E moj kawhi što se raduješ? ti nisi dao ni gola? to ti je isto ko kad Dex yebe a ti da stenješKawhi je napisao/la:Pozdrav za prvog cigana foruma i njegovu prvu damu iz Čajniča![]()
![]()
Ljiljan vas ugasio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E moj kawhi što se raduješ? ti nisi dao ni gola? to ti je isto ko kad Dex yebe a ti da stenješKawhi je napisao/la:Pozdrav za prvog cigana foruma i njegovu prvu damu iz Čajniča![]()
![]()
Ljiljan vas ugasio
Na igrici?DANTES je napisao/la:E moj kawhi što se raduješ? ti nisi dao ni gola? to ti je isto ko kad Dex yebe a ti da stenješKawhi je napisao/la:Pozdrav za prvog cigana foruma i njegovu prvu damu iz Čajniča![]()
![]()
Ljiljan vas ugasio
I ja sam citavu sedmicu bio prehladjen, jos me zakacio 1. maj.Nerminovic je napisao/la: tu sam ali na aparatima, vec sam prehladjen 10 dana
Rodjak joj solidan igrac, vazda se razigra protiv nas.Bosniacum Lilium je napisao/la: rodjeno joj prezime Bukva
dobro si ipak prosao, nije ti klub ispao iz lp, nisi izgubio 350 km na midtjyllanda, aparati rade punom paromsamo_lijevo je napisao/la:I ja sam citavu sedmicu bio prehladjen, jos me zakacio 1. maj.Nerminovic je napisao/la: tu sam ali na aparatima, vec sam prehladjen 10 dana
Mlijeka i putera pred spavanje.
eh,eh, moj klub je izbacen iz lige. Das Leben geht weiterNerminovic je napisao/la: dobro si ipak prosao, nije ti klub ispao iz lp, nisi izgubio 350 km na midtjyllanda, aparati rade punom parom
dobar ti taj svabskisamo_lijevo je napisao/la:eh,eh, moj klub je izbacen iz lige. Das Leben geht weiterNerminovic je napisao/la: dobro si ipak prosao, nije ti klub ispao iz lp, nisi izgubio 350 km na midtjyllanda, aparati rade punom parom
Jel to sad neki pekara incident?Dex je napisao/la:Pomozi sirotu na svoju sramotu![]()
Razmišljo sam te u pekaru uvalit, sad neće da može
kakav pokusajDANTES je napisao/la:bajern još nije ispao... polako sine, polako
Nerminovic je napisao/la:
messilla je napisao/la:Nerminovicu, što nam nisi čestitao na pobjedi?
tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.