FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 11 maj 2015, 10:35

amorovski je napisao/la:
Besic je napisao/la:Ako zavrsimo ovu sezonu bez poraza dakle u ove 4 tekme naredne , bili bi prvi sa samo 2 poraza u 30 tekmi od kad se igra ova liga .
Dje je Zeljo, one godine kad su rekord neki postavili? Cini mi se da oni predvode to.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sam kod Želje zapazio najmanje 3 poraza čini mi se . Možda griješim . Al ovo bi bio svako rekord .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 maj 2015, 10:57

Cijena Pikachua vam je 6 500 000 € za inostrane klubove. :rol:
A platu mu ne mogu placati ni Brazilski Serie A klubovi, Paysandu mu je nabio cijenu da produze ugovor pa da ga mogu prodati za velike pare, pa su smanjili troskove na drugim igracima zato. Mislim da je negdje oko 20-30 000 € mjesecno.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 11 maj 2015, 11:00

Mokroguz je napisao/la:Cijena Pikachua vam je 6 500 000 € za inostrane klubove. :rol:
Ko ti je Pikachu?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2015, 11:01

Nista,daj nam ove losije pokemone tipa carizard i ostali :opaopa: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 maj 2015, 11:03

AdiFKS je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Cijena Pikachua vam je 6 500 000 € za inostrane klubove. :rol:
Ko ti je Pikachu?
Unazad dvije stranice, Sabinho tamo nesto vrti po dzunglama juzne amerike.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 maj 2015, 11:05

amorovski je napisao/la:
Besic je napisao/la:Ako zavrsimo ovu sezonu bez poraza dakle u ove 4 tekme naredne , bili bi prvi sa samo 2 poraza u 30 tekmi od kad se igra ova liga .
Dje je Zeljo, one godine kad su rekord neki postavili? Cini mi se da oni predvode to.
od sezone 2000/2001 3 su poraza minimum kod osvajaca prvenstva sezona (2011/2012) 1. i 2. na tabeli po 3 poraza
http://www.dodaj.rs/f/4/Hi/3Xl5oDRa/d4n8aq6.png
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2015, 11:06

ma ljudi bezz pisu za te juzno amerikance za to treba imati puno vise love i puno bolje skaute ne kazm da ne treba dovoditi strance al prvenstveno se mi trebamo okrenuti nasim tipa Radovac ,Cimirot ,Andjusic,Miholjevic uz pojacanja poput Benka ,Jajala ,Delaca mislim da je to pravi put za nas klub samo daje izgurati ovu sezonu da osvojimo titulu a onda cemo razmatrat pojacanja .vec kad smo kod stranaca bilo je dobrih u nasoj ligi Wagner ,Marsiano ,Diara,Nijema znaci moze se naci dobar igrac za malu lovu trreba imati dobre skaute

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2015, 11:10

bordobijeli je napisao/la:ma ljudi bezz pisu za te juzno amerikance za to treba imati puno vise love i puno bolje skaute ne kazm da ne treba dovoditi strance al prvenstveno se mi trebamo okrenuti nasim tipa Radovac ,Cimirot ,Andjusic,Miholjevic uz pojacanja poput Benka ,Jajala ,Delaca mislim da je to pravi put za nas klub samo daje izgurati ovu sezonu da osvojimo titulu a onda cemo razmatrat pojacanja .vec kad smo kod stranaca bilo je dobrih u nasoj ligi Wagner ,Marsiano ,Diara,Nijema znaci moze se naci dobar igrac za malu lovu trreba imati dobre skaute
Sve si rekao,posebno sto smo sada financijski stabilniji i sto bi mogli dovesti nekog jaceg ali valja to pogoditi...inace se fula tu i male su sanse da se desi novi Marciano,Wagnerili Diarra kako si rekao

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2015, 11:20

nikad mi nece biti jasno zasto je igracima toliko breme dres FKS pa pojedini zaborave igrati kad dodju u nas klub ,milion je primjera u predhodni 20 god gledam sinoc pregled Bajraktarevic i Karic razbise siroki sve ljepsi od ljepseg gola ,karic istrca kontru ,pa zabi s 20 metara gol kod nas nije mogao potrcati samo se gradio ledima ko pivot :)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 maj 2015, 11:42

E ne znam buraz, i ja se godinama isto pitam. Ili postanu mutavi kad dodju kod nas, ili procvjetaju. S tim da je puno manje prodefilovalo ovih drugih...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 11 maj 2015, 11:46

Semir je meni uvijek bio solidan igrac. Karic s druge strane dobar u GOSK-u i Olimpiku, a kod nas nista. Vjerovatno ima malo do pritiska od titule, mozda nekih 10-20%. Ostalo je uglavnom do toga kako svi zapnu protiv nas. Tako i ja uzmem nekog drugoligasa kad igram fifu, upadnem u prvu ligu i jedva cekam utakmice sa velikanima. Cesto i pobjedim, ali se opustim protiv ekipa u mom rangu pa kiksam. Pa to je i glavni razlog zasto su nam komsije ovako dobro plasirane, svi su ih rano iskljucili iz utrke za titulu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2015, 12:33

bordobijeli je napisao/la:nikad mi nece biti jasno zasto je igracima toliko breme dres FKS pa pojedini zaborave igrati kad dodju u nas klub ,milion je primjera u predhodni 20 god gledam sinoc pregled Bajraktarevic i Karic razbise siroki sve ljepsi od ljepseg gola ,karic istrca kontru ,pa zabi s 20 metara gol kod nas nije mogao potrcati samo se gradio ledima ko pivot :)
Nedavno mi je pricao jedan lik, koji je prijatelj sa nasim jednim mladjim igracem, kako mu je ovaj priznao da je jako tesko igrati na Kosevu. Kazu od nekakvog "straha" im se noge oduzmu. Pokusavaju prije utakmice razgovorom da to otklone ali slabo im ide. Na strani je potpuno druga prica.
Ako si profesionalac i ako si se planirao u zivotu baviti fudbalom jer to volis onda moras naci nacin da se nosis sa tim. Doduse kod nas je pritisak ogroman i vidi se na igracima, nekim, da se ne znaju s tim nositi.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 maj 2015, 12:43

Zato klub treba da uposli vrhunske psihologe i strucnjake koji ce raditi na tom polju. Pa i u bivsoj drzavi, kada nismo bili favoriti, od igraca se trazilo i ocekivalo da budu prvi. Pritisak je uvijek bio i bice velik kad je FKS u pitanju, jednostavno smo preveliki fanatici. Oni koji se ne mogu nositi s tim, fulili su profesiju...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 maj 2015, 12:44

Jeste razvezali pricu od kako sam zadnji put bio ovdje :urnebes: Neka, fina atmosfera, pozitiva vlada, a opet oprez pred Radnik. Drago mi je to vidjeti jer nam je to najvjerovatnije najteza utakmica sezone. Desetkovani smo k´o Bayern, plus mnogima prijeti karton tj. propustanje derbija... Ali nadam se da ce Dzeno iskobinovati 11 momaka koji ce ostaviti srce na terenu. Delac, Ahmo, Dzems, Tatko, Puzi, Cimi, Rustem, Seki, Bica, Stojcev, Krle. Neka moja pretpostavka... Klupa tanka , al sta cemo, nema kukanja... :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 maj 2015, 12:59

Samo da se pricuvaju kartona, toga se najvise bojim :pray:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 maj 2015, 13:02

Zamislite uzmemo sljedece dvije. Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo u Vitezu...
Ali hajmo polahko, prvo uzeti Radnik ni ne izgubiti derbi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 11 maj 2015, 13:02

eee momci ,jel' samo benkara ne igra u srijedu ili .. ? I ko je jos u opasnosti za derbi :roll: :roll:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 11 maj 2015, 13:08

Samo sabura i respekt prema protivniku a ostalo će doći ABD! :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2015, 13:08

ade43 je napisao/la:eee momci ,jel' samo benkara ne igra u srijedu ili .. ? I ko je jos u opasnosti za derbi :roll: :roll:
Imas jarane na opstoj diskusiji,ponavljali vise puta sve igrace i ko ima zute
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 maj 2015, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2015, 13:09

ade43 je napisao/la:eee momci ,jel' samo benkara ne igra u srijedu ili .. ? I ko je jos u opasnosti za derbi :roll: :roll:
Radi kartona ne igra Benko, Samir i Marko sa reprezentacijom, Dulja i Puric zavrsili sezonu, Baric pod upitnikom :roll: :roll:

Ahmo, Tatko, Dzemo i Puzi imaju po dva kartona i karton u srijedu bi znacio propustanje derbija.

Mozda ne bi bilo lose Protica gurnuti od pocetka, a sa ekipom povesti i Kadusica, ako se ne varam on je stoper?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Velaxsa i 24 gosta.