RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

1922VFC1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 1922VFC1981 » 09 maj 2015, 21:28

Cernica je napisao/la:Sve je bilo normalno na tribinama dok nije onaj smecar sto je dao prvi gol dosao do dedare gdje je najluđa ekipa i gestikulirao s prstom na ustima. Seljacina bosanska s majmunoliki izrazom lica mi dosao provocirat mamu mu zicam. Dao si gol i proslavi ga kako god hoces a ti si kundo dosao ispred onih koji su izgorili na utakmicama Veleza. Kojima je Velež život. On je najveci krivac
Ma druze moj znamo mi sta je bilo,a ovo sto si napisao je istina nakon toga je sve krenulo.Ne sekiraj se brate rodjeni :) :)
#musvdg

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 maj 2015, 21:33

Rodjeni ja vam ne zamjeram, vjerovatno su maleni bili bolji :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 09 maj 2015, 21:38

1922VFC1981 je napisao/la:diplomatija je napisao/la:
Trebace njima za opstanak sljedece godine sve im lesinarsko prodano jeebem, a pogotovo onom debelom smradu u gaćama, kao i onom seljacini velagicu i sudiju treba pohvaliti jer nije puno nasjeo na onaj seljakluk danas, iako je veoma mlad
Ko nam zlo mislio na racku nam visio :D :D
da znamo ko su i sta su,zato sam kopirao ovo :) :)
Stipu brato trebalo je danas po zvizdanu ispec hiljadu buhtli i stodvaes bureka pa ga pekarska suncanica olipa
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 maj 2015, 22:13

Zijan jbg.Ni prvi ni poslijednji ,moramo priznati da su nas zasluzeno dobili ,bez obzira sto se nekom ucinilo da ni oni nisu Bog zna sta.Odigrali su takticki savrsenu utakmicu i koliko god je rezultat 0-3 previsok on je ipak zasluzen.Ja sam i najavio prije dan dva da smo oslabljeni i da se tesko u takvom stanju mozemo suprostaviti nabrijanom Zelji.Janka,Haurda i Skahic su ovog Proljeca nosili nasu igru i kad tu dodamo rovitog i nedovoljno spremnog Anija imamo za rezultat tezak poraz od pretendenta na titulu.Ja licno necu ruziti nase momke bez obzira sto sam danas ocekivao puno vise,ovog Proljeca su imali nekoliko sjajnih utakmica i bilo je pitanje kad ce uslijediti i jedan domaci poraz.Na kraju krajeva ako gledamo ukupno stanje na tabeli ,nista se dramaticno ne desava a to sto drugi imaju svoje kalkulacije ,neka ih neka kalkulisu ja cu kad abd dodjemo u takvu situaciju.Sad smo miljama daleko od nekog rezultatskog iskoraka ali nama ostaje da tome neprestano tezimo ,da se skupimo i probamo ponovo iduce godine.Mozemo s ponosom zakljuciti da smo odigrali cestito i fer i na najbolji nacin dali svoj doprinos regularnosti takmicenja.
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA :ljepota:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 10 maj 2015, 15:05

pr.cit ga izgubili pa izgubili nase je da idemo na tekmu i da damo podrsku ovim igracima na terenu...odradit jos ove 4 tekkme do kraja i onda na pauzi vidit sta i kako dalje. Jos jace jos bolje do kraja...koja god si liga, gdje god ti da igras mi te bodrimo :!: :!:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 maj 2015, 16:15

jug-onostalgicar je napisao/la:sudjenje nije bilo lose dosta grubih startova, cist crveni karton
klub kao sto je Velež treba boljeg trenera ona sirovina je sramota...
pozdrav za Mostar i cijelu Hercegovinu
Sudjenje nije uticalo na krajnji ishod meca,ali je daleko od dobrog sudjenja.
FK Velez je trenutno bez sefa ss a Avdo Kalajdzic skupa sa Adnanom Dizdarevicem ima ulogu vrsioca duznosti ss,i nije trebao onako reagovati koliko god da je bio u pravu .Avdu ja ne bih nazivao nikakvim pogrdnim nazivima,on je bez obzira na sve vojnik kluba.Opcenito mi imamo puno unutarnjih stvari za rijesit,i jucerasnja utakmica je to pokazala.Velez nece moci dalje ako se ne prestrojimo . Za kraj cu reci svim posjetiocima nase teme ,juce je Zeljo nadigrao mog Veleza u svim elementima fudbalske igre i nemojte molim vas bezveze polemike voditi.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 maj 2015, 16:47

QWERTZ je napisao/la:hahahah buranija se uvijek lizala medjusobno tako da nista novo 1921
Ko tebi drma kavez slino :?:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 10 maj 2015, 16:51

Da se jos dotaknemo postenih navijaca i simpatizera FK Zeljeznicar kojih ima dosta na nasoj temi a koji su i tokom odavanja pocasti,odnosno kada je bila minuta sutnje derali se i uzvikivali sve i svasta.
#musvdg

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 maj 2015, 21:06

ROĐENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!

I KAD TI NE IDEEEEEE MOSTAR JE UZ TEBEEEEEEEEEE NE ŽALI GRLAAAAA NE ŽALI DLANOVEEEEEEEEEEEE, SVE ZA TEBEEEE, SVE ZA TEBEEEEEEEEEE, FORZA VELEŽ NIKAD NE PREDAJ SEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 10 maj 2015, 21:57

I kad je tesko i kada ne ide, mi ne stedimo grla, dlanove, Mostar volim te, Velez bodrim te, hajmo slozno skupa svi do pobjede !

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 10 maj 2015, 22:55

Ma sve ih popišat. Samo Rođeni. Forzaaa
From father to son

lile
Kontakt:

Post Postao/la lile » 10 maj 2015, 23:18

Evo sam odgledao tekmu na city tv, pa jesmo primali golove ono baš srećkovići. I vidi se kod prvog gola da Kokot nije dirao loptu rukom

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 maj 2015, 01:44

Momci su u par utakmica pokazali snagu ovo sada se vise i ne pika. Neka se sada isproba sve sto se moze isprobati sa klupe. Men je sezona pozitivna ova ... hajde jos da se zavrsi to pomocno samo ...

Sada vec mora da pocne skupljanje snage za sledecu jaku sezonu i veoma bitnu.

SAMO FORZA I SAMO VELEZ
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 11 maj 2015, 09:09

nebitna utakmica .... ne moze se sa sedme pozicije maksimalno angazovano odigrati cijela polusezona protiv protivnika iz vrha lige ... vec je sa krajem utakmice protiv zrinjskog i njihovim golom u 93. min popustio osjecaj inata i motivacije. jos su nam falili jankovic, skahic i haurdic , ponajbolji iz ove polusezone i to je to.....

poslije 15 minuta se vidjelo da cemo izgubiti od , objektivno , od ove cetiri ekipe iz vrha , najtanje . pa debitant nam igra cijelo drugo poluvrijeme.
ne treba se ni vracati na ovo , dati sansu ovim mladima do kraja i organizovati se dobro za narednu sezonu jer tu ne smije biti kiksa

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 maj 2015, 10:36

Utakmica sa Zeljom je iza nas i treba se okrenuti narednim protivnicima i tu traziti ono sta nama odgovara.Po meni treba dati sansu mladima da vidimo moze li se racunati na njih u buducnosti,skenirati stanje i pripremati se za narednu sezonu.Jos bih samo porucio svim onim "sveznalicama" koji su govorili da smo odmarali nase najbolje igrace utakmicu prije Zelje da u buduce malo manje kenjaju o Velezu ,i ublehe koje svako novo kolo skontaju ,prodaju djeci u vrticima.
PS Zna li neko od raje moze li se pretplatiti u Sarajevu na onaj Dnevni list....izgledaju mi kao dobra i objektivna novina
Forza Velez

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 11 maj 2015, 13:22

nebitna utakmica .... ne moze se sa sedme pozicije maksimalno angazovano odigrati cijela polusezona protiv protivnika iz vrha lige ... vec je sa krajem utakmice protiv zrinjskog i njihovim golom u 93. min popustio osjecaj inata i motivacije. jos su nam falili jankovic, skahic i haurdic , ponajbolji iz ove polusezone i to je to.....

poslije 15 minuta se vidjelo da cemo izgubiti od , objektivno , od ove cetiri ekipe iz vrha , najtanje . pa debitant nam igra cijelo drugo poluvrijeme.
ne treba se ni vracati na ovo , dati sansu ovim mladima do kraja i organizovati se dobro za narednu sezonu jer tu ne smije biti kiksa

Čuj najtanje . E svašta :clap: :clap:
Brkica

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 11 maj 2015, 13:49

Choks je napisao/la:nebitna utakmica .... ne moze se sa sedme pozicije maksimalno angazovano odigrati cijela polusezona protiv protivnika iz vrha lige ... vec je sa krajem utakmice protiv zrinjskog i njihovim golom u 93. min popustio osjecaj inata i motivacije. jos su nam falili jankovic, skahic i haurdic , ponajbolji iz ove polusezone i to je to.....

Čuj najtanje . E svašta :clap: :clap:
Daj covjece ne saljite djecu na noge maloj Barci , grubo ce zapamtiti prvi sex ...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 maj 2015, 14:04

Ti reče da više nećeš pisati na forumu nakon što ste demolirani u prošloj utakmici. U čemu je problem?

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 11 maj 2015, 14:29

vm22 je napisao/la:Ti reče da više nećeš pisati na forumu nakon što ste demolirani u prošloj utakmici. U čemu je problem?

jbg nisam ja laz izmislio! :pinokio:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 maj 2015, 14:31

Nema veze samo nemoj opet slinit ako izgubite...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.