Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Cartman
-
Kontakt:
krmpotich je napisao/la:
Babin Kuk najpoznatije EX - YU mjesto za ljetovanje gay populacije, samo naprijed kapitenu

Zanimljivo kako ti to znas.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
dubrovnik
-
Kontakt:
krmpotich je napisao/la:
Babin Kuk najpoznatije EX - YU mjesto za ljetovanje gay populacije, samo naprijed kapitenu

E svasta hotelsko drustvo Babin Kuk je sastavljeno od 5-6 hotela koji su ukljucivali makar 50 posto gradskog turizma. Hoteli President, Plakir, Neptun, Tirena ... i sada ih ti proglasi leglom pe..... Na osnovu cega ti donosis prosudbe i iz kojeg finog grada si dolazio u Dubrovnik kad si takav utisak stekao o nama.
Boze sacuvaj.
-
krmpotich
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:

gugl, jaro gugl

-
Cartman
-
Kontakt:
krmpotich je napisao/la:Cartman je napisao/la:

gugl, jaro gugl

Znaci googlao si "ljetovanje za gay populaciju u Ex-Yu"?
-
dubrovnik
-
Kontakt:
E svasta to su nekad bili hoteli od 3 zvijezdice ili Yu b-klase a vecina nas je upoznata da gay populacija sa zapada trazi bolji smijestaj. Moguce je da su u pitanju bili gosti koje mozemo kategorizirati kao domace p..ercine.
-
krmpotich
-
Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:
E svasta hotelsko drustvo Babin Kuk je sastavljeno od 5-6 hotela koji su ukljucivali makar 50 posto gradskog turizma. Hoteli President, Plakir, Neptun, Tirena ... i sada ih ti proglasi leglom pe..... Na osnovu cega ti donosis prosudbe i iz kojeg finog grada si dolazio u Dubrovnik kad si takav utisak stekao o nama.
Boze sacuvaj.
Nisam nista rekao za taj lanac hotela, ali igrom slucaja imam kolegu na poslu koji ima te "karakteristike" i sa svojim deckom svake godine šiba baš na Babin Kuk. Pitam ga ja: "sto ne idete gdje drugo na more?" On meni: "Si lud, to je raj za mene i nas slicne". Misli se naravno na privatni smjestaj i po njegovim rijecima tamo ih bude bas bruka svake godine. Tako da Spahicu, pripazi se

-
dubrovnik
-
Kontakt:
krmpotich je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:
Boze sacuvaj.
Nisam nista rekao za taj lanac hotela, ali igrom slucaja imam kolegu na poslu koji ima te "karakteristike" i sa svojim deckom svake godine šiba baš na Babin Kuk. Pitam ga ja: "sto ne idete gdje drugo na more?" On meni: "Si lud, to je raj za mene i nas slicne". Misli se naravno na privatni smjestaj i po njegovim rijecima tamo ih bude bas bruka svake godine. Tako da Spahicu, pripazi se

Nema ti od toga nista ali mozda se ljudima svidja na nudistickoj plazi u stijenama pokraj Presidenta. Dubrovnik donosi 20 posto novaca Hrvatskog turizma pa nam dolazi puno ljudi ali p..ercine u vecem broju nisam vidio od 93. kada su na svu srecu protjerani sa brda oko grada. Gay populacija ako dolazi i ako se pristojno ponasa i trosi novac je dobrodosla kao i svi ostali dobronamjerni ljudi.
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Pa ako cemo suditi po stereotipima, mogu zamisliti da su gejevi jedni od boljih turista. obicno se znaju ponasati i dosta potrose, kud ces bolje goste od njih...
Najgori turisti su vjerovatno englezi, samo locu, deru se i prave probleme. Gdje se oni pojave, to mjesto propadne.
-
Cartman
-
Kontakt:
Halo momci, ovo je tema kapitena. Dosta o gayevima.

-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 11 maj 2015, 19:36
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
OnlyUnited
-
Kontakt:
Postao/la OnlyUnited » 11 maj 2015, 19:36
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
dubrovnik
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Pa ako cemo suditi po stereotipima, mogu zamisliti da su gejevi jedni od boljih turista. obicno se znaju ponasati i dosta potrose, kud ces bolje goste od njih...
Najgori turisti su vjerovatno englezi, samo locu, deru se i prave probleme. Gdje se oni pojave, to mjesto propadne.
Po meni su najbolji gosti nasi ljudi koji imaju novaca. Pod nasi ja mislim na stanovnike ove cijele nesretne regije. Budu nekad na..kani i glume naveliko ali kada davaju baksis uvijek su znali biti siroke ruke. Tako su mi govorili prijatelji koji se bave turizmom. Ja osobno ni protiv Gay populacije nemam nista dok mi se ne motaju iza ledja. Kao turisti i potrosaci su dobrodosli kao i svo ostali koji se znaju pristojno ponasati.
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Halo momci, ovo je tema kapitena. Dosta o gayevima.

Ajde nemoj zahebavati Emir je onako crn i markantan idealna meta za jednog od takvih.
Nemoj samo da nam Spaha klekne izdajuci apartmane.
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:calcio je napisao/la:Pa ako cemo suditi po stereotipima, mogu zamisliti da su gejevi jedni od boljih turista. obicno se znaju ponasati i dosta potrose, kud ces bolje goste od njih...
Po meni su najbolji gosti nasi ljudi koji imaju novaca. Pod nasi ja mislim na stanovnike ove cijele nesretne regije. Budu nekad na..kani i glume naveliko ali kada davaju baksis uvijek su znali biti siroke ruke. Tako su mi govorili prijatelji koji se bave turizmom. Ja osobno ni protiv Gay populacije nemam nista dok mi se ne motaju iza ledja. Kao turisti i potrosaci su dobrodosli kao i svo ostali koji se znaju pristojno ponasati.
Bio sam jedno vrijeme u tim vodama (mislim na ugostiteljstvo i turizam ne na ovo drugo

) i po meni je najbitnije da se gosti ponasaju adekvatno i pristojno jer lako je doci na los glas ako imas problematicne goste. Imam isto misljenje sto se tice gej populacije, sta me boli q ko se s kim... sve dok mene ne diraju.

-
Cartman
-
Kontakt:
Joj likova, krenuse u ozbiljnu diskusiju o gay turizmu.

-
harishp
-
Kontakt:
Znaci Spaha na Fikretovom...kuku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Ne nego na Fikretinom kuku.
-
harishp
-
Kontakt:
Fikreta je nena .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Sabinho
-
Kontakt:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Pa i kuk je babin nije baaaaabin.Fikret je babo nekima a ne baba.

Usput njegov hotel je bio najbolji i nalazio se sa druge strane grada. E tu se moglo govoriti o svakojakoj klijenteli.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 28 gostiju.