Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Bassha
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Bassha » 08 maj 2015, 12:15

slika
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 maj 2015, 13:12

MrMuscle je napisao/la:Evo spiska za Turnir u Travniku...
1. Sani Čampara

2. Srđan Kočić

3. Emir Čerkezović

4. Ervin Gutić

5. Semin Burko

6. Vedran Mirković

7. Amar Barukčija

8. Mateo Ivanković

9. Aleksandar Stojišić

10. Aljoša Janković

11. Harun Draganović

12. Anes Softić

13. Rade Zelenović

14. Marko Šarenac

Istina nema Nikole Djakovića (2000) iz Bijeljine, ali ce on igrati za nas kad bude onaj turnir u Gruziji i na EP...

Treba jos vidjeti sa Daliborom Ilićem iz Varde, jer iako je 2000. god on definitivno ima mjesta da bude medju 12 nasih najboljih igraca za EP...
kakvi su ovi novi poput softica, sarenca, zelenovica,...?

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 08 maj 2015, 17:27

slika
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 10 maj 2015, 18:52

Pobjeda Muse i Cedevite u juniorskom polufinalu protiv Zadra 106:79,
Musa 10k 8s 2a.
slika

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 11 maj 2015, 09:21

Ne mogu da vjerujem da nijedan post nema o osvajanju turnira u Travniku naših kadeta. Pobijedili su Srbiju i SLoveniju, a bez Muse i Sikiraša prije svih, ali falilo je još nekih dobrih igrača. Naravno ni Srbija nije bila kompletna, ali Srbija je Srbija i ima mnogo veću širinu, pa im se manje i osjeti nedostatak nekih igrača. Kako sam čuo i njima je falilo par glavnih.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 11 maj 2015, 09:46

Ma nisu ni njima igrali svi najbolji... jbg igrali su samo sa jednim "strancem" malcem iz unicahe... nije im igrao petrusev, jovicic, marjanovic, petrovic... sve odreda dobri graci, neki imaju pravo igrati i sljedece godine...

Al svejedno nisu ni nama igrali svi najbolji... bez dva za ova godista all star igraca smo igrali... bez odlicnog mutica koji bi i kod njih imao mjesta... zatim bez djakovica iz buducnosti itd...
I potruditi se oko ilica iz varde i zbog ovog prvenstva i zbog narednog gdje bi nam uz djakovica bio nosioc... i imali bi super ekipu... radoncica necu ni brojati, jer ce izgleda igrati za spaniju :rol: ...

U ovoj generaciji smo bolji od njih i time smo automatski i medju 5 najboljih u Evropi ili tu negdje blizu... a sigurno i medju 8-9 u svijetu (kad na evropljane dodas amere, australce i eventualno nekog iz juzne amerike, al ne znam kakvi su brazil i argentina)... i steta bi bilo propustiti sansu da odemo i na SP....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 11 maj 2015, 10:35

Sto sam pricao da treba obratit paznju na igrace porijeklom u drzavama regiona.Evo http://www.kosarka.si/mladi-domzalcani- ... -sempetru/ dva poetncijalna igraca u kadetima vec sledece godine ovaj iz Zepca Amar Mehic i "Slovenac" Deni Hodzic.Poslao sam ljudima koji su odgovorni za to prosle godine tridesetak imena nasih igraca u Slovenije godiste 2000-2002,a medju njima je i Hodzic tako da su upoznati i vec sledece godine treba se probati neki od njih.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 11 maj 2015, 12:02

Posalji ti to njima molim te jos koji put, poslao sam i ja prije godinu i nesto 2-3 puta listu nasih potencijalnih kadeta u njemackoj i austriji pa nista oko toga (medju njima je bio i hujic i onaj turudic itd itd.). Znam da se je onaj momak "livnjak" potrudio i svaka mu cast, ali sta je ispalo oko toga, neznam. "Boraimo se za nase talente" bi od strane saveza trebalo da bude jos malo intenzivnije!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 11 maj 2015, 12:04

Lotus
Upitno je hoce li Mehic igrati za nas... Enes ga je odveo prije zvanicne registracije u nasem savezu... dakle imati ce mogucnost biranja... a dosad nauceno o trnovcevicu mi govori da ce malac izabrati Dezelu... jer jedan je nurkic... a jos iz zepca... pa kud ce gore kombinacije... al bez sumnje bi volio da sam u krivu jer malac itekako moze biti koristan vec sljedece EP... Da zajedno pod kosem bude sa Nerminom Mavricem... najboljim visokim pionirom u Italiji... itekako bi bili jaki na tim pozicijama...

A te rodjene Bosance u Sloveniji sam i prestao racunati.... nakon kerica... veci su to slovenci od boruta pahora :puke: ... iako sigurno ima momaka koji zele igrati za BiH... pa mozda i dino... al su oni u manjini...

Kad bi okupili sve najbolje u Evropi i kod nas 2000 i 2001 to bi bila mozda i jaca generacija nego ova sada... al pod uslovom da tu bude ilic kao predvodnik ovih narastaja i svi momci iz sirokog... al to je nerealno za ocekivati pogotovo za 'Rvate iz Hercegovine...

Te mailove saljite Harunu direktno... a ne nekom sa strane jer itekako ima nehljeba i u obom savezu...kojim nije ni na pameti da razmisljaju o potencijalnim reprezentativcima vec samo to kako klepiti dnevnicu... :puke: balijska posla :facepalm:

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 11 maj 2015, 12:30

kad smo u turskoj dobili srbe bila je prica ne igra nam pecarski...mescini da sam ga vidio na spisku srbije?zar nema nigdje zvanicne statistike s ovog turnira?

moraju se postavit ciljevi pred euro
u-18, opstanak, mada mozemo i u drugi krug...bitno je da Atic i Djedovic pokazu klasu i napredak
u-16...zasto ne i medalja? peto mjesto minimum i obezbjedit odlazak na svjetsko
djeluje da je pandza napredak u odnosu na halimica

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 11 maj 2015, 17:24

MrMuscle je napisao/la:Lotus
Upitno je hoce li Mehic igrati za nas... Enes ga je odveo prije zvanicne registracije u nasem savezu... dakle imati ce mogucnost biranja... a dosad nauceno o trnovcevicu mi govori da ce malac izabrati Dezelu... jer jedan je nurkic... a jos iz zepca... pa kud ce gore kombinacije... al bez sumnje bi volio da sam u krivu jer malac itekako moze biti koristan vec sljedece EP... Da zajedno pod kosem bude sa Nerminom Mavricem... najboljim visokim pionirom u Italiji... itekako bi bili jaki na tim pozicijama...

A te rodjene Bosance u Sloveniji sam i prestao racunati.... nakon kerica... veci su to slovenci od boruta pahora :puke: ... iako sigurno ima momaka koji zele igrati za BiH... pa mozda i dino... al su oni u manjini...

Kad bi okupili sve najbolje u Evropi i kod nas 2000 i 2001 to bi bila mozda i jaca generacija nego ova sada... al pod uslovom da tu bude ilic kao predvodnik ovih narastaja i svi momci iz sirokog... al to je nerealno za ocekivati pogotovo za 'Rvate iz Hercegovine...

Te mailove saljite Harunu direktno... a ne nekom sa strane jer itekako ima nehljeba i u obom savezu...kojim nije ni na pameti da razmisljaju o potencijalnim reprezentativcima vec samo to kako klepiti dnevnicu... :puke: balijska posla :facepalm:
Sve si gore upravu,ali treba pokusat pa cemo vidjet.Mada je sve upitno jer ove godine bira se i novo rukovodstvo saveza,pa i to treba sacekat i vidjet hoce li ovi ljudi ostati ili nam dolaze neki novi i pitanje je kakav ce odnos imati prema mladjim selekcijama.
Spiskovi su u pravim rukama,tako da tu nema brige :bih:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 11 maj 2015, 17:47

Musa sad zasad 5 poena, 3 skoka i 3 asistencije u finalu juniorskog prvenstva Hrvatske protiv favorizirane Cibone...
Kakvu ce djecu nama Zizic praviti pod kosem na juniorskom prvenstvu to nije humano... grtalica i on i bender...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 11 maj 2015, 17:55

MrMuscle je napisao/la:Musa sad zasad 5 poena, 3 skoka i 3 asistencije u finalu juniorskog prvenstva Hrvatske protiv favorizirane Cibone...
Kakvu ce djecu nama Zizic praviti pod kosem na juniorskom prvenstvu to nije humano... grtalica i on i bender...
Mi cemo njih izvana unistit..Atic,Alibegovic,Djedovic,Hadzic :kafa:
Unutra probat ubacit ovog Stakica sto je u Spaniji i njega ima polijepo :urnebes:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 11 maj 2015, 18:12

Ma vanjska linija nam je u 5 deka sa njihovom... jos pogotovo ako bi im mazalin igrao... al velika je disproporcija kvaliteta pod kosem... hvatati ce nam skokove, i ofanzivne i defanzivne kod od sale...

Ma imamo mi bukvi pod kosem... recimo jahic ili memic da hvataju skokove al sta ce s im kad su u napadu beskorisni...manjgafic ako nista moze tricu pogoditi pa ce barem bender imati tu problema... ne znam nisam optimista protiv susjeda...

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 11 maj 2015, 18:12

musa se ispucava, nece ga poeni...mozda se previse od njega ocekivalo, ipak je on jos kadet, a ova juniorska ekipa cibone je super jaka i to je bar 50 % seniorske ekipe cibone za sljedecu sezonu
sto se tice zizica, on je vec dokazani seniorski igrac, koji iza sebe ima sezonu u aba ligi...mi nazalost nemamo centra u juniorima koji ce se nositi s njim...mada najvjerovatnije on nece igrati za hrvatsku na u-18 prvenstvu

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 maj 2015, 18:14

MrMuscle je napisao/la:Musa sad zasad 5 poena, 3 skoka i 3 asistencije u finalu juniorskog prvenstva Hrvatske protiv favorizirane Cibone...
Musa je na ovom juniorskom prvenstvu Hrvatske katastrofalan, ne znam šta se sa njim dešava, postotak šuta mu je porazavajuci, a cuo sam da se i posvađao sa nekim suigracom i da se cijela ekipa stavila na stranu tog igraca i da Musi dodaju loptu jedino kad baš moraju..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 11 maj 2015, 18:20

bile su price da se posvadjao sa mazalinom koji je ipak seniorski igrac. valjda mu je mazalin zamjerio sto musa uzme loptu i sam pokusava zavrsiti par napada zaredom, pa je isto to i mazalin radio, da mu pokaze da to moze svako raditi

Savjest
Kontakt:

Post Postao/la Savjest » 11 maj 2015, 19:36

mercurial je napisao/la:musa se ispucava, nece ga poeni...mozda se previse od njega ocekivalo, ipak je on jos kadet, a ova juniorska ekipa cibone je super jaka i to je bar 50 % seniorske ekipe cibone za sljedecu sezonu
sto se tice zizica, on je vec dokazani seniorski igrac, koji iza sebe ima sezonu u aba ligi...mi nazalost nemamo centra u juniorima koji ce se nositi s njim...mada najvjerovatnije on nece igrati za hrvatsku na u-18 prvenstvu
Hoce igrati na U18, neki dan pročitao na twiteru , od novinara Eurohopes.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 11 maj 2015, 19:58

hrvati zele da on i bender igraju na u-19 prvenstvu...vidjet cemo, imaju oni dobrih zamjena za njih, jos 2-3 dobra visoka igraca

meho2
Kontakt:

Post Postao/la meho2 » 11 maj 2015, 20:29

saric 35 poena,8 skokova i 8 asistencija protiv celika uz odlican procenat suta 50 posto za 3

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.