FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 10 maj 2015, 14:42

Gdje mi je Evander,da ga pozdravim,ti rece da sam preooptimistican kad sam rekao da ce biti 11-12 milja.... ;)

Ovo za Dulju nikako nije dobro,jedini je jucer uspio praviti tu razliku svojim prodorima. Sto brzi oporavak majstore.

A,sta tek reci za Dzemicu,pa covjek ima snage da ganja i onog zucu.. :D Halal ti bilo sve ono sto si me do sad nervirao,ovih zadnjih 4-5 tekmi covjek leti po terenu,on jednostavno ne smije dobiti treci. :tokralju:

Delac :tokralju:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 10 maj 2015, 14:56

nukleusmember je napisao/la:ostaviti delacha,leona,samira,cimija,dulju i par ovih mladaca newcomera,ovo ostalo sve poshutati nogama na kraju sezone bez obzira kako se zavrshi

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zasto otjerati Velkoskog,Tatomirovica,Puzigacu ?

Ja se ne mogu nacuditi sta pojedinci pisete.
Ti si opet šampion !

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 10 maj 2015, 14:57

Protiv Radnika igramo bez Duljevića, Barića, Radovca(?), Benke, Purića i Alispahića(?) Prva četvorica bi vjerovatno počela utakmicu.
Za derbi će se vratiti Benko i možda Alispahić?

Ovo će biti sve osim lagano. Očekujem da Krste nastavi gdje je stao prije Zrinjskog, da Cimirot i Rustemović izdominiraju na sredini u obje tekme i da Miloš nešto odigra konačno.
Samo naprijed Saraj'vo!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 maj 2015, 15:02

simon je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ostaviti delacha,leona,samira,cimija,dulju i par ovih mladaca newcomera,ovo ostalo sve poshutati nogama na kraju sezone bez obzira kako se zavrshi

VVVBK

ne moramo ih otjerati, nije problem, ali da ih prebacimo na klupu itekako moramo, tj ono sto hocu da kazem da moramo da dovedemo igrace takve kvalitete koji ce ovu trojicu zakucati za klupu
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 maj 2015, 15:09

Sabinho je napisao/la:

VVVBK

Ma hajde... Znaci da sami napravimo raspad i opet trpimo godinu/dvije uigravanje pa opet sutnuti i tako u krug? :nene: :nene:
E ovi su nam uigrani samo tako.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 maj 2015, 15:11

tri boda najbitnije ,igra zabrinjavajuca Dzeno promasio s Bilbija- Stojcev nijh dvojica tesko da mogu pokriti sredinu terena ,uglavnom sreca nas je pomazila jos 4 utakmice situacija teska citavoj odbrani prijeti suspenzija Baric,Puric ,Duljevic, Alispahic povrijedjeni, Cimirot rovit , Benko 3 zuta Radovac- Miholjevic u reprezentaciji u 2 najbitnije utakmice u prvenstvu :facepalm: :facepalm: . treba Dzeno dobro razmisliti sta i kako protiv radnika u srijedu ,ja bi odmarao ekipu za derby to ako dobijemo titula je nasa kljuc je derby a radnika i ako dobijemo opet je derby kljucni u Bijeljini bi dao šansu Okicu,Bilbiji ,Ostrakovicu ,Proticu ,Kovacevicu pa mozda i nekim juniorima a vidjecemo sta ce biti

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 10 maj 2015, 15:12

THEC je napisao/la:
simon je napisao/la:

VVVBK

ne moramo ih otjerati, nije problem, ali da ih prebacimo na klupu itekako moramo, tj ono sto hocu da kazem da moramo da dovedemo igrace takve kvalitete koji ce ovu trojicu zakucati za klupu
Naravno, ali problem je sto je takve igrace tesko dovesti jedino ako nam se desi nesto kao sa Benkom ili Jajalom i ja bi rado da imamo 11 takvih igraca. Od ovih 11 sada potrebno nam je samo da napravimo remont defanzive i dovesti nekog umjesto Stojceva.
Ti si opet šampion !

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 maj 2015, 15:14

[youtube][/youtube]
Hocemo opet ovako :cool:
ZZ

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 maj 2015, 15:16

Svjesni smo svi da je ono jucer bilo loše i da se ono ne smije ponoviti, naravno ako želimo prvi proci kroz cilj. Imali smo dosta srece u zadnje dvije utakmice, za razliku od nekih utakmica iz prvog dijela, gdje smo 90min doinirali, ali na kraju samo remizirali. Sreca je pa imamo individualce kao što su Benko, Cimirot ili Delac. Kao ekipa mi nisu na željenom nivou i to je ono što mene zabrinjava. Ne zanima me nikakva prica o umoru, jer je to blago receno smiješno.
Slijedi iznenađenje ove polusezone, a to je ekipa Radnika. Ekipa koja je svaku tekmu dobila na snagu, želju i borbu. Mislim da cemo imati dosta problem protiv njih, posebno ako danas zjane protiv Mladosti.

Povreda Dulje u najgorem mogucem trenutku, ali idemo dalje...
Das Ist Walter

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 maj 2015, 15:21

bordobijeli je napisao/la:tri boda najbitnije ,igra zabrinjavajuca Dzeno promasio s Bilbija- Stojcev nijh dvojica tesko da mogu pokriti sredinu terena ,uglavnom sreca nas je pomazila jos 4 utakmice situacija teska citavoj odbrani prijeti suspenzija Baric,Puric ,Duljevic, Alispahic povrijedjeni, Cimirot rovit , Benko 3 zuta Radovac- Miholjevic u reprezentaciji u 2 najbitnije utakmice u prvenstvu :facepalm: :facepalm: . treba Dzeno dobro razmisliti sta i kako protiv radnika u srijedu ,ja bi odmarao ekipu za derby to ako dobijemo titula je nasa kljuc je derby a radnika i ako dobijemo opet je derby kljucni u Bijeljini bi dao šansu Okicu,Bilbiji ,Ostrakovicu ,Proticu ,Kovacevicu pa mozda i nekim juniorima a vidjecemo sta ce biti
ja samo nekontam zasto ste se svi prepali tog Radnika? Da nisu mozda doveli Ronaldinha, Kaku, Adriana pa da s jih moramo bojati? Pojacali se jesu u zimskoj pauzi, u dobroj su formi u proljetnom dijelu prvenstva, imaju prednost domaceg terena ali opet smo mi favoriti ljudi moji. Okic, Bilbija, Bekic, Puric, Protic to su nasi igraci iz drugog plana koji ako nisu bolji sigurno su isti po kvaliteti od Radnika i zasto se mi onda bojimo njih? Samo da Dzeno poslozi fino kockice, da igraci budu na nivou, da ozibljno shvate to i 3 bobe su nase :) Jos pogotovo ako danas pobjede Mladost prakticki ce vec osigurati opstanak i utakmica jim nece biti toliko vazna ali ipak ce igrati agresivno, jer tako igraju sve ekipe protiv FKS. I zasto bi se vadili na derbiju nerazumijem, jer na takvim utakmicama se nevadis jednostavno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 maj 2015, 15:28

ElCartel11 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:tri boda najbitnije ,igra zabrinjavajuca Dzeno promasio s Bilbija- Stojcev nijh dvojica tesko da mogu pokriti sredinu terena ,uglavnom sreca nas je pomazila jos 4 utakmice situacija teska citavoj odbrani prijeti suspenzija Baric,Puric ,Duljevic, Alispahic povrijedjeni, Cimirot rovit , Benko 3 zuta Radovac- Miholjevic u reprezentaciji u 2 najbitnije utakmice u prvenstvu :facepalm: :facepalm: . treba Dzeno dobro razmisliti sta i kako protiv radnika u srijedu ,ja bi odmarao ekipu za derby to ako dobijemo titula je nasa kljuc je derby a radnika i ako dobijemo opet je derby kljucni u Bijeljini bi dao šansu Okicu,Bilbiji ,Ostrakovicu ,Proticu ,Kovacevicu pa mozda i nekim juniorima a vidjecemo sta ce biti
ja samo nekontam zasto ste se svi prepali tog Radnika? Da nisu mozda doveli Ronaldinha, Kaku, Adriana pa da s jih moramo bojati? Pojacali se jesu u zimskoj pauzi, u dobroj su formi u proljetnom dijelu prvenstva, imaju prednost domaceg terena ali opet smo mi favoriti ljudi moji. Okic, Bilbija, Bekic, Puric, Protic to su nasi igraci iz drugog plana koji ako nisu bolji sigurno su isti po kvaliteti od Radnika i zasto se mi onda bojimo njih? Samo da Dzeno poslozi fino kockice, da igraci budu na nivou, da ozibljno shvate to i 3 bobe su nase :) Jos pogotovo ako danas pobjede Mladost prakticki ce vec osigurati opstanak i utakmica jim nece biti toliko vazna ali ipak ce igrati agresivno, jer tako igraju sve ekipe protiv FKS. I zasto bi se vadili na derbiju nerazumijem, jer na takvim utakmicama se nevadis jednostavno
ne znam po cemu si skontao da se bojim radnika , ja kazem da smo igrali juce tesku utakmicu igramo u srijedu s radnikom na losem terenu pa je u subotu derby koji odlucuje prvenstvo a vec sam gore naveo razloge zasto sam zabrinut pred derby zato sto imamo dosta povrijedjeni i igraca kojim prijeti suspenzija a nebi bas bilo dobro da Dzemo,Tatomirovic dobiju 3 zuti ili Cimirot koji je i juce šepao da se povredi na oranici u ugljeviku

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 maj 2015, 15:41

Mi sa ovom igrom kao sto je bila protov Slavije i ono juce, ni protiv koga nismo favoriti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2015, 15:44

Igre protiv Borca u BL i protiv sirokog ovdje su najbolje u ovoj polusezoni..ubjedljivo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 maj 2015, 15:44

Nije to "strah" od Radnika, nego strepnja kako ćemo mi odigrati tu utakmicu. Hendikepirani smo neigranjem nekoliko važnih
igrača, ali to ne smije i ne može biti izgovor u slučaju nepovoljnog rezultata.

"Evropu" smo faktički obezbjedili, ali, hmm... mnogo je oscilacija, igramo toplo - hladno i pitanje je koliko ovaj tim može
napraviti u kvalifikacijama. Vjerujem da može "nešto" ali ipak nedovoljno od onoga koliko svi mi očekujemo...

Ibrakoviću; Sarajevo - Beč - Lisabon - Buenos Aires... :salut:
F.K.SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 maj 2015, 15:46

U najgorem mogucem trenutku počele su ove povrede i problemi. Kad smo izdrzali i pregurali ovoliko belaja, valjda cemo i ovo nekako izvuci protiv Radnika i malenih.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 10 maj 2015, 16:23

Mihojevic i Radovac nece biti na raspolaganju ova dva kola ili?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2015, 16:24

Baric,Alispahic,Benko,Duljevic,Radovac,Mihojevic,Puric - protiv Radnika ce faliti a protiv zelje sad zasad se vraca Benko jedini sigurno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 maj 2015, 16:24

Sad razmisljam evo prilike za Anjdjusica, kad pogledam spisak U19 reprezentacije kad i on tamo :?
Definitivno je ova utakmica u Ugljeviku prilika za nekog od ovih juniora sto su nedavno potpisali ugovore..

Zaboravio sam kritikovati publiku juce, iskreno, meni je bilo muka slusati ono skandiranje na kraju utakmice. I gle cuda tad su bili najglasniji, bar sto se istoka tice.
Halo ljudi, pobjedili smo direktnog konkurenta za vrh tabele a oni skandiraju nesto sto nema veza sa Sarajevom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 maj 2015, 16:25

molotovljev je napisao/la:Nije to "strah" od Radnika, nego strepnja kako ćemo mi odigrati tu utakmicu. Hendikepirani smo neigranjem nekoliko važnih
igrača, ali to ne smije i ne može biti izgovor u slučaju nepovoljnog rezultata.

"Evropu" smo faktički obezbjedili, ali, hmm... mnogo je oscilacija, igramo toplo - hladno i pitanje je koliko ovaj tim može
napraviti u kvalifikacijama. Vjerujem da može "nešto" ali ipak nedovoljno od onoga koliko svi mi očekujemo...

Ibrakoviću; Sarajevo - Beč - Lisabon - Buenos Aires... :salut:
????
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 maj 2015, 16:30

ma znaš već na šta mislim... lijevi bek iz Argentine, desni iz Brazila, i jednog veznog iz Urugvaja, biće dovoljno za sada.. :cool:
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.