Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Haj vidi rjesenje za moj problemanonimni je napisao/la:Kupuj odmah, za te pare strasan telefonInace solidan telefoncic, dobar za osnovne stvari i svakako dobra stvar je sto ima i prednju kameru i LED svjetlo za notifikacije uzimajuci u obzir cinjenicu da je to telefon nizeg cjenovnog ranga...
Kupuj, pošto je inače od 200-250 KM na pik-u pa svakako ne možeš izgubiti + ako je iz telecoma onda imaš pravu garanciju!HariTz je napisao/la:Nudi mi čovjek Sony Xperiu E4, kupljenu u Bh Telecomu, njegovom sinu se ne sviđa, jedanput ga samo upalio, za 100 KM samo da ga proda.
Zna li ko valjal šta ovaj telefon?
Nemam pojma sta moze biti, pokusaj vratiti telefon na fabricke postavke (naravno, prije toga sve bitno prebaci na kompjuter i spasi imenik) ako ne nadjes neko rjesenje prije toga i trebala bi ti se kamera vratiti u normalu...Otelo je napisao/la:Haj vidi rjesenje za moj problemanonimni je napisao/la:Kupuj odmah, za te pare strasan telefonInace solidan telefoncic, dobar za osnovne stvari i svakako dobra stvar je sto ima i prednju kameru i LED svjetlo za notifikacije uzimajuci u obzir cinjenicu da je to telefon nizeg cjenovnog ranga...
Evo uz dosta guglanja i detaljnog objasnjavanja problema, shvatio sam sta je, u biti zaglavljeno mi je dugme za paljenje/gasenje... ustvari zaglavljeno i konstantno pritisnuto ono unutra, sa vana izgleda skroz normalno...BelminM23 je napisao/la:@klasik ne prepadaj me.
Nadam se da ćeš riješiti to.
Mislim da je 50 mbxaves je napisao/la:Kako funkcionise ovo 0,50km za 24 sata nakon sto potrosim 20mb, provjeravam sad dosao sam do 30mb a kredit je identican kao sto je bio tj nije nista skinulo pa moze li neko ukratko objasniti
Ucinilo mi se da na stranici pise 20 ugl hvala sad bar znam sta jeSveti je napisao/la:Mislim da je 50 mbxaves je napisao/la:Kako funkcionise ovo 0,50km za 24 sata nakon sto potrosim 20mb, provjeravam sad dosao sam do 30mb a kredit je identican kao sto je bio tj nije nista skinulo pa moze li neko ukratko objasniti
Probaj lave ovo mozda mogne. Sa play-storea skini aplikaciju Open Camera,djaba je. To je samo zamjenska aplikacija za kameru i odlicna je,sve ima. Pa probaj preko nje slikati pa onda pokusaj otvoriti slike koje si preko nje uslikao. Valjda pomogneOtelo je napisao/la:Krenem otvoriti sliku na mobitelu koju sam uslikao i pise : " Ova vrsta datoteke nije podrzana".
Nek pomogne neko, LG Optimus F60 je u pitanju.
Ma uradio sam nesto slicno. Skinuo sam PicView i mogu preko te aplikacije da otvorim.UrbyEmanuelson je napisao/la:Probaj lave ovo mozda mogne. Sa play-storea skini aplikaciju Open Camera,djaba je. To je samo zamjenska aplikacija za kameru i odlicna je,sve ima. Pa probaj preko nje slikati pa onda pokusaj otvoriti slike koje si preko nje uslikao. Valjda pomogneOtelo je napisao/la:Krenem otvoriti sliku na mobitelu koju sam uslikao i pise : " Ova vrsta datoteke nije podrzana".
Nek pomogne neko, LG Optimus F60 je u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.