Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
BelminM23 je napisao/la:I ja to nešto kontam da bi kako zamijeniti da je derbi zadnje kolo.
Ako bog da zadnje kolo dolazim u Sarajevo, odvojio sam sebi pare za to, ne diram ih.
Cestitam druze...sigurno se lakse diseBelminM23 je napisao/la:Živ sam.bulbasor je napisao/la:Sta je bilo sa onim sto je trebao pasti iz Engleskog? Jel prosao?
edit: Đe me nema, nabio sam 35 postova od četvrtka.
Kako ces mu cestitati kad Head navija za Sarajevo?Heller je napisao/la:Ja cu u 30om kolu u Sarajevo, Headu da cestitam titulu
bulbasor je napisao/la:Kako ces mu cestitati kad Head navija za Sarajevo?Heller je napisao/la:Ja cu u 30om kolu u Sarajevo, Headu da cestitam titulu
Ja sam dobio info da ode na polugodistu i ja necu da ucim. Imam 3 keca, predzadnji cas me dize i daje mi jos jednog, zadnji cas njih pola nema dovoljno ocjena ali ona opet proziva mene, ja je ignorisem i pise mi jos jednogBelminM23 je napisao/la:Jooj Otela kralja i sliku stavio.
Kad odgovaram to izgleda ovako:Heller je napisao/la:Sto nisi naučio?
Pa sad treba da joj daju otpisnicu (jer ima dovoljno za penziju) i bjezi po hodnicima od direktora i nece da uzme pismoHeller je napisao/la:E onda je to neka iskompleksirana koja misli da je bit nastavnik u srednjoj skoli neki bitan poso![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.