Vidi se da nisi nikad jeo krofne u ZavidovićimaOtelo je napisao/la:A u krofni dođe trun eurokrema, Vidis da te zayebava da nemas kvalitete za viseDex je napisao/la:
Dobio sam stalkera u vidu pekarkeHoće da joj eurokremom iz krofni polijevam sise

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidi se da nisi nikad jeo krofne u ZavidovićimaOtelo je napisao/la:A u krofni dođe trun eurokrema, Vidis da te zayebava da nemas kvalitete za viseDex je napisao/la:
Dobio sam stalkera u vidu pekarkeHoće da joj eurokremom iz krofni polijevam sise
Nisam, u Cazinu dođe pola one male kaskice za kafuDex je napisao/la:Vidi se da nisi nikad jeo krofne u ZavidovićimaOtelo je napisao/la:A u krofni dođe trun eurokrema, Vidis da te zayebava da nemas kvalitete za viseDex je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Nisam, u Cazinu dođe pola one male kaskice za kafu
ne more rio davati banove, a jedva sam Ljiljana vratio, u zadnji čas i on se odužio na pravi načinDANTES je napisao/la:@messila pa Ljiljan bio banovan, ali legenda potkupio rija i ovaj ga vratio... korupcija
Pričam o srednjoškolkama, tebi sam dao studenticulegenda reala je napisao/la:auuuuuu jesi mi podvalio jbt
Ja ih vodim cijelu sezonu. Zaslužio sam da oni mene u finalu.DANTES je napisao/la:E moj kawhi što se raduješ? ti nisi dao ni gola? to ti je isto ko kad Dex yebe a ti da stenješKawhi je napisao/la:Pozdrav za prvog cigana foruma i njegovu prvu damu iz Čajniča![]()
![]()
Ljiljan vas ugasio
Da, da, dan-danas spominje Heynckes i njegovu igru. Ovog ublehasa ne moze ocima gledati.Nerminovic je napisao/la: tobejarabinavijac bayerna a jedva docekao poraz
poselami ga od mene i reci mu da smo svi uz peponju
A ovaj se oduzio dozivotnim ugovoromlegenda reala je napisao/la:ne more rio davati banove, a jedva sam Ljiljana vratio, u zadnji čas i on se odužio na pravi načinDANTES je napisao/la:@messila pa Ljiljan bio banovan, ali legenda potkupio rija i ovaj ga vratio... korupcija![]()
![]()
samo_lijevo je napisao/la:Da, da, dan-danas spominje Heynckes i njegovu igru. Ovog ublehasa ne moze ocima gledati.Nerminovic je napisao/la: tobejarabinavijac bayerna a jedva docekao poraz
Boga mi meni krenulo s ovom mu rodicom, privukli su je teretana, bazen fazoni, usli smo u pricu.. vec me zvala kod nje u zavidovićemessilla je napisao/la:Ako nam on bude nešto sređivao, onda smo nayebali poštenski.QUARTERBACK je napisao/la:Đe ćeš na Albinovića, Vojvodu od Zavidovića. Ma rek'o sam ti, kad mu odemo tamo iskazat ce se kad nam sredi dva metka sigurna.
Moj isto tako "A sto su otjerali onog Jupu"Nerminovic je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:Da, da, dan-danas spominje Heynckes i njegovu igru. Ovog ublehasa ne moze ocima gledati.Nerminovic je napisao/la: tobejarabinavijac bayerna a jedva docekao poraz
![]()
![]()
isti moj babo, jedino sto moj vise ne navija za bayernaprestao gledati isti dan kad je hassan presao u juventus
jos nije skontao?Bosniacum Lilium je napisao/la: Moj isto tako "A sto su otjerali onog Jupu"![]()
Rekla mi je 'dodji mi u z'diće s Albom'Dex je napisao/la: Kakav je fazon onda meni ne doć u Zavidoviće![]()
Zivota mi, raspricali se, i neke su slike pale.. pokazala mi je gdje Albinovu sliku drzimessilla je napisao/la:Nemoj zayebavati.Moraš mi ispričati večeras.
![]()
QUARTERBACK je napisao/la:Zivota mi, raspricali se, i neke su slike pale.. pokazala mi je gdje Albinovu sliku drzi![]()
lik je tamo idol mladih, nesto kao Jimmy Hendrix u svoje vrijeme sto je bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.