FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pobjeda protiv Zrinjskog je veoma vazna,iako u toj utakmici nismo briljirali. Po meni u srijedu nam je veoma vazna utakmica,cak jednako vazna kao derby! jer u slucaju da pobjedimo Radnik,na Kosevu nam je dovoljan i bod! Kod Radnika ne igra najbolji igrac njihovog tima Obradovic,koji je danas dobio crveni karton. Sto se nas tice,imamo mi dovoljno kvaliteta da odigramo dobro u srijedu,sve je do pristupa u toj utakmici! Radovac ce valjda igrati u Ugljeviku,veoma nam je vazan igrac i valjda on nije upitan. Velkovski ide u napad,po boku Bekic i vjerovatno Bilbija ili Okic,na sredini Cimirot,Radovac i Stojcev. u odbrani mozda nekoga zamjeni Kovacevic,ali otom potom. Alispahic ce biti spreman uskoro,pa mozda nam i on bude od koristi.. Kako god,zbiti redove i maksimalno ozbiljno odigrati u Ugljeviku,jer stvari su jasne : ako u srijedu protiv Radnika odigramo nerjeseno,u subotu moramo dobiti Zelju,i obratno... nema tu velike filozofije!
Kako kad, protiv listice se vracao nazad i imao je zapazenu defanzivnu ulogu, dok je sad zakazao na tom polju protiv Zrinjskog...bordobijeli je napisao/la: da to si jako dobro uvidio Dulja je nase najbolje krilo sto se tice ofanzive ali nazad jako malo pomaze beku sto kazes Kalasi jest loš al juce stalno bilo 2 igraca na njeg , samo da se vise niko ne povredi i da nebude suspendovani dobit cemo derby
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolution87
- Kontakt:
Ja bi bio zadovoljan sa 4 boda iz naredne dvije utakmice, dok bi sa svih 6 sve bilo gotovo i imali bi prvu mec loptu u vitezu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
U srijedu ovaka postavka
DELAČ
KALLASI-TATKO-KOVA-PROTIĆ
CIMI-RUSTEMOVIC
BEKIĆ BILBIJA STOJČEV
KRSTE
Po meni bi bilo rizicno izaci sa Okicem , jer nije igrao vise od mjesec dana .Takoder ne bi bilo dobro da odigramo sa istom cetvoricom igraca pozadi , kao zadnju utakmicu. Mislim da Kovacevic i Protic u ovoj utakmicu mogu odgovoriti zadacima , a najvaznije je da odmorimo 2 ponajboljih iz odbrane Džeme i Puzija.
DELAČ
CIMI-RUSTEMOVIC
BEKIĆ BILBIJA STOJČEV
KRSTE
Po meni bi bilo rizicno izaci sa Okicem , jer nije igrao vise od mjesec dana .Takoder ne bi bilo dobro da odigramo sa istom cetvoricom igraca pozadi , kao zadnju utakmicu. Mislim da Kovacevic i Protic u ovoj utakmicu mogu odgovoriti zadacima , a najvaznije je da odmorimo 2 ponajboljih iz odbrane Džeme i Puzija.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kakav im je Obradovic ? On je dobio crveni.
-
- Kontakt:
ja bi i stojceva odmorio okicu bi dao priliku ,Cimirot je šepajuci zavrsio utakmicu al ne znam koga bi uopšte dzeno mogao staviti umjesto CimirotaSuki46 je napisao/la:U srijedu ovaka postavka
DELAČ
CIMI-RUSTEMOVIC
BEKIĆ BILBIJA STOJČEV
KRSTE
U srijedu je bitno da nasi odigraju ovo na nivou i da ginu za svaku loptu a sastav nadam se da ce biti neki kombinovani i vjerujem da cemo pobjediti i upisati 5 utakmicu u nizu ,u derbiju ja ocekujem samo pobjedu bez obzira na rezultat iz utakmice u srijedu , da im nasi momci kao i 2.11 zgade fudbal i tom pobjedom da aBd. slavimo titulu na derbiju !
Ti si opet šampion !
Najbolji strijelac i najbolji igrac uz Zizovica.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakav im je Obradovic ? On je dobio crveni.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Derbi bi se trebao pobijediti u svakom slucaju, sta nerijeseno, ba? Ipak su u pitanju kone. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poslije Zizovica najbolji igrac,mislim da je cak i najbolji strijelac !HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakav im je Obradovic ? On je dobio crveni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
molotovljev je napisao/la:ma znaš već na šta mislim... lijevi bek iz Argentine, desni iz Brazila, i jednog veznog iz Urugvaja, biće dovoljno za sada..

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Dje racunas jedan a dje tri boda?Evolution87 je napisao/la:Ja bi bio zadovoljan sa 4 boda iz naredne dvije utakmice, dok bi sa svih 6 sve bilo gotovo i imali bi prvu mec loptu u vitezu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje god 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjic vjerovatno sudi derbi a opcija pored njega je Jakupovic smrad
Sad kad maleni opet pocnu sa svojim SF izjavamaMortemHz je napisao/la:Valjic vjerovatno sudi derbi a opcije pored njega je Jakupovic smrad

Ti si opet šampion !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MM 

Mojne vise Jakupovica, ne mogu ni u halu otic da ga ne zateknem. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bilbija ne može igrat krilo.Šta ima veze što Okić nije dugo igrao,nije ni Bilbija.Okić i Bekić na krila,Velkoski centarfor.
Jakupovic je juce perfektno odsudio utakmicu. Daj Boze da je uvijek sudjenje onako u ligi.
Vala ako je prvo poluvrijeme sudio korektno, ja sam Al Capone onda...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijelisampion, DzemoSmjecanin, riki46, Venom i 42 gosta.