FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da se mi okrenemo Mladosti zadnjoj prepreci koja nas djeli do sigurne europe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ChWilla je napisao/la:ajd' pokušaj ponovo pročitati.Senad1921 je napisao/la:ChWilla je napisao/la:samo paljenje oko 5 hiljada, svi ostali vezani troškovi otprilike još toliko, bar dok MUP naplaćuje kako naplaćuje, jer i oni i zaštitari fakturišu više za noćne utakmice.
a nemojte misliti da što se nešto radilo da je to bilo i domaćinski i pametno...
Nije tacno ovo sto pises za potrosnju elektricne energije. Oko 0,12 kf je kilovat struje i kada pomnozis s jacinom sijalice i koliko ih ima puta cca 2-2 i pol sata, ne moze preci cifru od 400 KM. Sijalica je ta koja je potrosac, kakvo paljenje i bakraci. Za policiju da je skuplja je moguce, jer se njima nocnin sat broji od 18 do 06 sati...
Pametnije bi bilo da ti procitas, jer si navro ko sivonja I uhvatio se pausala a nemas pojma koliko se placa, ko placa i kako se placa. Ako se hvatas za slamku i policiju nije to skuplje za 100% nego za sicu, zna se koliko kosta nocni rad... Tako da neka ziv bio...
Evo Dandy ti je to objasnio, on je sigurno upucen. Ako mozes da svatis, ako ne zivi u svom uvjerenju.
evo svatiću.
ChWilla je napisao/la:evo svatiću.
Super, drugi put budi pametan.
izvinjavam se još jednom, to oni vama iz pasjaluka ne organizuju noćne, a i mene očito lažu zašto.
Struja za velike potrošače je poskupila, i ako igramo pod reflektorima u debelom smo minusu po utakmici.
Nekad sinoć sam posao kao nam situacija sa igračkim kadrom nije nimalo sjajna. Moram to ponoviti, važno je,a nemamo običaja čitati...
Znaci nema Memije, Dzenisa, Kokota i Zeljkovica...
Roviti su i umorni Amir i Eldar...Ni Dado nije fit...Dakle 6,7igraca iz startne postave,igrača koji su u odličnoj formi...Kao što bocacio napisa,ne možeš očekivati da ih sasvim uspješno zamjene neki koji jesu dobri,ali nisu igrali i nisu u takmicarskoj formi.
Zašto ovo potenciram?
Prvo,da zaboravimo to da ćemo u srijedu imati laganicu...
Drugo,da shvatimo da će to biti jos teže bez podrške sa tribina. Podrška i strpljenje. Ponavljam,strpljenje.
Dobijemo li Mladost,slijedi nam u subotu znatno lakša utakmica.Za nas idealna. Ali o tom potom.
Prekosutra je ono najvažnije u dosadašnjem dijelu sezone.
Znaci nema Memije, Dzenisa, Kokota i Zeljkovica...
Roviti su i umorni Amir i Eldar...Ni Dado nije fit...Dakle 6,7igraca iz startne postave,igrača koji su u odličnoj formi...Kao što bocacio napisa,ne možeš očekivati da ih sasvim uspješno zamjene neki koji jesu dobri,ali nisu igrali i nisu u takmicarskoj formi.
Zašto ovo potenciram?
Prvo,da zaboravimo to da ćemo u srijedu imati laganicu...
Drugo,da shvatimo da će to biti jos teže bez podrške sa tribina. Podrška i strpljenje. Ponavljam,strpljenje.
Dobijemo li Mladost,slijedi nam u subotu znatno lakša utakmica.Za nas idealna. Ali o tom potom.
Prekosutra je ono najvažnije u dosadašnjem dijelu sezone.
Može li neko napravit grafički prikaz našeg sastava posebno za Mladost i za komšinice? Skroz sam syeban ovaj neće igrat,ovaj hoće

- corleone87
- Kontakt:
Hebo vas struja,okrenimo se Mladosti iz Velike Obarske..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pozdrav
Imam pitanje vezano za utakmicu u srijedu.
Može li se karta kupiti ispred stadiona u toku utakmice i može li se uopće ulaziti na stadion kad već utakmica krene? Jaran će kasniti, ne zna koliko tačno, pa ga interesuje.

Može li se karta kupiti ispred stadiona u toku utakmice i može li se uopće ulaziti na stadion kad već utakmica krene? Jaran će kasniti, ne zna koliko tačno, pa ga interesuje.

Ako ko od komsija zeli za arhive

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Mozes brate uci dok traje utakmica i kupiti kartu..Ja sam na jednu zakasnio oko 15 min i normalno usao i raja je ulazila poslije...SvePlavo je napisao/la:Pozdrav![]()
Sad ako ces bas puno kasniti to ti nez.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- invincible1921
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ja sam zakasnio prije par kola bas. Dosao skroz na drugo poluvrijeme i vadim godisnju, a ovi na ulazi mi ne daju uci. Medutim dode jos jedan covjek, takoder sa godisnjom ulaznicom a ovi na osiguravanju nam govore da ne mozemo uci jer nikoga iz Zelje nema vise na ulazu. Ajde, reko uredu, necemo sada frku praviti bila utakmica svakako na TV/u. Medutim, naleti bas stariji covjek, igrom slucaja takoder sa godisnjom ulaznicom, slozi odmah frku ovim na ulazu iz osiguranja i udemo nas trojica na kraju.Southboy je napisao/la:Mozes brate uci dok traje utakmica i kupiti kartu..Ja sam na jednu zakasnio oko 15 min i normalno usao i raja je ulazila poslije...SvePlavo je napisao/la:Pozdrav![]()
Sad ako ces bas puno kasniti to ti nez.
- corleone87
- Kontakt:
Zasad je prognoza ovakva za subotu ali jbg neka grmi i sijeva ali ima da grmi sa Juga..invincible1921 je napisao/la:Joj samo da ne bude kise u subotu...a vidim najavili su nevrijeme

http://freemeteo.com.hr/vrijeme/sarajev ... erzegovina
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ja al ono bolje bi biloda je suncecorleone87 je napisao/la:Zasad je prognoza ovakva za subotu ali jbg neka grmi i sijeva ali ima da grmi sa Juga..invincible1921 je napisao/la:Joj samo da ne bude kise u subotu...a vidim najavili su nevrijeme![]()
http://freemeteo.com.hr/vrijeme/sarajev ... erzegovina

=\_1921_/=
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Moze ali bez SejeElegant je napisao/la:
(bez Kokota, Memije, Beganovića i Zeljkovića)

SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Mogao bi nuspahic poceti u srijedu
- corleone87
- Kontakt:
Trebao bi Nuspahić poceti od pocetka protiv Mladosti..U posljednje vrijeme je poceo ulaziti sa klupe sad je prava prilika uz ove nedostatke i da pocne jednu od pocetka..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.