Ja bha Sabinho, barataju brojkama, a ja samo tebi vjerujem kad su Juznjaci u pitanju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ispravljen post, nema na cemubelosevic28 je napisao/la:Vidi vidi vratio se brat sa istoka koji gadja posten svijet kisobranima![]()
Ja bha Sabinho, barataju brojkama, a ja samo tebi vjerujem kad su Juznjaci u pitanjuZamisli Dzenu kad kaze : Pikachuuu, ISKRENO ja biram tebeee
![]()
nedavno citam na infu da ce Baric i Alispahic biti spremni za derbi, ovdje prica da Barica nema do kraja sezone, neko dobro fula ondabelosevic28 je napisao/la:Za Barica sezona zavrsena, Alispahic isto pod upitnikom. Slazem se s tobom za Hilmu, ja ovakve zovem Glas razuma, i da ih je vise ovakvih, a ne furaca i lozionicara tipa: prekucat, pomest, izdominirat... Hilmo bra
belosevic28 je napisao/la:Hahhahah
Ljiljanee , KAKO SE ZOVE, luuuud si Vildane miiii![]()
![]()
Mamu im yebem nema linka samo unibet a imam to na golove.MortemHz je napisao/la:Sabinho ti si nas skaut u klubu,zavrsi to za tog..
Laku noc kralju zapamti Bekic presudjuje radnicima.belosevic28 je napisao/la:Pozz vam decki. Idem na spavanje, nema kod Svabe dalje od 1 i 7 min. biti na netu![]()
Nek nam je Bog na pomoci danasnju tekmu, mada ja imam dobar filing. LaHka vam noc
Laku noc kralju, sutra opet spica na temi poslije tekme aBd.belosevic28 je napisao/la:Pozz vam decki. Idem na spavanje, nema kod Svabe dalje od 1 i 7 min. biti na netu![]()
Nek nam je Bog na pomoci danasnju tekmu, mada ja imam dobar filing. LaHka vam noc
Derdiyok je napisao/la:Sabinho : Ako vjeruješ počeo sam zaobilaziti kladionice, idem prečicom![]()
MCMXLVI :i tebi druže Bilbija a i za tvoje komšinice tamo
![]()
Beli : Ako vidiš kišobran u po' ljeta da doleti čuvaj mi molim te do prve kiše
DrustveniParazit : Hvala brate