
Jablonec je u gostima zabio 2 gola, danas ce se M.Boleslav ponovo otvoriti i napasti neaktivan rezultat.
Nemaju sta previse izgubiti jer obje ekipe imaju ogromne sanse da zadrze trenutne pozicije i izbore svejedno nastup u europi, ali eto eventualni protivnik u finalu nece bit ni Plzen ni Sparta, tako da ko god zaigra u finalu, ima realne sanse za trofej.
Jablonec igra uspjesniju sezonu, cak bi mogli dohvatit i 2. poziciju, ali isto tako slavili su u prvoj utakmici Pohara na gostovanju 1:2.
Kuci se oni nece bas braniti, mozda nece ici 100% od starta po pobjedu ali gosti ce im ostaviti prostora za igru i koji gol, sasvim normalno ocekivat.
Mlada zna da mora zabit 2 gola... neka ponovo dodju golovi, realno trebalo bi.
Interesantno da ove ekipe igraju i za vikend ligasku utakmicu, ponovo u Jablonecu, i obje su na svoj nacin bitne, bitne zbog europe i trofeja.
Obje ekipe igraju u prosjeku sa 2,6 golova po susretu.

"juniori" Nk Zeljez. 1 protiv Obarske koja turisticki i formalno dolazi na gostovanje (koji dan ranije vec su skinuli gace i ne zanima ih posebno ova utakmica), neupitna pobjeda domacih.
1,20

k.2,22
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2015, 12:31

Ova tri poraza nisu vezana za domaca natjecanja vec su ih pretrpili u Copa Libertadores, ostalo kao sto vidite sve pobjede. Dakle, Zamora-Estudiantes 1 @1,45 ili pm1 @2,1.

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 13 maj 2015, 12:41

dr.van nostrand je napisao/la:Jablonec-Mlada Boleslav 3+ 1,85
Jablonec je u gostima zabio 2 gola, danas ce se M.Boleslav ponovo otvoriti i napasti neaktivan rezultat.
Nemaju sta previse izgubiti jer obje ekipe imaju ogromne sanse da zadrze trenutne pozicije i izbore svejedno nastup u europi, ali eto eventualni protivnik u finalu nece bit ni Plzen ni Sparta, tako da ko god zaigra u finalu, ima realne sanse za trofej.
Jablonec igra uspjesniju sezonu, cak bi mogli dohvatit i 2. poziciju, ali isto tako slavili su u prvoj utakmici Pohara na gostovanju 1:2.
Kuci se oni nece bas braniti, mozda nece ici 100% od starta po pobjedu ali gosti ce im ostaviti prostora za igru i koji gol, sasvim normalno ocekivat.
Mlada zna da mora zabit 2 gola... neka ponovo dodju golovi, realno trebalo bi.
Interesantno da ove ekipe igraju i za vikend ligasku utakmicu, ponovo u Jablonecu, i obje su na svoj nacin bitne, bitne zbog europe i trofeja.
Obje ekipe igraju u prosjeku sa 2,6 golova po susretu.

"juniori" Nk Zeljez. 1 protiv Obarske koja turisticki i formalno dolazi na gostovanje (koji dan ranije vec su skinuli gace i ne zanima ih posebno ova utakmica), neupitna pobjeda domacih.
1,20

k.2,22
Ja se ne bi slozio da obarska dolazi turisticki jer mi trebaju bodovi za opstanak

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 13 maj 2015, 14:47

Slavija - Čelik 1

Uktamica prvog dijela sezone bila je ofirno nastimana u korist Čelika, sjecam se kvota je na keca rapidno padala i pala do 1.30 a Čelik je dobio 3:2 i to na kakav nacin. Mislim da se danas to vraca :)
SAMO ČELIK !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 13 maj 2015, 15:13

slika

slika

Pisu da je wall kao malo bolje, pa ukoliko bi on igrao veceras, singlirat beala asiste under 6.5 za ogromne pare ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 13 maj 2015, 15:54

evo jedan od premier lige

slika

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 13 maj 2015, 17:08

Kako nam je tema oslabila šta je ovo ovako ljudi :facepalm: :damn:

Sport Boys -San Jose 1 ( 2,2 MB)

slika

Klasično 3 za 3 boda svako dobija kući i red je da niz zatvore danas pa neka sljedeće sezone rade šta hoće. :mrgreen: Jose i Boys sredina tabele nema nekog značaja vjerujem da će ispoštovati i danas. :thumbup:

Garcilaso -Melgar GG ( 1,85 MB)

Nova sezona u Peru počela je nedavno i vidim da imamo danas na rasporedu duel trenutno trećeplasirane i četveroplasirane ekipe. Domaćini su sa gol razlikom 7:5, dok su gosti 5:1. Domaćini su kod kuće dugo bez poraza, a vjerujem da ni gosti sa ovakvim otvaranjem sezone neće sigurno biti bez datog gola. Tako da je dobra opcija GG :thumbup:

Syrianska - Mjallby 3+ ( 1,90 MB)

Šveđane počinjem da ganjam na golove jer vidim da igraju puno bolje ove sezone nego prošlih. Zadnje ekipe se sastaju na tabeli i vrijedi probati. ;)

Sretno svimaaa :opaopa: :opaopa:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 13 maj 2015, 18:08

ne znam koliko je pretjerano ali bih pokusao Erciyes daje 1,5+ na solidan rizik.... ko hoce neka proba ne znam kvotu.... 2= kv 6.00 3+=21.00
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 13 maj 2015, 18:57

jos jedan i da budem ispostovan :D

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 13 maj 2015, 19:51

Nisam dugo ovdje analizirao, pa da pokušam da se vratim u formu :)

Real Madrid zabija prvi gol u 1. poluvremenu 1.94 wwin

Iz Reala najavljuju da se neće zalijetati, ali ja mislim da će ipak na početku Real krenuti jače i pokušati naći neku rupu u igri Juventusa kako bi dobili raniju prednost. U zadnjim utakmicama Reala i Juventusa na Santiago Bernabeu kada god je Real zabio gol u utakmici zabili su ga u 1. poluvremenu i mislim da bi danas trebali nastaviti tradiciju. :thumbup: :thumbup:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 13 maj 2015, 20:00

slika

kartoni - mislim da preko 5 ide sigurno, velik je ulog veceras. U prosloj je bilo 7. Sto se tice sudca to nisam nista gledao ali igram onako sto bi po meni trebalo bit :D
korneri - po meni ce Real vecinu vremena napadati i biti taj koji kontrolira igru, po toj logici bi i trebao imati vise kornera, pa hendikep kornera -2,5.
1.gol Ronaldo - idemo probati s ovim. Kvota dobra i sto nebi probali. Izvodi penale i slobodne sto je svakako plus u ovakvoj okladi i Real ima gol zaostatka, sto ga Ronaldo nebi uvukao odmah? :hmmmmm:

A neka "sigurnija" varijanta Ronaldo daje gol @1,82 te je onda ukupna kvota 3,96
Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 13 maj 2015, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 13 maj 2015, 20:01

ma prije bih ja reko da ce juventus iznenadno napast i ici po jos jedan gol.....

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.