Jesi doso sebi?Nerminovic je napisao/la:[img]http://img.photobucket.com/albums/v224/tmjtalk/emoticon/huglove.gif[/img]
inace jesi mi dobar, nesto te nema zadnje vrijemekako ide sa filmovima

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesi doso sebi?Nerminovic je napisao/la:[img]http://img.photobucket.com/albums/v224/tmjtalk/emoticon/huglove.gif[/img]
Dobio sam stalkera u vidu pekarkemessilla je napisao/la:Jel to sad neki pekara incident?Dex je napisao/la:Pomozi sirotu na svoju sramotu![]()
Razmišljo sam te u pekaru uvalit, sad neće da možekuknjava
Nije loše, malo sam više na sportskim pdf-ovima bio u zadnje vrijeme. Sa filmovima ide loše, nikako da naletim na dobar film. kuknjavaNerminovic je napisao/la:
A jest odvratnaDex je napisao/la:Dobio sam stalkera u vidu pekarkeHoće da joj eurokremom iz krofni polijevam sise
nisam jos brate ali mi je drago sto si se pojavio, mislio sam da ces pauzirati sve do oktobramuamerc je napisao/la:Jesi doso sebi?Nerminovic je napisao/la:[img]http://img.photobucket.com/albums/v224/tmjtalk/emoticon/huglove.gif[/img]
hvala pegi gegi, mislio sam da cu izgubiti podrsku ali vidim da je potpis jos tuPegi10 je napisao/la:Bayo se gotivio dok je bilo Brace kad je otisao, prestalo se gotiviti. Imam cak njihov i peskir![]()
Nerminovicu brate dobrodosao nazad
rutinski znacimessilla je napisao/la:Nije loše, malo sam više na sportskim pdf-ovima bio u zadnje vrijeme. Sa filmovima ide loše, nikako da naletim na dobar film. kuknjavaNerminovic je napisao/la:
Kakav si ti? Jesi se oženio skoro?![]()
A jest odvratnaDex je napisao/la:Dobio sam stalkera u vidu pekarkeHoće da joj eurokremom iz krofni polijevam sise
ja bih rekao vrlo precizan i nadasve uspješan..Nerminovic je napisao/la:kakav pokusajDANTES je napisao/la:bajern još nije ispao... polako sine, polako
Ma ono dvoje sam prošle godine gledao. Serije ću početi kad ne budem imao šta od filmova gledati.Nerminovic je napisao/la:rutinski znacipa jesi gledao blue mountain state, vidim da si poceo gledati serije
![]()
Čestitamjos samo 5 dana i zavrsavam gimnaziju i ako sve ide po planu uskoro ce zadnji ispit
DANTES je napisao/la:@mesilla šta da ti kažem, ovo je balkan.. mi pošteni, a oni imaju legendu
Hvala bratemessilla je napisao/la:Ma ono dvoje sam prošle godine gledao. Serije ću početi kad ne budem imao šta od filmova gledati.Nerminovic je napisao/la:rutinski znacipa jesi gledao blue mountain state, vidim da si poceo gledati serije
![]()
![]()
Čestitamjos samo 5 dana i zavrsavam gimnaziju i ako sve ide po planu uskoro ce zadnji ispit![]()
Ne mogu pauzirat... Mislio sam da mogu, ipak nisam takav karakter. Veliko razocarenje pa covjek iz emocija svasta kaze.Nerminovic je napisao/la:nisam jos brate ali mi je drago sto si se pojavio, mislio sam da ces pauzirati sve do oktobramuamerc je napisao/la:Jesi doso sebi?Nerminovic je napisao/la:[img]http://img.photobucket.com/albums/v224/tmjtalk/emoticon/huglove.gif[/img]
hvala pegi gegi, mislio sam da cu izgubiti podrsku ali vidim da je potpis jos tuPegi10 je napisao/la:Bayo se gotivio dok je bilo Brace kad je otisao, prestalo se gotiviti. Imam cak njihov i peskir![]()
Nerminovicu brate dobrodosao nazad![]()
imam i ja peskir, pokazat cu ti u caplju
isti smo, sve su to suplje price i laprdanjamuamerc je napisao/la:
Ne mogu pauzirat... Mislio sam da mogu, ipak nisam takav karakter. Veliko razocarenje pa covjek iz emocija svasta kaze.
više bi ti se dopao JustifeidNerminovic je napisao/la:
I ja kontam tako nesto, kad zavrsim ovo sranje kontam gledati ovaj Breaking Bad, cuo sam da je to serijacina
Ima opcija nego se plasim ovu tvoju preporuku, nisi mi nesto na nivou sto se tice filmova i te pizdarije, ti si za kompjutere moj DantesDANTES je napisao/la:više bi ti se dopao JustifeidNerminovic je napisao/la:
I ja kontam tako nesto, kad zavrsim ovo sranje kontam gledati ovaj Breaking Bad, cuo sam da je to serijacina
BB je spor prvu sezonu...
Dex je napisao/la:
Dobio sam stalkera u vidu pekarkeHoće da joj eurokremom iz krofni polijevam sise
A u krofni dođe trun eurokrema, Vidis da te zayebava da nemas kvalitete za viseDex je napisao/la:
Dobio sam stalkera u vidu pekarkeHoće da joj eurokremom iz krofni polijevam sise
kod nas je prevode kao Givensova pravda, niđe veze... ali eto glavni lik je Givens pa eto...Nerminovic je napisao/la:Ima opcija nego se plasim ovu tvoju preporuku, nisi mi nesto na nivou sto se tice filmova i te pizdarije, ti si za kompjutere moj DantesDANTES je napisao/la:više bi ti se dopao JustifeidNerminovic je napisao/la:
BB je spor prvu sezonu...sala sa strane, Justfield izgleda opasan, rating 8,7 na IMDB-u