Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mig_Mig » 12 maj 2015, 17:02

Nisi ti prijatelju moj svjestan ! Skeptican si bez razloga, ne uzivas u onome sto ekipa Juventusa trenutno radi, ne vjerujes covjeku koji je dokazao da Vidal ne vrijedi 10 vec 50, da Pogba ne vrijedi 0 vec 100, da Tevez ne vrijedi 10 vec 40, da otpisani Pirlo, Barzagli i Evra igraju 1/2 LP i vrijede u poznim godinama, da Alvaro vec za sezonu vrijedi 30,da tamo neki Sturaro, Pereyra vrijede duplo vise vec sto su vrijedili prije 6mjeseci, da iturbe ne vrijedi 25, i na kraju ne vjerujes covjeku koji je rekao e bolji je Max od Contea? Zamisli ?Jednostavno je,opustis se, gledas 1/2 LP, aBd finale i vjerujes celavom Marotti ! Zelis jos neke igrace da ti nabrojim?
Max Allegri

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 maj 2015, 17:13

Upravo zbog toga sto si napisao jos sam vise skeptican. Beppe nas je navikao da ovakve igrace dovodi za sicu, ako vec daje 30-40 miliona, volio bih da to bude neki dokazani WC igrac (npr. Sanchez, Aguero koji su se nekad spominjali).
Dijabola desnu nogu koristi samo kao oslonac. Daj Boze da bude kako ti kazes.
Cheers. :salut:
Don't believe the hype.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 maj 2015, 17:18

$ $ $ Ima li bi mi obojicu da se prije 2 godine igralo finale CL :) i sve ovo zbog cega se ti i ja sada prepucavamo, mozda smo mogli i ranije ! Usput, gledamo jos jednog, mozda i najboljeg ikad sa desnom nogom kao osloncem, pa mu to ne nalazim kao manu.. pametan si, znas na koga mislim !
Max Allegri

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 12 maj 2015, 17:26

Ja se slazem sa vecinom koja je rekla da je Dybala preskup to je cinjenica,sad vidjecemo kako ce se snaci u klubu kao sto je Juve koliko ce to njemu biti teret igrati u velikom klubu uglavnom,rizik je veliki ali sacekajmo slijedecu sezonu pa cemo suditi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 maj 2015, 17:28

Mig_Mig je napisao/la:$ $ $ Ima li bi mi obojicu da se prije 2 godine igralo finale CL :) i sve ovo zbog cega se ti i ja sada prepucavamo, mozda smo mogli i ranije ! Usput, gledamo jos jednog, mozda i najboljeg ikad sa desnom nogom kao osloncem, pa mu to ne nalazim kao manu.. pametan si, znas na koga mislim !
Dijabola bukvalno ne dotice loptu desnom nogom. Ako mislis na Messija, ove sezone skoro podjednako postize golove sa obje noge. Znam da je na polu-sezoni imao vise postignutih golova desnom, nego lijevom nogom.

Da mi prodjemo u finale UCL-a, pa cemo o transferima. :)
Don't believe the hype.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 12 maj 2015, 17:35

Ama okanite se gluposti. Dijambala je zvijer.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 maj 2015, 17:40

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 12 maj 2015, 17:44

Dobar je Gece ali sumnjam da bi želio napustit' Bayern.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 maj 2015, 19:13

akisarajevo92 je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:$ $ $ Ima li bi mi obojicu da se prije 2 godine igralo finale CL :) i sve ovo zbog cega se ti i ja sada prepucavamo, mozda smo mogli i ranije ! Usput, gledamo jos jednog, mozda i najboljeg ikad sa desnom nogom kao osloncem, pa mu to ne nalazim kao manu.. pametan si, znas na koga mislim !
Dijabola bukvalno ne dotice loptu desnom nogom. Ako mislis na Messija, ove sezone skoro podjednako postize golove sa obje noge. Znam da je na polu-sezoni imao vise postignutih golova desnom, nego lijevom nogom.

Da mi prodjemo u finale UCL-a, pa cemo o transferima. :)
Njemu je 28, vratimo se 7 godina ranije, vjeruj da je manje dirao vec sto je sada Dybla i rukama dira :) upravu si, manje bitno.. sutra je dan svih dana :D do subote 6.juna :)
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 maj 2015, 20:21

Pogba počinje.

I Max i Gigi vjeruju da ne može biti meč bez golova, da je gotovo nemoguće ne primiti gol, ali da se Juve neće braniti.

Pisao bih neke pretpostavke, ali mislim da smo sve rekli zadnjih dana.
Meč koji može odlučiti glava, pristup, karakter, ako izađemo na teren s vjerom u prolaz i odigramo kako znamo, ne sumnjam da možemo proći.

Svima je jasno da ne smijemo odigrat kao u Monacu, a i rani gol pogotovo ne smijemo primiti jer bi mogli klonuti i raspasti se, napad im je impresivan, ali na sebe se fokusirati i igrati kao Juve.

Ove godine smo ipak pokazali veliki karakter i zrelost, uvijek kada je bilo najteže i InšAllah sutra prolazimo. :thumbup:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 maj 2015, 20:34

Pirlo iz slobodnjaka. Mark my words. :salut:
Don't believe the hype.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 maj 2015, 20:57

#SKY: Juve & Palermo agree Dybala deal: 28m + 8m in performance related bonuses + Goldaniga + 1 more youngster (not Lanini).

36 miliona jbt :crazy:

#SKY: Man Utd, Liverpool & Barcelona were among the clubs who were after Dybala, but the player & his agent had a deal with Juve since Jan.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 maj 2015, 21:04

IlCapitano je napisao/la:#SKY: Juve & Palermo agree Dybala deal: 28m + 8m in performance related bonuses + Goldaniga + 1 more youngster (not Lanini).

36 miliona jbt :crazy:

#SKY: Man Utd, Liverpool & Barcelona were among the clubs who were after Dybala, but the player & his agent had a deal with Juve since Jan.
Dajte nam Depaya, evo vam Dijabola. :( 36 milki mamma mia ...
Don't believe the hype.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 maj 2015, 21:05

United nije sigurno bio u igri za njega, taj Sky IT nije ni blizu pouzdan kao veći mu brat sa ostrva. Mi ako budemo ganjali napadača to će biti Cavani, iako sumnjam da ćemo dati neki veliku lovu za tu poziciju jer imamo nekih drugih prioriteta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 maj 2015, 21:08

SKY Ita je jako pouzdan, ali dajem ti za pravo ovdje, dapače, siguran sam da Palermo osim nas nije dobio ponudu za Dybalu.

I dalje se nadam da je cifra puno niža jer poznajem Agnellia i Marottu, još prije mjesec je Marotta govorio da su uslovi Palerma nerealni i da nisu u skladu sa budžetom Juventusa.

Pa naš budžet ranijih sezona nije prelazio nekih 50-tak miliona i sigurno da polovinu od pretpostavljenog budžeta za ovu sezonu nećemo potrošiti na neprovjerenog igrača.

#MaxOUT

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 12 maj 2015, 21:12

Ne znam Stvarno sto neki kukaju toliko uvezi Ove cijene?
Nije valjda da zelimo opet da se ponovi slucaj (Sanchez , Aguero i tako dalje. Nisu nasi valjda toliko blentavi da ne znaju sta rade.
Sad da neki treci klub uleti i dovede dybalu za vecw pare onda bi se svasta pisalo kako je Marotta skrt...
ima se moze se i bit ce vise para abd kad sutra izbacimo reala..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 maj 2015, 21:14

Jedna za @Capitana, bit će zadovoljan: :mrgreen:
Ballottaggio Sturaro-Pirlo

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 maj 2015, 21:18

Pogba je napisao/la:Jedna za @Capitana, bit će zadovoljan: :mrgreen:
Ballottaggio Sturaro-Pirlo
:tokralju:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 12 maj 2015, 23:32

Idemo istuć' ****.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 12 maj 2015, 23:56

Hajde da sacekamo oficijelno za Dybalu pa cemo da komentarisemo.
Opet vjerujem da znaju sta placaju bolje nego svi mi ostali. Ako je Paratici rekao da moze onda moze. :)
Sta pricati za sutra, svo pisanje moze pasti za minut tako da. Hladna glava, mnogo malih,pametnih prekrsaja daleko od gola i povremeni presing na zadnju liniju, eto kljuc prolaza.
Neka nam dragi Bog podari srece. :)

Forza Juve!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.