FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boga mi, svasta pozitivno nam se desava ovih par dana. Rezultati to najbolje govore. Govorili smo o nekom cetvrtom mjestu na pocetku sezone, pa onda, da je trece mjesto, pa da se ode lijepo u Evropu, pa evo pomalo, stidljivo, i bez nekog forsiranja, govori se o tituli. Prije svega, ne osvaja onaj ko ima, vec ko je navikao, tako je jasno sta hocu reci. Sad iskreno, mozete mi odgovoriti kako hocete, a za to forum i sluzi, ali MI OVU SEZONU ZAVRSAVAMO SA 12 BODOVA IZ OVE PREOSTALE 4 UTAKMICE. Zivi bili pa vidjeli. Idem na svaku utakmicu, budem na vecini treninga, (blizu stadiona i radim), i dajem sebi za pravo nakon svega sto smo realno ove godina prezivjeli, pocevsi od nesretnog ispadanja u Evropi, do ovoga sa Tomicem, Stanicem, rahmetli Mirzom, itd, isl... OVI MOMCI TO MOGU, UOSTALOM, TO CE I DOKAZATI.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
- corleone87
- Kontakt:
Pa da bude Zeljovdanbrile je napisao/la:Joj al izforsirasmo Kokota
Ja bih nesto volio da ga Zeljkovic zabije

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ma hebemesečiji dan kad bi to bilo...
U koliko je tekma u srijedu i hoce li biti prenos
? Zna li neko ?

U 17h pise na zvanicnoj stranici, a prenosa nemaBigSam je napisao/la:U koliko je tekma u srijedu i hoce li biti prenos? Zna li neko ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- champions1921
Hajmo raja napuniti Dolinu u srijedu.. Ako je iko zasluzio onda je to ova ekipa.. U Mostaru se vidjelo koliko podrska znaci nasim momcima..
BUDI ŽELJO !!!
Samo da igraci budu hladne glave i da ne budu mislima na derbiju.
ne da master oda.
Zbog čega? Svakako ima kartone, pa ne može igrati za Repku.katakomba je napisao/la:NeceVirtu4l je napisao/la:Zna li neko hoće li Kerim igrati u srijedu?
Evo sada utakmica u srijedu, pisu da je termin odigravanja 17 sati. Pošto nema prenosa na TV-u zasto se nije stavio neki kasniji termin ako nista barem u 18 sati. Zar nasi nisu svjesni da masa nas radi do 17 sati i kako oni misle po najvecoj poslijepodnevnoj špici da mi stignemo na utakmicu. Da li iko u klubu razmislja o povecanju posjete a samim tim i o finansijskom aspektu.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Sve tekme se moraju igrat u isto vrijeme zadnja tri koladamirc je napisao/la:Evo sada utakmica u srijedu, pisu da je termin odigravanja 17 sati. Pošto nema prenosa na TV-u zasto se nije stavio neki kasniji termin ako nista barem u 18 sati. Zar nasi nisu svjesni da masa nas radi do 17 sati i kako oni misle po najvecoj poslijepodnevnoj špici da mi stignemo na utakmicu. Da li iko u klubu razmislja o povecanju posjete a samim tim i o finansijskom aspektu.

Ovo je 4. do kraja , od derbija idu te utakmice u isto vr.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Al` ovo je 27 kolo. 28,29 i 30 se igraju u isto vrijemeJoseeMourinho je napisao/la:Sve tekme se moraju igrat u isto vrijeme zadnja tri koladamirc je napisao/la:Evo sada utakmica u srijedu, pisu da je termin odigravanja 17 sati. Pošto nema prenosa na TV-u zasto se nije stavio neki kasniji termin ako nista barem u 18 sati. Zar nasi nisu svjesni da masa nas radi do 17 sati i kako oni misle po najvecoj poslijepodnevnoj špici da mi stignemo na utakmicu. Da li iko u klubu razmislja o povecanju posjete a samim tim i o finansijskom aspektu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
ali paljenje reflektora fiksno košta oko 10.000 pa makar gorili i pet minuta...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Oprosti, odakle taj info?ChWilla je napisao/la:ali paljenje reflektora fiksno košta oko 10.000 pa makar gorili i pet minuta...
Znam da je Amar jednom govorio da paljenje reflektora kosta oko 2.000 KM, tako mi nejasno kako je naglo skocilo na 10.000 KM?
Pazi, vjerovatno u vrijeme Amara je postojao onda sponzor koji je pokrivao 80% troska za rasvjetu.
Mislim, generalno ovoj danasnjoj upravi se ne isplatiti niti 2.000 KM, jer raja je poslata bezobrazna. Vjerujem da bi sa rasvjetom bilo mozda oko 3.000 a ovako ce biti standardnih 1.500 da se ne lazemo, mada treba dici malu euforiju kod nase raje...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 11 maj 2015, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Auuu al sam se ja preracuno 

svi ekstra troškovi kad se sračunaju to ti je to.
Upravo zato sam i pitao.ublehas je napisao/la:Zbog čega? Svakako ima kartone, pa ne može igrati za Repku.katakomba je napisao/la:NeceVirtu4l je napisao/la:Zna li neko hoće li Kerim igrati u srijedu?
Sudija je Grbić Zoran iz Prijedora. Nije nam sudio niti jednom ove sezone.
http://www.transfermarkt.co.uk/zoran-gr ... chter/9450
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kad su bili reflektori aktuelni znalo se tačno koliko ima sijalica koje snage puta 2 sata itd. i sjećam se da je smiješna cifra bila 'vako par stoja. Odakle sad cener, nemoguće jer to se ne isplati onda palit nikad, a palili smo par sezona skoro svaku tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.