Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

ek0
Kontakt:

Re: Real Madrid CF

Post Postao/la ek0 » 10 maj 2015, 19:38

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 maj 2015, 19:47

Ima ovaj eko pravo. Ajmo prodat vjerovatno najboljeg napadača u historiji reala, koji je dao više golova nego što je utakmica odigrao i doveli staklenog igrača koji ne zna šta je pas, koji ne zna šta je timska igra. Svaka čast momak, šaljem mejl Peri da te uvrsti u sociose :clap:
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 maj 2015, 19:55

U Realu je tandem ono kad dva napadaca predvode najaci Real sto su tvoje oci gledale. Ronaldo i Benzema se savrseno razumiju i nadopunjuju, problem je sto se u 4-3-3 to malo primjeti.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 maj 2015, 19:57

Igra li Benz u srijedu, kakav je sa spremom? :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 10 maj 2015, 20:09

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 maj 2015, 22:01

ek0 je napisao/la:Za tebe je tandem (napadaca) kada imas jednog pacenika i drugog igraca koji "kupi kajmak". Za mene je tandem je kada imas dva strasna igraca koja se takmice koji ce strpati vise. Mozda se i jedno i drugo moze podvesti pod tu definiciju, ali meni ovo drugo vise lezi.
Sigurno je pacenik, ima jadan prosjek 22 gola po sezoni. Druga je stvar sto je Ronaldov prosjek 50 golova, pa ovaj izgleda kao pacenik.

Benzema i Ronaldo su tandem od 75 golova po sezoni, odlicno se razumiju, igraju zajedno 6 godina, napamet znaju jedan drugom kretnje, jedini je problem onaj klempavi kancer.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 maj 2015, 23:54

slika
Sa RMFANS.INFO :kafa:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 maj 2015, 00:28

Najskuplji, najmanje potreban igrac ima najvise glasova. Perezova skola. :guz:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 11 maj 2015, 05:00

Ja sam naravno glasao za Verrattia da ne bude zabune :D
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 maj 2015, 08:48

[youtube][/youtube]

Dolazi ovaj Gaučos u Castillu izgleda :thumbup:

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 maj 2015, 12:47

Unatoč brojnim zvižducima, Iker Casillas želi da ostane u Real Madridu.

Iker je često žrtva nezadovoljnih navijača. Zvižde mu tijekom čitave sezone, a on i dalje ostaje vjeran bijeloj boji.

Španski golman je optužen i nakon 2:2 s Valencijom, u utakmici koja je vjerovatno Realu oduzela nadu u titulu.

Casillas je, piše ugledna Marca, jasno poručio da ne ide iz Madrida ako ga u klubu još žele.

On je bio u nemilosti Josea Mourinha, jedno vrijeme i Carla Ancelottija, ali u posljednje vrijeme sve više brani. Uostalom, skoro je pa nemoguće zamisliti Real Madrid bez Ikera Casillasa.

Casillasu ugovor s Kraljevima inače ističe na ljeto 2017. godine
kako ne mogu ovih meodiokritetnih generičnih članaka kad je u pitanju Iker. On da ima imalo obraza ili bi sjeo na klupu ili otišao putem Gonzalesa Blanka, a ne bi svojim statusom "legende" ugrožavao svaku titulu na koju real pretenduje i smiještao na klupu golmana koji je, dok je bio u formi bio daleko bolji od njega.
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 maj 2015, 13:22

Dati njemu poslije onakvog Mundijala mjesto startera ispred najboljeg golmana Primere moze samo Real Madrid. Cirkus od kluba, nista drugo sa cirkusantom predsjednikom i njegovom marionetom trenerom.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 maj 2015, 15:07

Navijace koji umjesto Baleu i Carlu, citavu sezonu zvidze Ronaldu i Casillasu treba popisati po sred lica.

To je rulja koja ne zasluzuje da se paznja uopste posvecuje. Navijaci, koje igraci moraju animirati da puste glas u trenucima kad tim pokusava preokrenuti rezultat, trebaju prvo sebi zvizdati, pa tek onda igracim, i to onima koji zvizdue zasluzuju, a ne Ronaldu i Casillasu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 maj 2015, 15:38

pa zvizdali su i Baleu i to vise puta,no ja ne podrzavam nikakvo zvizdanje niti jednom igracu,no s druge strane Iker i Bale uistinu sa ovakvim partijama ne zasluzuju dres Reala na stranu sto je jedan legenda kluba i to niko ne spori,ali lik se prosipa na golu vec duze vrijeme,kako za Spaniju tako i za Real,svaki put kada mu neko vrati loptu drhtim da ne pogrijesi,toliko puta je davao protivnicima loptu u noge na 30-ak metara od gola,jbm ti golmana koji ne zna da doda niti da ispuca normalno loptu.Dok za Balea tek nemam rijeci,toliko je pao k'rcu za usi da je to strasno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 maj 2015, 15:51

Casillas kakav god da je, a los je, opet nije krivac sto smo ispusili ligu. Krivci su Bale i Carlo, i oni zasluzuju zvizduke svaku utakmicu, a publika zvizdi samo Casillasu i kad je kriv i kad nije, kao i Ronaldu.

Casillas nije sam sebe postavio na gol, on brani koliko moze, a posto vise ne moze braniti kao prije 4,5 godina izgleda kao da je on nezainteresovan, al on jednostavno bolje od ovog ne moze.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 11 maj 2015, 19:03

HZ_ilidzaa je napisao/la:Istina je ovo sto je Bejlov agent rekao, po meni on se mora vise forsirati jer moze napraviti razliku bolje nego Ronaldo. Protiv Valensije je fino odigrao ne znam sta ste gledali.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
više forsirati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mozambik je napisao/la:Casillas kakav god da je, a los je, opet nije krivac sto smo ispusili ligu. Krivci su Bale i Carlo, i oni zasluzuju zvizduke svaku utakmicu, a publika zvizdi samo Casillasu i kad je kriv i kad nije, kao i Ronaldu.

Casillas nije sam sebe postavio na gol, on brani koliko moze, a posto vise ne moze braniti kao prije 4,5 godina izgleda kao da je on nezainteresovan, al on jednostavno bolje od ovog ne moze.
Govoris da Casillas nije kriv sto brani pa isto to vrijedi i za Balea i po meni je Carlo glavni krivac sto ih forsira a obojica su jednako ocajni
da Navas brani uvjeren sam da bi osvojili ligu pa dovoljno je samo da je obranio Suarezov udarac i 1. gol protiv Valencije

A ovo o Benzemi on i Ronaldo su unazad nekoliko godina najefikasniji napadacki tandem i takav tip igraca najviše paše igri uz Ronalda što misiš da bi Aguero punio kao u Cityju da igra u Realu bi al u kurcu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 maj 2015, 19:25

andro234 je napisao/la:
Govoris da Casillas nije kriv sto brani pa isto to vrijedi i za Balea i po meni je Carlo glavni krivac sto ih forsira a obojica su jednako ocajni
da Navas brani uvjeren sam da bi osvojili ligu pa dovoljno je samo da je obranio Suarezov udarac i 1. gol protiv Valencije
Ne vrijedi isto jer Casillas bolje od ovog ne moze, a Bale moze. Bale moze itekako, al nece, boli ga kita, igra uvijek, ne mora se truditi, sta god da uradi igrat ce u prvoj i dobijat milion mjesecno.

Casillas bolje od ovoga ne moze, jednostavno je ostario, izgubio reflekse i bolje ne moze, zato ga i ne treba kriviti.

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 11 maj 2015, 20:39

Budimo realni, Bale ne moze dok ne bude imao jednako misicne mase i kila kao prije godinu dana :D
Zato mu dajemo jos ovu godinu da to skine. A onda cemo opet gledati najbolje izdanje covjeka koji nam je donio Ligu prvaka i Kup :kava:

I naravno, ne more dok se ne osisa.

Nije dzaba Pasarella trazio od Redonda da se osisa pa da ga zove u reprezentaciju. :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 maj 2015, 21:44

JamesJoyce je napisao/la:Budimo realni, Bale ne moze dok ne bude imao jednako misicne mase i kila kao prije godinu dana :D
Zato mu dajemo jos ovu godinu da to skine. A onda cemo opet gledati najbolje izdanje covjeka koji nam je donio Ligu prvaka i Kup :kava:

I naravno, ne more dok se ne osisa.

Nije dzaba Pasarella trazio od Redonda da se osisa pa da ga zove u reprezentaciju. :kafa:
I Redondo se nije osisao.
Optimistican primjer.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 11 maj 2015, 21:50

Bitna je poenta :kava:
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.