Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nisam stigao prije pisati, ono u subotu se trebalo dobiti al' nejse.
Dobro je da se Pogba vratio, Romulo nakon toliko dugo odigrao svoju rolu, Pepe imao minutažu, Coman imao priliku da duže odigra...
Bitno je da su sad svi na dispoziciji i zdravi, treba dati 110% od sebe sad da se prođe Real, ali biće teško... niko ne može tvrditi na Bernabeu da će proći, nema tog tima... ostaje da se odigra muški pa kud puklo.
Dobro je da se Pogba vratio, Romulo nakon toliko dugo odigrao svoju rolu, Pepe imao minutažu, Coman imao priliku da duže odigra...
Bitno je da su sad svi na dispoziciji i zdravi, treba dati 110% od sebe sad da se prođe Real, ali biće teško... niko ne može tvrditi na Bernabeu da će proći, nema tog tima... ostaje da se odigra muški pa kud puklo.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dijambala je gotov.
Jedva čekam srijedu.
Jedva čekam srijedu.
- IlFantasista
- Kontakt:
Obzirom da će Dybala imati godišnju platu od svega 2.5 milione eura razumljivo je što će ga klub pretplatiti. Navodno se u četvrtak sve završava, 32 miliona plus četiri bonusa.
Revanš sudi Jonas Eriksson...
Revanš sudi Jonas Eriksson...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jonas Eriksson, odlican sudija ! Sudio nam je jendom ove sezone, i ispalo je ok ! Nadam se da ce ponovo 

Max Allegri
Puno para.
Znam da je tesko (zbog plate i ostalog), ali na taj raspon 32-36 miliona se mogao dodati jos neki i pokusati dovesti jedan De Bruyne i bili bismo jedna sila od ekipe. Igrac koji bi odmah povecao kvalitet dok Dybala nece biti ni starter, bar ne odmah.
Kad samo pomislim da smo lani s tim parama mogli konkurisati u dovodjenju Alexisa. :/
Dobar je on igrac, ali ne vrijedi te pare i iznenadjen sam najiskrenije da je Marotta to dao.
Ali puno povjerenje njima, moralo se rizikovati, mlad je. Imat ce vremena da pokaze sta zna. A za te pare mora odmah kvalitet da pokaze.
Sad ce doci drug @korisnik i reci novi Aguero.
Po meni ima limite u igri, samo koristi lijevu nogu, mozda je zabio neki desnom, ali vjerovatno tap-in ili neki jednostavan gol, uglavnom 99% koristi jednu nogu, tehnicki nisam nesto sada impresioniran, neka slicna tehnika Berardievoj, mozda malo bolja, ali opet to ne opravdava cijenu. Svi znate da ni Berardia ne mirisem, ali razlika u cijeni je besmislena, a Berardi i bolji strijelac u 2 godine, a nesto mlađi. Nevjerovatno koliko mi onda ne cijenimo svoje, a Zampa i Lotitto znaju svoje.
Da ne govorim o misicnoj masi, mora ozbiljno raditi na sebi.
Sve u svemu, ovako gledajuci, i nema tu nekog velikog izbora na trzistu, mladih i perspektivnih napadaca, relativno mali broj potencijalnih klasa pa ovaj potez razumijem.
Znam da je tesko (zbog plate i ostalog), ali na taj raspon 32-36 miliona se mogao dodati jos neki i pokusati dovesti jedan De Bruyne i bili bismo jedna sila od ekipe. Igrac koji bi odmah povecao kvalitet dok Dybala nece biti ni starter, bar ne odmah.
Kad samo pomislim da smo lani s tim parama mogli konkurisati u dovodjenju Alexisa. :/
Dobar je on igrac, ali ne vrijedi te pare i iznenadjen sam najiskrenije da je Marotta to dao.
Ali puno povjerenje njima, moralo se rizikovati, mlad je. Imat ce vremena da pokaze sta zna. A za te pare mora odmah kvalitet da pokaze.
Sad ce doci drug @korisnik i reci novi Aguero.

Po meni ima limite u igri, samo koristi lijevu nogu, mozda je zabio neki desnom, ali vjerovatno tap-in ili neki jednostavan gol, uglavnom 99% koristi jednu nogu, tehnicki nisam nesto sada impresioniran, neka slicna tehnika Berardievoj, mozda malo bolja, ali opet to ne opravdava cijenu. Svi znate da ni Berardia ne mirisem, ali razlika u cijeni je besmislena, a Berardi i bolji strijelac u 2 godine, a nesto mlađi. Nevjerovatno koliko mi onda ne cijenimo svoje, a Zampa i Lotitto znaju svoje.
Da ne govorim o misicnoj masi, mora ozbiljno raditi na sebi.
Sve u svemu, ovako gledajuci, i nema tu nekog velikog izbora na trzistu, mladih i perspektivnih napadaca, relativno mali broj potencijalnih klasa pa ovaj potez razumijem.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ako se ovo ispostavi kao tacna informacija onda je ovo previse, znajuci da mu ugovor istice za godinu dana. Bas bi me iznenadilo da ga plate ove novce. Jedino sto mu dize cijenu jeste to da ga zeli dosta klubova ali opet mi je ovo puno.
S druge strane, mozda nam
ovo pokazuje da se Juve malo okurazio sto se tice transfera i da mozemo platiti lijepu cifru za igrace.
Sve u svemu, cekamo zvanicno pa cemo da mu cestitamo i pozelimo sve najbolje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
S druge strane, mozda nam
ovo pokazuje da se Juve malo okurazio sto se tice transfera i da mozemo platiti lijepu cifru za igrace.
Sve u svemu, cekamo zvanicno pa cemo da mu cestitamo i pozelimo sve najbolje.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
VelaHavle je napisao/la:Dijambala je gotov.
Jedva čekam srijedu.

Jel sigurno ovo?
Murillo=JJ
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma De Bryune, Alexis i slični ne bi nikad pristali na platu od 2.5 miliona eura. Visok transfer je kompenziran niskom platom i to je to... 

Kun fejekun!
Ne bi naravno, ali sigurno bi za 4,5-5, govorim o godini prije, sada već imaju veće plate. A mi pored toga što smo sebe doveli u situaciju da platimo više nekog igrača, svakako moramo i početi povećavati granicu u platežnom smislu. Pogba ide i preko 5,5M ako se ne varam i to svake godine je to definisano povećanje klauzulama i morat ćemo imati više igrača na granici 4-5.IlFantasista je napisao/la:Ma De Bryune, Alexis i slični ne bi nikad pristali na platu od 2.5 miliona eura. Visok transfer je kompenziran niskom platom i to je to...
To je ok što se tiče Dybale, ali sljedeći transfer, 3/4tista npr. sigurno će biti neko sa ozbiljnijom platom.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne znam zasto ste navalili sa tom platom, pa u samom ugovoru Pogbe je progresivno povecanje plate iz godine u godinu! Bude li tu za 3 godine. ici ce preko 8milioma, pa bonusi igracima ako osovje LP?? Realno, place od 2 do 5 miliona nasim najboljim igracima bice vrlo brzo proslost !
Max Allegri
- BlueBosnian
- Kontakt:
Slažem se.. Bez toga bi (Juventusov) mercato bio naučna fantastika..Pogba je napisao/la:3/4tista npr. sigurno će biti neko sa ozbiljnijom platom.. odnosno raspali polovnjak - sa iskustvom.

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Čekamo oficijalne vijestiSampiJuve je napisao/la:VelaHavle je napisao/la:Dijambala je gotov.
Jedva čekam srijedu.Samo nek nije kod nas.
Jel sigurno ovo?

- akisarajevo92
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Dijambala se nece platiti odma 30 i nesto miliona nego kroz dvije ili tri godine sto je ok za nas. Je biga moramo se malo i mi kurcit haha.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma gdje ćeš Bošnjaku ugoditi...
Ja bih najradije da Pogba započne meč sa klupe pa ga negdje ubaciti oko 60. minute, tad će biti utakmica otvorenija, a Pogba svježiji i može donijeti prevagu...

Ja bih najradije da Pogba započne meč sa klupe pa ga negdje ubaciti oko 60. minute, tad će biti utakmica otvorenija, a Pogba svježiji i može donijeti prevagu...
Kun fejekun!
Juventus FC
Ne bih se bas slozio. Ovako je opet bolje jer teoretski ce biti duze na terenu. Na pocetku nam on treba, ovi ce napasti, a sa Sturarom ili nekim drugim bi to bilo u krilu Gigiu, a toga se svi bojimo.
Ovako oni imaju glavobolju vise od pocetka, nase oruzje, pogotovo iz vana, to treba koristiti koliko god mozemo. Ma izdrzat ce Paul i 120 minuta ako treba.
Ovako oni imaju glavobolju vise od pocetka, nase oruzje, pogotovo iz vana, to treba koristiti koliko god mozemo. Ma izdrzat ce Paul i 120 minuta ako treba.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 maj 2015, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.
#MaxOUT
#MaxOUT
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa cekaj, normalno da ne valja kada trosimo a ne moramo toliko za nekog igraca i normalno da ne valja kada ne trosimo a moramo za nekog igraca.Mig_Mig je napisao/la:Ne valja kad ne trosimo, ne valja kad trosimo ... e u tri lijepe !
To ti je to.

Dajes 30 miliona za Dybalu koji ima jos godinu ugovora, ne ide nikako.
A ovamo pricamo o tome da je puno za Cavanija 7 miliona plata. Pa gdje je logika?
Sta me briga ko je mladi, gledam
ko je bolji, sta ko ima iza sebe.
Cavani je za klasu bio bolji igrac u Palermu od Dybale ali dobro, vidjeti cemo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.