FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nama je bod protiv Radnika kao kuca. Ovo ce biti najteze gostovanje ove sezone definitivno. Ako pobjedino prvaci smo. Nema Benke, Dulje, Mese jbg..valjda ce momci ponovit igru iz Travnika i iznenadit nas pozitivno.
Jakupovic iako je juce solidno sudio, derbi ne smije nikako. Valjic je opcija.
Neka je Benko ocistio kartone to je najbitnije, a mlog selju cemo aBd poniziti za sva vremena...
Igraci su svjesni premija od TA ako uzmu titulu, a mi smo svjesni sta ce nama biti ako nedo Bog maleni osvoje. To je kraj definitivno.
Neka je Benko ocistio kartone to je najbitnije, a mlog selju cemo aBd poniziti za sva vremena...
Igraci su svjesni premija od TA ako uzmu titulu, a mi smo svjesni sta ce nama biti ako nedo Bog maleni osvoje. To je kraj definitivno.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
a nista nam bod ne znaci odnosno znaci da naredne tri utakmice moramo pobjeditiAmca007 je napisao/la:Nama je bod protiv Radnika kao kuca. Ovo ce biti najteze gostovanje ove sezone definitivno. Ako pobjedino prvaci smo. Nema Benke, Dulje, Mese jbg..valjda ce momci ponovit igru iz Travnika i iznenadit nas pozitivno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jasta je,fuj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brz oporavak nasem harisu, a u srijedu srce na teren veoma tesko gostovanje i ocekujem minimalnu pobjedu 0-1 

04.10.2009 !!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlicna je vijest sto im Obradovic ne moze igrati 

Amca007 je napisao/la:Nama je bod protiv Radnika kao kuca. Ovo ce biti najteze gostovanje ove sezone definitivno. Ako pobjedino prvaci smo. Nema Benke, Dulje, Mese jbg..valjda ce momci ponovit igru iz Travnika i iznenadit nas pozitivno.
Pojasni mi molim te ovo boldirano?
Jel to kraj za Sarajevo ako ne osvoji titulu? Ili šta?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pusti se te price Amca dragi...mi koliko smo ulozili u sastav ovo je dobro,i dalje cekamo neki iskorak sa boljim igracima,platama itd.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nama je bitno Radnika pobijediti, onda ćemo mnogo mirnije ući u derbi al' opet i poslije toga mislim da će njima teže biti osvojiti 6 bodova iz zadnje dvije utakmice nego nama. Za sada je jedino bitno da Radnika dobijemo, sve ostalo ćemo mnogo lakše. Kao što sam i danas napisao, ovo će biti pravi ispit za Dženu, kako sastaviti ekipu kad je pola fali a malo fali da ostanemo i bez te druge polovice.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
mnogi kazu mi milione ulozili a ja jos uvijek cekam da mi objasne koje smo to igrace platili milioneMortemHz je napisao/la:Ma pusti se te price Amca dragi...mi koliko smo ulozili u sastav ovo je dobro,i dalje cekamo neki iskorak sa boljim igracima,platama itd.

Pyro is not a crime !
Ozbiljna ulaganja u ekipu bit ce tek ovo ljeto. Od jeseni ocekujem puno jace Sarajevo nego ovo danas. Valjda je uprava uvidjela svoje neke greske i valjda ce pametno postupiti ovaj prijelazni rok.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mitomanska prica kao i uvijek ali se Amca izgleda primio na to
haha

- molotovljev
Sabinho je napisao/la:molotovljev je napisao/la:ma znaš već na šta mislim... lijevi bek iz Argentine, desni iz Brazila, i jednog veznog iz Urugvaja, biće dovoljno za sada..![]()
Imam ja spisak za Ibraka

Pa hajd ako ti nije mrsko barem dio tog spiska da nam prezentuješ ovde...
F.K.SARAJEVO
Druissi pod broj jedan, to je onaj mali iz Riveramolotovljev je napisao/la:Sabinho je napisao/la:molotovljev je napisao/la:ma znaš već na šta mislim... lijevi bek iz Argentine, desni iz Brazila, i jednog veznog iz Urugvaja, biće dovoljno za sada..![]()
Imam ja spisak za Ibraka
Znam da ti pratiš te lige i vjeruj da sam pretpostavio da ćeš to napisati.
Pa hajd ako ti nije mrsko barem dio tog spiska da nam prezentuješ ovde...

edit: ovog sam upratio na svjetskom prvenstvu, http://www.transfermarkt.co.uk/marvin-c ... eler/77767 strasno brz igrac ali prvo sto vec ima 31.godinu a drugo koliko su uopsteno realne sanse da dovedes nekog kvalitetnog iz J.Amerike, ili u ovom slucaju sjeverne Amerike jer Honduras pripada sjevernom dijelu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 10 maj 2015, 21:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Pyro is not a crime !
Problem je što mnogi navijači suparnika mišljenje prave na osnovu priča koje čuju a ne na osnovu pravih informacija, malo smo i mi u tome krivi i naša prepotentnost na početku. Mogla bi nam se vrlo lahko obiti o glavu.THEC je napisao/la:mnogi kazu mi milione ulozili a ja jos uvijek cekam da mi objasne koje smo to igrace platili milioneMortemHz je napisao/la:Ma pusti se te price Amca dragi...mi koliko smo ulozili u sastav ovo je dobro,i dalje cekamo neki iskorak sa boljim igracima,platama itd.
Naredna utakmica je veliki ispit za stručni štab. Bojim se da ne padnu na tom ispitu.
Ne znam kako se Bekić snalazi na lijevom krilu ali mi pada na pamet ona formacija iz derbija gdje je Miloš igrao desno a Bilbija na poziciji desetke. Mislim da bi Bekić lijevo mogao mnogo da rastereti Puzigaću da ne bi fasovao karton, ali postavlja se opet pitanje koliko Miloš može pomoći Ahmi, da ne ostane opet na vjetrometini.
Ne želim da razmišljam o porazu ili remiju, hoću pobjedu za mirniji derbi, ali ......
Ma čim se spomene Južna Amerika @sabinho se javi. Mogao si i ti sa Ibrakom tamo

- molotovljev
THEC, nerealno je očekivati da dovedemo nekog igrača iz velikog južnoameričkog kluba, pogotovo nekoga ko je član reprezentacije.
Treba tražiti u manjim klubovima, pa i nekim drugoligašima, posebno mlađe, talentovane igrače...
I ne fokusirati se samo na Brazil ili Argentinu, Kolumbija mi djeluje primamljivo tržište...
Treba tražiti u manjim klubovima, pa i nekim drugoligašima, posebno mlađe, talentovane igrače...
I ne fokusirati se samo na Brazil ili Argentinu, Kolumbija mi djeluje primamljivo tržište...
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
Neka nam vrate naseg brazilca iz Dinama i ne treba nam vise niko 

Ti si opet šampion !
slučajno ili ne ,kontrolor suđenja bio salem prolićMortemHz je napisao/la:Odlicna je vijest sto im Obradovic ne moze igrati
- ElCartel11
- Kontakt:
a iz J. Amerike bi mogao skokanti do Afrike malo Ghana, Maroko, Nigerija su takodje obecavajuce trzistemolotovljev je napisao/la:THEC, nerealno je očekivati da dovedemo nekog igrača iz velikog južnoameričkog kluba, pogotovo nekoga ko je član reprezentacije.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!