FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

baXuz
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la baXuz » 18 apr 2010, 01:33

Samo da pohvalim Lesinare koji su dosli u finom broju i dosta dobro navijali. Nadam se da ste imali ugodno i korektno gostovanje bez problema.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 apr 2010, 01:33

pijan si :) za onaj go nakon kratkog dodavanja sam i sam rekao, ali i to je prekid sustinski. A onaj auto go je iznudjen jer je coric bio na lopti, a mešic je da bi skinuo njemu udario zadnjim dijelom glave i lobovao golmana na liniji. Usput taj centarsut jandrica je bio jako dobar coric jako dobro postavljen, i da ga mesic nije skino s glave leu bio bi svakako go. No i to je fudbal
TREĆI PUT ČASTIMO !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 18 apr 2010, 01:34

Da li postoji mogucnost da Borac bude sampion ukoliko ima sa Zeljom isti broj bodova?

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 18 apr 2010, 01:37

cole-ch je napisao/la:Evo male prognoze za sutra:
Uz svo postovanje (velikog) Borca ove godine, kako u kupu tako i u sampionatu, misljenja sam da su Vam sanse svedene na minimum. U derbiju je sve moguce, ali ne sutra na Grbavici. Domaci teren i odlicni prolecni rezultati Zelje nisu tolika prevaga, prevagnuce Osim Amar. Konacni rezultat 2-3 razlike za Zelju.
Nadam se da ce sutra fudbal pobediti. Srecno navijacima i igracima Borca.

Lepa brojka lesinara, respect! Ima li kakav video sa utakmice (pregled)?

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 apr 2010, 01:38

da u tom slucaju je borac sampion jer iz dva susreta medjusobna ima bolji rezultat
TREĆI PUT ČASTIMO !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 18 apr 2010, 01:45

Simpatizer je napisao/la:
zli mrkvić je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOO, Borac time. Sta sad sa 4-2
Prvi cemo biti ako budemo imali isti broj bodova.
U kupu se broji gol u gostima, ako se nevaram?! U prvenstvu su druga pravila, ili?

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 18 apr 2010, 01:53

cole-ch je napisao/la:Da li postoji mogucnost da Borac bude sampion ukoliko ima sa Zeljom isti broj bodova?
Postoji, jer je gol razlika odlučujući faktor u slučaju da imamo isti broj bodova na kraju sezone,(odnosno veći broj golova u gostima).

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 apr 2010, 01:57

sad samo na forumu treba prezivjeti od ovih "objektivnih i realnih" analiticara usput navijaca zelje. Srecom kup je blizu. Sudjenje domacinsko al nije odlucilo utakmicu jedno 2o prekida za zelju oko 16 . Malo je i upalo :) beslija trebo crveni dobit zbog lakta u lice petrica. Ni zuti ne dobi. Culum hoce da se obracunava s pomocnikom sto je digo cist faul ni zuti sudija ga ko sina ubjedjuje da bude dobar a on opet krene na pomocnika ovaj g vrati i tako ni zuti.al kazem nije nikakvo opravdanje
TREĆI PUT ČASTIMO !

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 18 apr 2010, 02:04

Ko ono rece da pripazimo na onog cupavog...24 broj.. ja ga tek primjetio u 80 i nekoj da igra :mrgreen: :mrgreen:

veceras ste bili jako losi...ili je Zeljo bio prejak za vas ne znam....prvi gol autogol...jako lijep :mrgreen: drugi slobodni jos ljepsi.. ovaj drugi mozete pogledati na sou.rce.ba.....

Lesinari ok..dosta ste baklji zapalili..dosli kasno...5 buseva...oko pola 12 ih mi sreli na petlji u visokom...policije tona....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 apr 2010, 02:11

da budem iskren dobro ste ga pripazili pa nije bio bas opasan. Mada moras znati da nije igrao svoju poziciju nego spica sto jos nikad nije igrao, drugo nije imao s kim proigravati jer su on i kajkut jedini ofanzivni bili, da se ne ponavljam bili smo desetkovani al sta je tu je zasluzeno ste pobjedili i bili bolji. Sta ce biti u kupu kad budemo kompletni vidjecemo
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 apr 2010, 02:15

i da to ti je rekao da pripazite neko drugi mislim pajkan a nd ja ja sam se kasnije ukljucio. I mogao je taj i pogoditi ono sto prodje 5 cm iznad precke. Sumnjam da to nisi primjetio a to bi oko 15 min:)
TREĆI PUT ČASTIMO !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 apr 2010, 02:18

iskreno ja nisam vas vidio da ste opucali po golu :) dva ste izveli slobodna jedno seha skino jedan majstorski go ostalo sve corak...ne znam jesili vidio prva minuta stativa i jos par prilika...ja ne znam sta je domacinsko sudjenje po tebi bilo...pa jbt opsniji su fauli svirani za vas ruku na srce pa kad ti onde faul svira to je pola gola..atmosvera odlicna treba ovakvih utakmica...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 18 apr 2010, 02:29

borcev_navijac je napisao/la:sad samo na forumu treba prezivjeti od ovih "objektivnih i realnih" analiticara usput navijaca zelje. Srecom kup je blizu. Sudjenje domacinsko al nije odlucilo utakmicu jedno 2o prekida za zelju oko 16 . Malo je i upalo :) beslija trebo crveni dobit zbog lakta u lice petrica. Ni zuti ne dobi. Culum hoce da se obracunava s pomocnikom sto je digo cist faul ni zuti sudija ga ko sina ubjedjuje da bude dobar a on opet krene na pomocnika ovaj g vrati i tako ni zuti.al kazem nije nikakvo opravdanje
Nemoj spominjati sudjenje nijedan sudija nije perfektan, mogao bih i ja reći da nije bio faul za slobodnjak kajkuta (ruku na srce možda i nije) ali nećemo o tome, jer opšti utisak je za skoro najveću ocjenu! Drago mi je da je večeras pobjedio fudbal, i radujem se što ćemo imati još dvije ovakve utakmice u finalu kupa a tad će cijela država moći uživati :mrgreen:

PS Može li nas neko pobjediti u ovoj ligi :?: :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 18 apr 2010, 02:33

Borčevac je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Da li postoji mogucnost da Borac bude sampion ukoliko ima sa Zeljom isti broj bodova?
Postoji, jer je gol razlika odlučujući faktor u slučaju da imamo isti broj bodova na kraju sezone,(odnosno veći broj golova u gostima).

u pravilniku pise da u slucajevima izuzetne vaznosti poziciju ne odredjuje gol razlika nego medjusobni susret.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 apr 2010, 02:50

otpravnik_vozova je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:sad samo na forumu treba prezivjeti od ovih "objektivnih i realnih" analiticara usput navijaca zelje. Srecom kup je blizu. Sudjenje domacinsko al nije odlucilo utakmicu jedno 2o prekida za zelju oko 16 . Malo je i upalo :) beslija trebo crveni dobit zbog lakta u lice petrica. Ni zuti ne dobi. Culum hoce da se obracunava s pomocnikom sto je digo cist faul ni zuti sudija ga ko sina ubjedjuje da bude dobar a on opet krene na pomocnika ovaj g vrati i tako ni zuti.al kazem nije nikakvo opravdanje
Nemoj spominjati sudjenje nijedan sudija nije perfektan, mogao bih i ja reći da nije bio faul za slobodnjak kajkuta (ruku na srce možda i nije) ali nećemo o tome, jer opšti utisak je za skoro najveću ocjenu! Drago mi je da je večeras pobjedio fudbal, i radujem se što ćemo imati još dvije ovakve utakmice u finalu kupa a tad će cijela država moći uživati :mrgreen:

PS Može li nas neko pobjediti u ovoj ligi :?: :mrgreen:

sudjenje je bilo dosta dobro i to niko to ne moze osporiti , neznam sta ljudi ocekuju pa ni u ligama petice ne bude perfektno sudjenje vazda bude 4,5 faulova koje mozda i nije trebao suditi al nikako niste osteceni , sto se tice igre borca neznam niste me nikako odusevili mozda zbog tih izostanaka al kako se igrali niste zasluzili ni jedan go da date (onaj drugi go je zaista odlican iako ide malo na dusi zivom zidu al eto) ;) ...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 apr 2010, 05:14

E na ovo ti moram odgovoriti,a da li sam posten,objektivan ili realan analiticar mozes vidjeti po mojim postovima na temi Zeljo,jer sam navijac istih...a tebe postujem kao prilicno realnog momka,imas fakat dobrih postova...ali ovo ti nije trebalo bas kao u onom dugom postu gdje si morao napomenuti oko psovanja i obracanja publike prema vama...na temi Zeljo cu sutra i ja dati analizu utakmice i svoje vidjenje nadugo i nasiroko,ali prvo cu tebi da repliciram na ovaj post...
Da sam na tvom mjestu ni blizu ne bih rekao da je srecom kup blizu,ovo je fakat moje iskreno misljenje,a mogu ti objasniti vrlo lako...objasnjenje slijedi kroz igre Zelje na grbavici i nasim protivnicima koji su igrali do sada sa nama...ono sto sam ja vidio od Borca je daleko od onoga sto ja ocekujem od ekipe koja se bori za sami vrh...ovo je bio nivo Travnika,sa kvalitetom koji Travnik ne posjeduje,a to je da ste u stanju igrati i zabiti gol i kada je tri razlike za protivnika...a kada kazem igrati,to su momenti u utakmici kada se ceka kraj ili poluvremena ili utakmice,pa se druga ekipa malo opusti,e tada ste opasni...
Zeljo uopste nije igrao nesto puno blistavo da se razumijemo,ali vasa ekipa je igrom bila ispod nivoa renomea koji imate ove sezone...negativno sam iznenadjen stanjem koje imate trenutno i danasnja utakmica mi je dala mnogo odgovora na to ko ce realno biti prvak...ja od vas nisam vidio nikakvu igru...ako je pas igra na sredini terena oko centra i drzanje lopte par minuta u svom posjedu to na sta vi racunate,onda je Zeljo stvarno puno bolji od vas...Ono sto Borac ne zna da radi je upravo mogucnost da se brani i odbrani na kraju balade...i tu je bila najveca greska vase ekipe...nikakve zelje nije bilo da napadnete protivnicki gol u svih 90 minuta,toliko bezopasni i bez motiva da uradite nesto vise je nesto sto je mene posebno iznenadilo,cak i pri rezultatu od 4:1,kada vas igrac izlazi iz igre setajuci lagano,kao da cuva rezultat...vas trener je izgubio glatko ovu utakmicu,on i njegova taktika...
dva suta u okvir gola Sehica i oba faula,kada je Sehic reagovao...treci put nije uspio zaustaviti loptu,Kajkut dobro opalio...onaj prvi gol koji ste dali,je isto iz prekida,ali nigdje veze,cak mislim da smo sami sebi zabili autogol,znaci nasa nespretnost,a ne vase znanje...sve u svemu blijedi ste do bola...odbrana vam je posebna prica...primiti cetiri gola glavom,oni spori,tromi,nisam dugo vidio losiju odbranu i tako lose reagovanje,a citao sam kako vi mislite da imate super dobru odbranu ???...golman je primio sve sto je islo u gol...imao je srecu pa ga je stativa spasila u prvoj minuti i par suteva koji su prozujali pored samog gola...pa da je bar fizicka spremnost izjednacena kako sam mislio cijelo vrijeme,pa da bar nesto mogu reci u vasu korist,ali ne mogu ni to,jednostavno Zeljo ima mnogo vise snage,fakat sam kontao da su proizvodi golova u prijasnjim vasim utakmicama,proizvod snage i motiva udruzeno i da smo tu negdje na istom nivou...e sad ja ne mogu da kazem da li ste dosli Zelji na noge unaprijed dizuci ruke od bodova,pa i da razumijem,ali cak i da je tako,to je smjena vaseg trenera definitivno...ja se nikada ne bi pomirio da se moja ekipa unaprijed preda,ali to je sada moja misao,pa necu da vam pametujem...da li je to ili ste stvarno puno slabija ekipa,ne mogu vam reci,ali ono sto mogu reci da ako ovako nastavite nemate ni najmanje sanse da osvojite titulu...slabo igrate,a to sto neki pisu da je bilo i otvaranje igre Borca,to je subjektivno,jer ja subjektivno isto tako nisam vidio da je Borac presao centar vise od pet puta u utakmici,a to je premalo da bi neko rekao da je Borac igrao otvoreno...
Sto se tice navijanja,posebno sam ogorcen na tvoju recenicu o psovanju,koja je cak i tacna,ali je trajalo ravno 20 sekundi,a ne spominjes vise od 100 minuta vise nego sjajnog navijanja,u kojem nije bilo ni najmanjeg loseg povika na bilo kakvoj najruznijoj osnovi,prema vasim navijacima i prema igracima...zasto ne spomenes momenat kada su igraci Borca dobili otvoreni aplauz Zeljinog sjevera na kraju utakmice ???...bilo je oko 15 000 navijaca na Grbavici,navijaca Borca je bilo oko 200,mozda vise,ali ne puno vise,i ti se navijaci nisu nasli ni pod najmanjim pritiskom...dosli su kasno na utakmicu,ali to nije do Zelje,nego vjerovatno do mjera bezbjednosti,sa tim Zeljo kao tim nema nista...sve je bilo totalno regularno i na to sam ponosan,a svaka cast vasim navijacima koji nisu uputili isto ni najmanju provokaciju na bilo kakvoj nacionalnoj ili sovinistickoj osnovi...sve je bilo za cistu desetku i trebao si to spomenuti ako si vec bio a ne tih jadnih 20 sekundi,bez veze skroz...
A domacinsko sudjenje...pa stvarno bez veze...pogotovo za Culuma i eventualni crveni karton...smijesno sta si naveo,sto je najgore neko ce ti i povjerovati,jer inace pises realno...vas igrac nema kontrolu nad loptom koja odlazi prema autu i Culum ide prije njega i pusta u aut,a ovaj vas totalno izgubljenu situaciju pokusava spasiti tako sto nalijece na Milana Culuma,koji je najnormalnije reagovao,pa sve je smijesno izgledalo,a ti tako pretenciozno to pises da mi je gotovo nevjerovatno,tu cak ni faula nije bilo...kad kazes domacinsko sudjenje,vjerovatno mislis da sve sto se sudi u korist protivnika,nazivas domacinski...mogu i ja tako "objektivno" reci da nisu postojali vasi prekidi iz kojih ste vi dali golove i reci da nas je sudija pokusao unistiti i vjeruj mi da bi mi 90 % citatelja povjerovalo...zato nije u redu od tebe da to pises...
Borac ce ici u evropu,ko zna mozda ce i imati tu titulu,jer kao domacini igrate drugacije nego kao gosti...imate i kvalitet u to ne sumnjam,jer imate veliki broj bodova...ali u gostima igrate totalno bez veze,bez zelje,sta ja znam...Zeljo je teze do bodova dosao protiv Travnika i Gradacacke Zvijezde ,nego protiv vas...vas trener je totalni krivac za postavku vase igre,mada mislim da vi to vec znate...
izvinite na duzem postu i zelim vam puno srece u nastavku
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 18 apr 2010, 07:13

Meni je krivo sto niste prije dosli na Grbavicu, nebi se pokajali... A ovima sto misle da ce Zeljo i Borac imati isto bodova na kraju porucio da su smijesni... Zivili :ugeek:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 apr 2010, 07:15

@boccaccio

Da si objektivan procitao bi sa vecom koncentracijom ono sto je borcev_navijac napisao. ;)

Mi smo igrali bez 3 igraca iz prve postave, od cega su 2 veoma znacajni za nasu igru (Vukelja kao najbolji napadac i Stanceski kao veznjak koji moze povuci loptu u napad). Takodje, Puzigaca je nedostajao kao ofanzivni lijevi bocni. Da ne spominjem cetvrtog, malog Grahovca, koji je nedavno imao lom skocnog zgloba. On je defanzivni vezni sa motorom u dupetu. Maksimovic vec duze vrijeme ne igra...

Sve je to rezultiralo tumbanju pozicija nasih igraca. Sta mislis zasto je Vule igrao zadnjeg veznog? Zasto je Stevanovic igrao spica? J.bes ga, ovako je organizacija pala na matorog Olju. Mi nemamo, zahvaljujuci nasoj Upravi, tako dobre opcije u veznom redu kao jesenas. Ali to je vec nas problem. :mrgreen:
HAJ FAJV

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 apr 2010, 09:47

" опет ? " петерца, ' " " $ је ? " ' " " % " $ у пет ', то - '... % $ ствар ' ?, & то $ " ? управо " ' " " ' је " " у / $ првенства, & " " ?, тј $?
"" ПУТ ""

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 18 apr 2010, 10:04

Simpatizer je napisao/la:@boccaccio

Da si objektivan procitao bi sa vecom koncentracijom ono sto je borcev_navijac napisao. ;)

Mi smo igrali bez 3 igraca iz prve postave, od cega su 2 veoma znacajni za nasu igru (Vukelja kao najbolji napadac i Stanceski kao veznjak koji moze povuci loptu u napad). Takodje, Puzigaca je nedostajao kao ofanzivni lijevi bocni. Da ne spominjem cetvrtog, malog Grahovca, koji je nedavno imao lom skocnog zgloba. On je defanzivni vezni sa motorom u dupetu. Maksimovic vec duze vrijeme ne igra...

Sve je to rezultiralo tumbanju pozicija nasih igraca. Sta mislis zasto je Vule igrao zadnjeg veznog? Zasto je Stevanovic igrao spica? J.bes ga, ovako je organizacija pala na matorog Olju. Mi nemamo, zahvaljujuci nasoj Upravi, tako dobre opcije u veznom redu kao jesenas. Ali to je vec nas problem. :mrgreen:
ma izgubili biste vi i da vam je chuck norris usao ba... neznam jeste li bili na utakmicama :S jednostavno smo vas demolirali... prvo poluvrijeme ste imali 1 ili 2 suta i onaj auto gol :S a mi smo vas zasipali loptama ali su samo 2 usle u gol... u drugom poluvremenu ste se malo ko poceli popravljat i opet ofanziva zelje i demoliranje od strane LAZE :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.