Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Unofficialpage » 06 maj 2015, 12:04

Ja se izvinjavam Muhamedu. I 100% je upravu. Imamo samo jednu akciju a to je spusti za pivota ako ide to je dobro. Kontre nemamo nikako, polukontre isto. Mogu razumit d ato ne možemo imati kao Hrvatska ali da to bolje od nas rade i Litvanci, e pa ne mogu nikako. Igramo sporo, tromo, bez ikakve ideje, ne zna se ni ko pije ni ko plača.

Imaš dvojicu ponaboljih odbranbenih igrača i ne koristiš ih, samo jednog koristiš i to malo slabijeg (a ne bi me čudilo da je i to po nacionalnom ključu).

Baš kao što kažete kao i Sušić, uvijek jedni te isti igrači. Treba malo promjena, ne kažem da imamo puno dobrih igrača koji nisu pozivani, ali treba svima dati šansu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 maj 2015, 12:05

bulbasor je napisao/la:Kapetan tone zajedno sa brodom....tako je uvijek bilo. Trebali su to pokusati rijesiti unutar ekipe.
Ovako je ispao pakas, pa se sada pravda preko nekih lijevih portala.
:bih:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 maj 2015, 14:23

Smiješno mi je ako se kapiten povukao radi loše igre svoje ekipe. Ispade onda da je on predobar za ovu reprezentaciju. Svaka tebi čast Tore šta si uradio do sada za reprezentaciju, skidam kapu zaista, ali ovim si iskreno za mene pobrisao svaku dobru stvar.

barocco
Kontakt:

Post Postao/la barocco » 06 maj 2015, 15:27

Iz izjave Toromanoviča je jasno da se slabo trenira i da se ništa ne radi na uigravanju i dizanju ekipe. Ovom treneru je najvažnije da se fino djabe pije i jede i da dovodi bivše i trenutne igrače iz Borca BL. Naravno da je igračima koji igraju u uredjenim okolinama (Francuska, Njemačka liga) puklo. Da je trener neki autoritet i stručnjak ne bi došlo do ovakvih razdora u ekipi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2015, 16:25

Očekivao sam nešto konkretnije od Toromanovića, neke prave razloge, ali ovim je pokazao da su razlozi lične prirode i da ga je pogodila minutaža, nakon čega je brzopleto reagovao kao i uvijek kad su u pitanju naši uvrijeđeni igrači.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 06 maj 2015, 22:43

Kakvi majmuni rade u nasem savezu to nije normalno.
Ja sam imao problema sa njima , jer su mi dugovali odredeni novac.

6 mjeseci sam ih molio da isplate , zvao ih , isao direkt u savez ali uvijek su nalazili neki izgovor (Sto Smajo Karacic moze smaslat to niko ne moze :D ) ...

Onda sam fino sastavio tuzbu koju sam mislio prosljedit IHF-u i dao im rok od 48 h ili saljem ...
Ne prode 2 h zove Smajo, pare stavljene na racunu :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 maj 2015, 23:27

a stvarno nesto nije uredu s nasim reprezentativnim igracima u svim sportovima :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Nurkoc nece da igra radi Mahmutovica, Pjanicu smeta taktika ne zna sta igra , toromanovicu Markovic smeta ,Terzic nije htio igrati kod Radje ,Šaric samo htio kod Radje itd itd . Markovic je jedini selektor koji je odveo nasu reprezentaciju na jedno veliko takmicenje i imamo utakmic odluke kod kuce protiv Blelorusa da se plasiramo na EP a covjeka razapinju kao najveceg krivca u BIH rukometu . pogledajte rezultate prije Markovica ,proslo e vrijeme Doborca ,Haramandica ,Toromanovica i drugova igrali su 10 g i hvala na tome sad je red na Malinovica ,bracu Buric ,Vranjesa ,Panica .sretno momci odvedite nas na EP na celu s Draganom Markovicem :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 maj 2015, 03:24

MIslis da cemo dobiti Bjeloruse a ovakvim pristupom i igrom :D Nakon onog uzleta sa Islandom mi smo poceli da padamo na SP-u umjesto da smo stekli iskustvo i da igramo organizovanijee brze sa sto manje gresaka mi imamo sad rukomet koji je gori nego sto realno mozemo,nakon debakla sa Bjelorusima kući će i publika zaboraviti na rukomet kao sto je i dosada bio na margini od onog baraza sa Madjarskom,a MArkovic nek ispuca u miru i rahatluku svoje 4g ugovora..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 maj 2015, 13:19

Mislim da bi bilo fer i korektno dati Markoviću da odradi ove kvalifikacije jer ipak zahvaljujući njemu mi smo možda i otišli na SP, možda nije neki veliki znalac ali je izuzetno dobar motivator. A i ne znam šta bi se postiglo sa trenutnom i ekspresnom smjenom Markovića niti imam ideju ko bi ga trebao zamijeniti na klupi, možda da Zuleta u vatru gurnu? :mrgreen:

Vjerujem da će uspjeti dići igrače i motivirati ih da uzmemo Bjeloruse u Zenici :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 maj 2015, 16:16

Jedna iz 1997. godine. :)
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 maj 2015, 23:58

BaDa12 je napisao/la:Jedna iz 1997. godine. :)
slika
Cipurkovic na golu, kakav je to golman bio :tokralju:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 20 maj 2015, 11:10

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u narednom periodu bit će jača za još jednog rukometaša...

Naime, radi se o srednjem beku Azoty Pulawya Marku Tarabochiji, čije porijeklo je iz naše zemlje i koji je rado prihvatio poziv selektora Dragana Markovića.

Tarabochia je već trenirao sa našom reprezentacijom i to uoči u Katar na Svjetsko prvenstvo, a kako saznaje ****.ba RSBiH je predao papire Vijeću ministara da odobre Tarabochiji državljanstvo.

Tarabochia u karijeri nastupao za Zagreb, Medveščak i Maribor, a u posljednje tri godine član je Azoty Pulawya za koji igraju Nikola Prce i Kosta Savić.

Rođen je 28. novembra 1988. godine, a ove sezone u Poljskoj je postigao u 25 mečeva postigao 113 golova.

Više od autora

22 Podijudi se ovo sviđa. Budi prv
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 20 maj 2015, 11:47

Marko je profil igrača koji nedostaje ovoj reprezentaciji,školovani srednjak,puno kreativniji od Karačića,od njega će najviše profitirati šuteri tipa Malinović.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 20 maj 2015, 14:31

Dosao je iz nadarene Zagrebove generacije, a njegove kolege su ove sezone igrale 1/4 finale lige prvaka.
Tarabochia je izabrao drugaciji put, ali rijec je o kvalitetnom igracu koji je nekad bio u kombinacijama i za reprezentaciju Hrvatske.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2015, 23:00

Odličan potez, kvalitetan igrač i baš ono što nam treba. Napokon neko ko može zabiti gol iz ničega.
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 23:06

Iskreno nisam ga nikad gledao niti sam upoznat sa njegovim kvalitetima, nadam se da znate šta govorite :bih:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2015, 23:13

Mislim da je igrao za Zagreb u onoj sezoni kad su bili u grupi sa Bosnom.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 maj 2015, 23:14

ma treba nam pokretljivosti u toj bekovskoj liniji, neko ko može razigrati ekipu, valjda ovaj može, Karačič i mali Perić ne mogu nikog razigrati spori su previše
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 23:15

Sjećam se tih utakmica, ali je tada u Zagrebu igrao Ivano pa se zato ni ne sjećam Marka i ako je igrao bilo je vjerovatno vrlo malo čisto da se Balić odmori.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 maj 2015, 08:08

BaDa12 je napisao/la:Jedna iz 1997. godine. :)
slika
Hajde ko moze da nabroji sve sa slike?
Gledao sam i ovu generaciju ali je bilo davno pa se ne sjecam svih aktera, stari se.
Pocet cu sa gornjim redom.
? Smajo Karacic, Bilal Suman, 6 Jasenko Hegić, 12?, 15 Željko Rezdeušek - Travnik, 2 Kamaric - Gračanica, 3 - Emir Karadža, 1 -Cipurkovic, 10 ?, ?, ?
Doni red: Mile Mijacinovic, 13 Bašić Edin - Krivaja (Sada u Šamberiju), 5?, 8 Jahić - Sloboda Tuzla, 7-Mahir Dzuzo, 4 -Senjo Maglajlija, 9?, Šabić golman iz Travnika, ?

edit: @newton u pravu si za Basica ;)
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 22 maj 2015, 15:16, ukupno mijenjano 4 puta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.