Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Baš sad to pročitahGunner4 je napisao/la: I ono najvaznije vezano za Chambersa jeste da njega zeli vise da razvije na mjestu stopera nego na beku.
A stručnjaci su ovde već donijeli zaključak da će Chambers nastaviti igrati na beku jer Profa nema pojma,a oni znaju
Nisam ni znao da je prvo bio desno krilo,pa desni vezni,pa desni bek da bi na kraju završio kao štoper

A.F.C. Bournemouth!
I Evra je od napadaca dosao do lijevog beka.
Ma Arsen ide sa njim lagano. Dosta se para dalo za njega pa je pritisak ogroman ali Kolum je kupovina za buducnost.
Diyabala ode u Juve a Benzema u United. Wengerova izjava da Walcott ide u vrh napada... Mislim da je napadac jos jedna pozicija koju treba prekriziti?
Zadnji vezni i jos jedno WC krilo uz Cecha za mene idealno ljeto.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ma Arsen ide sa njim lagano. Dosta se para dalo za njega pa je pritisak ogroman ali Kolum je kupovina za buducnost.
Diyabala ode u Juve a Benzema u United. Wengerova izjava da Walcott ide u vrh napada... Mislim da je napadac jos jedna pozicija koju treba prekriziti?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Profa će sad u inat Titi-u gurat na svoju stranu i neće dovest napadača.
Mislim,nisam ga ni očekivao na kraju dana. Imamo Welbecka
Chambers će biti strašan štoper. Nije previše spor,nije glup i zna nešto s loptom. Sušta suprotnost Pere
Mislim,nisam ga ni očekivao na kraju dana. Imamo Welbecka

Chambers će biti strašan štoper. Nije previše spor,nije glup i zna nešto s loptom. Sušta suprotnost Pere
A.F.C. Bournemouth!
Drago mi je da je profesor jasno rekao da će od Chambersa praviti štopera, a od Walcotta napadača.
Ako je tako, eto nama Reusa na ljeto
Ako je tako, eto nama Reusa na ljeto

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Auu druze za kojeg bi ti mustuluka bio ako se obistini ovoGunner4 je napisao/la:I Evra je od napadaca dosao do lijevog beka.![]()

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sviđa mi se to. Chambers na stopera, a Jenkinson ostaje u klubu. Debuchy je u godinama vec, moze jos ovu i eventualno jos jednu sezonu da odigra i to je to od njega. Bellerin i Jenkinson buducnost kluba definitivno.
Szsz/Ospina - Bellerin/Jenki/Deb- Callum/Pero/Lepi/Kos - Nacho/Gibbs
Strašna odbrana realno.
Szsz/Ospina - Bellerin/Jenki/Deb- Callum/Pero/Lepi/Kos - Nacho/Gibbs
Strašna odbrana realno.
Treba jedan klasni stoper tu da bi se mogli borit za nesto ozbiljnije.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Što to? Jel Kos nije klasa?
Mozdaanell je napisao/la:Ili možda Per ?
Otimaju se za njeg'
- Nerminovic
- Kontakt:
Ne bi ga dao ni za 50mil funticala je napisao/la:Otimaju se za njeg'
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
@Poligon10 pa pise se danas da dovodite Benzemu za 40 milja.
Pazi trave tacno da je covjek pase kako je perfektna. Eto zasto je najljepsi stadion u Engleskoj...
Pazi trave tacno da je covjek pase kako je perfektna. Eto zasto je najljepsi stadion u Engleskoj...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Moraju se pohvaliti braća Nerminović i muamerc iz tabora bavaraca, zaslužili su, za razliku od ostalih 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trava je stvarno..
Mozda se igraci namjerno bacaju na nju jer je ovako dobra i lijepa? (zato tolike povrede)

Mozda se igraci namjerno bacaju na nju jer je ovako dobra i lijepa? (zato tolike povrede)

- Londonarsenal
- Kontakt:
Kada se mijenjao sastav tada su dolazili problemi. Mijenjao se zbog povreda. Ovo je trenutno najjaci sastav i nema potrebe da se mijenja. Sto duze igraju zajedno vise ce se uigrati za narednu sezonu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako je ovo najjaci sastav onda nek i ne najavljuju borbu za titulu.
Kao sto rekoh, igracki najjaci tim ne znaci da je najjaci. Bitniji je tim od pojedinca.
Kao sto rekoh, igracki najjaci tim ne znaci da je najjaci. Bitniji je tim od pojedinca.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.