GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Alen Škoro
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Alen Škoro » 04 maj 2015, 18:28

Puna podrška Mamiću!
La decima. :D
Ni vi BBB ne kontate što ga bojkotujete!
Uživajte u uspjesima svog kluba, mnogi bi poželjeli biti u vašoj situaciji. :kafa:
NON MOLLARE MAI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 maj 2015, 18:57

Jok ti koji blage veze nemas o cemu pricas kontas.

Izbori :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 maj 2015, 15:48

http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/ ... nama!.html

Konacno i ovaj marketing napravio nesto normalno. Nije besplatno ili kunu pa da se sprdamo, pravo prihvatljiva cijena za svakog. Mada opet mislim da su se to sjetili ovi iz Pume s ciljem da se rijese zaostale robe :lol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 06 maj 2015, 17:52

Ne bi škodilo ni da aktualni dresovi pojeftine, možda bi netko i kupio. 379 kn je previše za mnoge iako sam i ja znao izdvojiti toliko. Još 199 kn za šorc...nije baš prilika. Mislim da bi puno više zaradili da stave cijenu dresa na oko 200-250 kn, jednom u par godina kad se novi pojavi nije puno za izdvojit, iako nisam siguran ni tko to određuje.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 maj 2015, 19:20

To se vise pita Pumu nego Dinamo, mada vjerujem da to i ovi odredjuju prema nekom savjetovanju. Ne mogu stavit cijenu dresu po kojoj nitko ne moze kupit dres. Ne znam kakvu platu moram imat da bi dao 400kn za njeg svaku sezonu. Imam dres, ne znam ni sam iz koje je sezone, rado bi novi, al ne dam te pare. Sad cu po ovoj cijeni vjerojatno uzet. Nisam htio uzet ni onda kad su dzabane dijelili na derbiju. Tad sam zivio u Zagrebu, bio na utakmici, a gospodji na salteru kulturno rekao da zelim samo kartu(mada mislim da je dresova cak bilo i nestalo, bile majice il sta vec). Nije joj bilo jasno :lol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 07 maj 2015, 00:00

Signore je napisao/la:gospodji na salteru kulturno rekao da zelim samo kartu(mada mislim da je dresova cak bilo i nestalo, bile majice il sta vec). Nije joj bilo jasno :lol:
Isti smo onda :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 maj 2015, 09:25

Jesam se zaletio narucit. Uzmem tri dresa (sebi, bratu i rodjaku), bratu i donji dio i uzmem baby komplet, neki dan kum postao :mrgreen: 400kn sve zajendo, pomislih da sam dobro prosao. I onda ide dostava 220kn :lol: I platit mogu preko banke samo, transakcija 60kn :lol: Jeftinije mi otic u Zagreb i kupit osobno, al uzet ce rodjak, on mi u Zagrebu dodje kao da sam i ja tamo :mrgreen:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 07 maj 2015, 10:52

Čestitke na kumstvu rođo :D izgleda nam se u igru za Spahića uključio neki katarski klub sa svojim petrodolarima i hoće nam ga otet. Zoki kaže da nema nikakvih novosti što se te situacije tiče, izgleda da Spahić još važe ponude.

Isto tako, ni na planu odlazaka nema ništa nova, jedino se šuška kako Vukojevića baš i ne vole, što struka, što u svlačionici, što se vidi i u broju minuta na terenu. Iz vrlo pouzdanih izvora doznajem da nerijetko na treningu zna dobro 'mlatiti' mlađe igrače, čak nekad i prijeći granicu bezobrazluka pa ga se stoga žele riješiti. Ademi svakako prvi izbor, a i Goncalo više liči na veznog igrača od ovoga. Nije nemoguće ni da se nekog ofenzivnijeg prekomandira u zadnjeg veznog (Antolić, Pamić, Andrijašević ili Pavičić).

Kruno Jurčić (čije mišljenje iz nekog razloga još uvijek uvažavam) kaže da je Schildenfeld dobro ime i igrač kojeg cijeni, ali da nije stoper za igru kakvu prakticira Dinamo. Vezni red je, prema njemu, previše mekan, a to iziskuje sužavanje prostora i visoku igru zadnje linije, za što trebaju brzi stoperi, što Schifo nije. Taravel i Sigali se nisu pokazali kao najzahvalnija rješenja, dok Šimunović ima potencijal za takvu igru, no još mora dobrano smanjiti crne rupe u igri.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 maj 2015, 11:47

Mene cudi sto je Vukojevic uopce dosao u Dinamo s obzirom da je su on i Eduardo konstanto isticali da zele zajedno odigrati sezonu u Dinamu, a svi jako dobro znamo u kakvom su odnosu Eduardo i uprava Dinama. Tko zna, mozda je i sam Vukojevic Mamicu nesto prigovarao zbog Eduarda.

On je meni drag igrac, i dobar je igrac, ali se vidi da tu nesto ne stima. I kontao sam da je s upravom na Vi, ali me cudi da je u losem odnosu sa svlacionicom. Uostalom, on je igrac na posudbi, nije ga Dinamo kupio tako da ga sigurno vracaju s obzirom na situaciju. U svemu tome mi je najsmjesnije to sto nije ni sa kim dobar, a bio kapetan u 2-3 navrata.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 07 maj 2015, 16:50

I meni je čudno to kad su ga dovodili, sve je nekako bilo ad hoc, ishitreno i bez neke pretjerane potrebe. Svi su znali da je Ademi bolji igrač, doveo se Goncalo kao zamjena i onda na kraju dovedeš i Vukojevića kao trećeg igrača na tu istu poziciju. Nelogično u najmanju ruku, ali što je tu je. Bitno da je ionako samo posudba i na kraju sezone svak svojim putem.

D4d0
Kontakt:

Post Postao/la D4d0 » 09 maj 2015, 08:28

Alen Škoro je napisao/la:Puna podrška Mamiću!
La decima. :D
Ni vi BBB ne kontate što ga bojkotujete!
Uživajte u uspjesima svog kluba, mnogi bi poželjeli biti u vašoj situaciji. :kafa:
Čudi me da neko želi biti na našem mjestu; klub bez navijača, sramoćenja u Europi, uništavanja ugleda kluba na svakojake načine, logorski uvjeti na utakmicama, itd. :kafa:

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 09 maj 2015, 08:54

Angelo potpisao ugovor s nama na 5god, to tvrde dobro provjereni insajderi
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 11 maj 2015, 17:58

Mamić slaže križaljku za novu sezonu, Borna Barišić potpisao na pet godina
slika
Nakon što se medijima zavrtila priča oko dolaska Zagrebovih Krovinovića i Livakovića u Maksimirsku 128, u Dinamu su u međuvremenu već odlučili obaviti šoping.

Novo ime u svlačionici Modrih je Borna Barišić, 22-godišnji lijevi bočni Osijeka s Dinamom je potipisao ugovor na pet godina.

- Jako sam sretan i ponosan što sam potpisao za Dinamo. Svi znamo što znači Dinamo i kakav je to klub, a deseti naslov koji je neki dan osiguran zaista dovoljno govori te sam sretan što ću biti dio toga. Ipak, prije nego se počnem koncentrirati na Dinamo želim u preostala tri kola sa suigračima u Osijeku dati sve kako bi pomogao klubu osigurati prvoligaški status, Osijek to svakako zaslužuje. Želim se i ovom prilikom zahvaliti svima u klubu i navijačima za krasne godine koje sam proveo u Gradskom vrtu, napravili su me igračem kakav sam danas i da nije bilo njih ne bih sada bio tu gdje jesam. Ponavljam, prvo želim s Osijekom odraditi posao do kraja i ostati u ligi, a onda se okrenuti novom koraku u svojoj karijeri - rekao je novi bočni igrač Modrih.

Borna će do kraja sezone igrati u Osijeku, a potom od ljeta pojačati redove prvaka.

- Dulje vrijeme smo ga pratili i uvjereni da smo je Borna igrač koji može podignuti kvalitetu naše momčadi. Ima 22 godine tako da je mlad, ali isto tako ima dvije sezone i 50 utakmica iza sebe tako da je iskusan. Uvijek na pitanja o mogućim pojačanjima govorim da u našoj ligi ima igrača koji su nam zanimljivi i za koje vjerujemo da su na razini potrebnoj za Dinamo, a Borna je jedan od njih i sretni smo što će igrati za nas – rekao je trener Zoran Mamić.

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 11 maj 2015, 19:10

najbolji lijevi bek lige, sjajno dovođenje
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 11 maj 2015, 19:44

Izgleda bi Pivke mogao natrag u Loksu na ljeto. Ili u inozemstvo Ibanezovim stopama. I nije baš da će se plakati za njim.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 maj 2015, 20:08

Nedavno izjavio da je bek za LP :lol:
Pamtit cemo ga po slavlju nakon izborenog auta.Dajte gif jos jednom.

Izbori :kafa:

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 12 maj 2015, 02:48

spajk je napisao/la:Izgleda bi Pivke mogao natrag u Loksu na ljeto. Ili u inozemstvo Ibanezovim stopama. I nije baš da će se plakati za njim.
pivke će igrati u prvih 11 bez obzira na ovog barišića,da valja barišić kolko ga hvalite davno bi on ispario van,a ono jedina ponuda koju je osijek dobio za njega iznosila je 25 tisuća eura :rol: ovo sve liči na uzimanje igrača kako nebi završio u rijeci kao zamjena za lelovca kojeg prodaju na kraju sezonu i kao pomoć osijeku jer do 1.6. trebaju neke dugove podmiriti a nemaju probite lipe u blagajni,btw.stari mu je mafijaš tako da nečudi posao s mamićem

slični slučajevi :kafa:
Kako bilo, Osijek je sigurno dobio više od 25 tisuća za mladog igrača i tako barem privremeno zadržao glavu iznad vode. S druge strane, Barišića čeka žestoka konkurencija u modrom dresu, a ako se ne snađe onda ga vrlo vjerojatno čeka sudbina braće Plum ili Dina Špehara. Prije četiri godine, Mamić je za tada 19-godišnjeg Ivana i 16-godišnjeg Hrvoja Pluma iskeširao oko 350 tisuća eura, ali ni jedan nikada nije zaigrao za Dinamo. Ivan trenutačno nosi dres Vukovara '91., dok je Hrvoje član Lokomotive. Što se tiče Špehara, Dino je upisao dva nastupa u dresu Modrih, ali zatim su uslijedile posudbe; prvo u Lokomotivu, a zatim u Istru.

da imaju pameti u klubu pred nosom imaju livakovića,golmana koji bi mogao braniti idućih 15 godina ako ga ne prodaju prije,kupiti ga na kraju sezone i ostaviti sezonu ili dvije u zagrebu na posudbi dok se eduardo ne makne s gola i onda ovog povući :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 12 maj 2015, 10:03

Livaković i Krovinović se isto tako spominju u nekim kombinacijama (iako se šuška da je Krovinović navijač Hajduka):

http://www.hrsport.net/vijesti/485562/n ... -zasto-ne/

Dinamovci Henriquez i Fernandes su među 30 igrača na širem spisku izbornika Čilea Jorgea Sampaolija za predstojeću Copa Americu (u članku piše da je Henriquez zabio 12 golova za reprezentaciju, no zabio je 2 u pet utakmica):

http://www.vecernji.hr/nogomet/junior-f ... cu-1005037

A Emir Spahić i braća Mamić se večeras sastaju u Munchenu na polufinalnom ogledu Lige Prvaka između Bayerna i Barcelone:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/spahic- ... enu/161752

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 maj 2015, 11:48

Krovinovic po meni nije igrac za Dinamo. Ne svidja mi se :lol: Ne uzeti Livakovica bi bio promasaj veci nego Anderson Costa i Jens Nowotny zajedno. Zagreb za njega moze traziti maksimalno pola milijuna eura. Kao sto kolega spomenu. Uzeti ga i ostaviti Zagrebu na posudbi. Dok Eduardo malo zakaze, a on se pokaze spremnim za vatru povuci ga s posudbe i staviti medju stative. Mali je golmanski talent kakvog ni Dinamova skola godinama izbacila nije. Opcija slanja na posudbu u Lokose mi se ne svidja iz prostog razloga sto ce se tamo svako pola godine gomilat i igraci i golmani i zbog nekih sema mogao bi izgubiti mjesto u pocetnoj postavi i propasti. U Zagrebu bi sigurno branio i dosao spreman za Dinamo.

Za Spahica se nadam da je veceras gotova prica. Bio bi sjajno pojacanje, nista osim toga ne treba reci.

Barisic mi smrdi na pomoc Osijeku i nista vise. Tko zna koliko im je Dinamo iskesirao.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 12 maj 2015, 12:32

Potpisujem svaku rođo. Za Krovinovića baš i ne mogu prosuditi, nisam ga puno gledao, ali Livaković je stvarno vrhunski potencijal, po meni već sad među pet najboljih hrvatskih vratara, ako ne i tri. Igrali smo četiri puta ove godine sa njima, i uvijek se napatimo jer rođo sve obrani. Za Barišića ne znam, ali sumnjam da je lošiji od trenutnih opcija na lijevom beku, ako ništa može igrat HNL i skupljat iskustvo kao zamjena nekom boljem.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.