messilla vidis da se i meni to sve vratilo ni mene ona moja nece da prihvati (ovo kukanje se treba prebaciti u drugu temu)

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
arogantnisamo_lijevo je napisao/la:kak'i ?legenda reala je napisao/la:
jesu svi u Visokom taki
Dobro, nisam ja još na tvom nivou, budimo realni. A nisam još tražio ni da mi pare vrati.QUARTERBACK je napisao/la:Meni makar zahtjeve prihvataju.
Maloprije sam joj napisao opet 'Teretana, bazen, fazoni?'. Ni da je dirne.messilla je napisao/la:Dobro, nisam ja još na tvom nivou, budimo realni. A nisam još tražio ni da mi pare vrati.QUARTERBACK je napisao/la:Meni makar zahtjeve prihvataju.![]()
QUARTERBACK je napisao/la:Maloprije sam joj napisao opet 'Teretana, bazen, fazoni?'. Ni da je dirne.![]()
Ma to je taktika, imam se na sta izvlacit kad ne odgovori, vidjela da se spominje vraćanje para nekih i pravi se luda.
QUARTERBACK je napisao/la:Majormente
Nije ovo nikakav isfur kakvih je znalo biti.messilla je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:Maloprije sam joj napisao opet 'Teretana, bazen, fazoni?'. Ni da je dirne.![]()
Ma to je taktika, imam se na sta izvlacit kad ne odgovori, vidjela da se spominje vraćanje para nekih i pravi se luda.![]()
![]()
Nemoj više, dosta je što te dva puta isfurala.Au griješim, to ti je treći pokušaj.
Ma Dex levatina, nemoj više njega slušati.
samo_lijevo je napisao/la:reko sad ce napisati lopovi, kad ono arogantni.![]()
[youtube][/youtube]
sjetih se ovog "hita" maloljetnica.
Ako nam on bude nešto sređivao, onda smo nayebali poštenski.QUARTERBACK je napisao/la:Đe ćeš na Albinovića, Vojvodu od Zavidovića. Ma rek'o sam ti, kad mu odemo tamo iskazat ce se kad nam sredi dva metka sigurna.
samo_lijevo je napisao/la:Garant je iz Gorazda
rodjeno joj prezime Bukvasamo_lijevo je napisao/la:Nisam znao, ustvari ne znam ni kako se zove.
Koja si to smjena ? Zar se moze ostati do ovih doba ?
Pegi10 je napisao/la:Da nam se jos vrati Nermin i ovaj dan ce biti upisan zlatnim slovima
tu sam ali na aparatima, vec sam prehladjen 10 danasamo_lijevo je napisao/la:Dje nam je Nermin Padez iz Kopenhagena ?
Vidim ja da mi fali onaj smajli sa kafom na svakom drugom postu.
Pomozi sirotu na svoju sramotumessilla je napisao/la: Ako nam on bude nešto sređivao, onda smo nayebali poštenski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.