FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slana_krv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slana_krv » 18 apr 2010, 11:29

sloboda do kraja sezone ima povoljan raspored, za redom igramo dvije kuci i gostujemo modrici, sto se opstanka tice ne bi trebalo biti problema mozda cak i u gornjem dijelu tabele zavrsimo sezonu...ja bih kao vatreni navijac slobode vec 20 godina volio da sloboda pusti zelji bod ili tri boda, nama nista nek postanu prvaci to fakat zasluzuju.
Prvo, sto nisu rezimski klub drug,o igraju predobro i trece pomrsili su racune borcu kojem se stelilo da postane prvak jer je red na prestavnika manjeg entiteta....
nama ta tri boda ne znace nista jer imamo povoljan raspored

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 18 apr 2010, 11:39

Ne treba se sada opuštati...

Moramo iz sljedeća dva duela minimum bod uzeti inače, gori pod nogama :evil:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 apr 2010, 11:42

vi ste slijedeci :D ...salim se naravno bice zajebano i mi ako uzmemo bod bice dobro... ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 apr 2010, 12:16

cena je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Danas ce Glavas izvest kombinovan tim,jer ima dosta igraca sa zutim kartonima,ako dobiju jedan nece moci igrati protiv Zelje u srijedu,tako da danas ne ocekujem bod(ove) iz meca sa Slavijom.

Cuj to pa zar Zelji necete pustiti bod/ove bolje da vi ispadnete iz lige,a da Zeljo bude prvak,samo nek nije Sarajevo prvak.Pa ja Vam od srca zelim da Vam Zeljo uzme najmanje bod pa da Vas Laktasi stignu,a imaju lijep raspored !Nazalost Sarajevo sa bodom u Zenici igrace opet u Evropi,a Fukare uzivati u Evropskim utakmicama! ;)
Na kraju će biti, da je Sloboda ipak pustila Želji bodove... ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 18 apr 2010, 12:20

TUZLO SPREMI SE MI DOLAZIMO....!!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 18 apr 2010, 12:23

armin90 je napisao/la:Ja neznam sta su ovi seljaci navalili toliko na ovu nasu temu. Sloboda i kad je na dnu dna lige ona je fudbalska institucija za pola klubova u ligi i zato lagano odj**ite sa teme jer ovo nije postavljeno da vase komplekse lijecite neg da navijaci i osobe koje podrzavaju Slobodu diskutuju o njoj i o utakmicama koje Sloboda igra.
Potpis. Izvinjavam se na off-u,ali i meni je pun k*rac padobranaca pitara(tipa cena) ,manijaka i sve ostale dječurlije koje samo štete renomeu foruma. Evo mlad sam na forumu neka me neko ispravi ali nisam vidio da spamaju lešinari,fukare itd. po temama F.K. Sarajevo i F.K. Željezničar. Mislim da bi modovi trebali uraditi šta po ovom pitanju.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 18 apr 2010, 13:25

Ako moze neki link da vidim Fukare na zadnjim tekmama cujem da je gorilo!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 18 apr 2010, 13:31

Vala mogli ste dat ta tri boda vama to nista ne znaci a Zeljo osvaja titulu sa tim :D
Volim te Zeljo!!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 18 apr 2010, 13:33

zlatandr je napisao/la:Vala mogli ste dat ta tri boda vama to nista ne znaci a Zeljo osvaja titulu sa tim :D
Da bogdom netreba :D.
--Pametnij popusta--

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 apr 2010, 13:36

Neka, moze Zeljo traziti bodove na drugim gostovanjima, Tuzla ce im da bude samo jedan neuspjeli izlet. :D :D

Sloboda sa 3 boda protiv Zelje sigurno ostaje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 apr 2010, 13:47

no limit je napisao/la:Ako moze neki link da vidim Fukare na zadnjim tekmama cujem da je gorilo!
gori tebi al u mozgu..lijeci se pacenik :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 18 apr 2010, 14:50

cena je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Danas ce Glavas izvest kombinovan tim,jer ima dosta igraca sa zutim kartonima,ako dobiju jedan nece moci igrati protiv Zelje u srijedu,tako da danas ne ocekujem bod(ove) iz meca sa Slavijom.

Cuj to pa zar Zelji necete pustiti bod/ove bolje da vi ispadnete iz lige,a da Zeljo bude prvak,samo nek nije Sarajevo prvak.Pa ja Vam od srca zelim da Vam Zeljo uzme najmanje bod pa da Vas Laktasi stignu,a imaju lijep raspored !Nazalost Sarajevo sa bodom u Zenici igrace opet u Evropi,a Fukare uzivati u Evropskim utakmicama! ;)

Cena reci cu ti isto sto ti je rekao onaj momak s foruma Borac Banja Luka......smaras....i svoje zelje da mi ispadnemo zadrzi za sebe....jer mi znamo da necemo ispasti iz vise razloga...tak suti vise....rismo ti pravo....
FKR 1987..

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 18 apr 2010, 14:52

omerbavarac je napisao/la:Neka, moze Zeljo traziti bodove na drugim gostovanjima, Tuzla ce im da bude samo jedan neuspjeli izlet. :D :D

Sloboda sa 3 boda protiv Zelje sigurno ostaje.
Ma ajd ba,nama eto i bod dosta,a vi imate 2 kuci zaredom,plus Modricu u gostima i tu 3 bobe,sta vam fali,bolje da mi uzmemo titulu nego lesinari,jel tako? 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 18 apr 2010, 14:54

slana_krv je napisao/la:sloboda do kraja sezone ima povoljan raspored, za redom igramo dvije kuci i gostujemo modrici, sto se opstanka tice ne bi trebalo biti problema mozda cak i u gornjem dijelu tabele zavrsimo sezonu...ja bih kao vatreni navijac slobode vec 20 godina volio da sloboda pusti zelji bod ili tri boda, nama nista nek postanu prvaci to fakat zasluzuju.
Prvo, sto nisu rezimski klub drug,o igraju predobro i trece pomrsili su racune borcu kojem se stelilo da postane prvak jer je red na prestavnika manjeg entiteta....
Svaka ti se pozlatila,pij na moj racun,ako postanemo prvaci,castim te...
P.S.Jos ako nam ustupite bod ili sva tri,ihhh :mrgreen: 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 18 apr 2010, 14:55

Samo nek bude fer i posteno sudjenje bodovi sa tusnja nece doci u pitanje :D...nadam se da vasa uprava nece ograniciti brojku gostujucih navijaca
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 18 apr 2010, 14:57

ŽELJO DOBIJA SLOBODU NA SRED TUŠNJA !!!
eto preko vas ćemo osigurat titulu, ponosite se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 18 apr 2010, 15:09

slana_krv je napisao/la:sloboda do kraja sezone ima povoljan raspored, za redom igramo dvije kuci i gostujemo modrici, sto se opstanka tice ne bi trebalo biti problema mozda cak i u gornjem dijelu tabele zavrsimo sezonu...ja bih kao vatreni navijac slobode vec 20 godina volio da sloboda pusti zelji bod ili tri boda, nama nista nek postanu prvaci to fakat zasluzuju.

Tako je legendo i Laktasi se nadaju da ce te zijaniti bice zanimljivo he,he!Samo nema mi logike,a logika je za tebe veca matematika sto sa Slavijom igrate u gotovo drugom sastavu,a Glavas kaze cuvate se za Zelju zasto!,pa imate dobar raspored mozete lagano odigrati do kraja,a ko vam garantira pobjedu protiv Modrice. :idea: ;)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 apr 2010, 15:12

Samo mala ispravka :D ako cemo gledati na koga je red, onda bi to trebao biti neki Bosnjacki klub, jer je prosle godine bio Zrinjski, predprosle Modrica Maxima... koliko se ja sjecam :)
Svaka cast na objektivnosti i na ovom postu ;)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 apr 2010, 17:44

Slavija na početku drugog dijela i dalje ima terensku inicijativu protiv Slobode, ali nema golova. Navijači Slobode se prilikom ulaska na stadion u Lukavici sukobili sa policijom, koja im nije dopustila ulazak na stadion.

koja je to stoka :evil: :evil: ....ACAB :evil: :twisted:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 apr 2010, 17:45

jel tacno da je 1-1, bwin pise da je smajlovic vam strijelac u 41 minuti ;) , taman vam onda bodovi u tuzli nece trebati :D
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.