FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 10 maj 2015, 00:42

ostaviti delacha,leona,samira,cimija,dulju i par ovih mladaca newcomera,ovo ostalo sve poshutati nogama na kraju sezone bez obzira kako se zavrshi

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 maj 2015, 00:47

nukleusmember je napisao/la:ostaviti delacha,leona,samira,cimija,dulju i par ovih mladaca newcomera,ovo ostalo sve poshutati nogama na kraju sezone bez obzira kako se zavrshi

VVVBK

Ma hajde... Znaci da sami napravimo raspad i opet trpimo godinu/dvije uigravanje pa opet sutnuti i tako u krug? :nene: :nene:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 maj 2015, 00:52

naprotiv

VVVBK

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 10 maj 2015, 00:56

Eh braco ev i ja dodjoh kuci u Turbe(kod travnika)koliko sam se zivcirao ni napit se posteno nisam stigao!lose igramo ljudi,nemoze gore al bobe se pikaju,pa MI pod tim mislim navijaci smo dali gol?nema "meda"u nama u zadnje dvije tekme,moramo da igramo lopte ba!sve u svemu nekolicini igraca se treba zahvalit na kraju sezone!!!kakav ba bilbija od prve minute?al **** ga sa SARAJVOM te vazda hoce srce opalit!sljedeci je radnik,njega moramo dobiti pa sa anam njima "kom opanci kom obojci"!vidim prizivaju zubovdan al od tog nema nista,idemo momci satrte sve do kraja pa da slavim(o)heftu!!!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 maj 2015, 01:01

opet mi je ovo bolje nego kod kodre

a pobjeda kakva da je, pobjeda je, ovo su najbitnije pobjede, meni su one najsladje kad lose igras i na kraju pobjedis

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 maj 2015, 01:08

begiii je napisao/la:Eh braco ev i ja dodjoh kuci u Turbe(kod travnika)koliko sam se zivcirao ni napit se posteno nisam stigao!lose igramo ljudi,nemoze gore al bobe se pikaju,pa MI pod tim mislim navijaci smo dali gol?nema "meda"u nama u zadnje dvije tekme,moramo da igramo lopte ba!sve u svemu nekolicini igraca se treba zahvalit na kraju sezone!!!kakav ba bilbija od prve minute?al **** ga sa SARAJVOM te vazda hoce srce opalit!sljedeci je radnik,njega moramo dobiti pa sa anam njima "kom opanci kom obojci"!vidim prizivaju zubovdan al od tog nema nista,idemo momci satrte sve do kraja pa da slavim(o)heftu!!!
Jbg, bez sikiracije druze, bice sve ok. ;)

Ono sto me raduje je pet momaka na istoku koji su danas maksuz dosli na tekmu iz Bihaca. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 10 maj 2015, 01:11

Ove prethodne dvije pobjede su pobjede kakve su neophodne kada zelis osvojiti titulu. Do kraja ce svaka naredna utakmica biti kljucna... ipak ja bih izdvojio bas ovu protiv Radnika. Cisto jer racunam da je minimum iz naredne dvije utakmice 4 boda. Ako to ostvarimo, mislim da cemo zadrzati prvo mjesto.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 maj 2015, 01:22

Pobjeda na gozove, koja ne obecava titulu.

Imal ko citavu utakmicu da postavi da pregledam u miru.

Nebi se slozio da treba otjerat pola tima. Treba otjerat kalasija bekrica, okica sa dzemom se rastat, baric otkaz.
Podpisat delaca pod ugovor, Ako ce Celzi ga dat free.

Kad covjek sagleda sve, da se uocit da igraci baric kostic stojcev (znaci solidni igraci is srbije crne gore I srbije nemogu bit pojacanja u FKS) mislim bolje su se pokazali igraci Iz nase lige koji su bili standardni u solidnoj ekipi nase lige. Kvalitetom ovi stranci su bolji, al ovi domaci su navikli I znaju sta ih ceka u lukavici gradaccu I radi toga oni se bolje pokazu. Recimo Gojko rustem marko bekric biblija. Ili dovodit gigante ko Benko said wagner delac I tako te vrste.

Igraca zjvezde ordajagic (valjda se tako zove)
Subica Iz borca
Crnova
Saida
To su moje zelje.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 maj 2015, 01:23

Pitar6785 je napisao/la:Pobjeda na gozove, koja ne obecava titulu.

Nebi se slozio da treba otjerat pola tima. Treba otjerat kalasija bekrica, okica sa dzemom se rastat, baric otkaz.

Kad covjek sagleda sve, da se uocit da igraci baric kostic stojcev (znaci solidni igraci is srbije crne gore I srbije nemogu bit pojacanja u FKS) mislim bolje su se pokazali igraci Iz nase lige koji su bili standardni u solidnoj ekipi nase lige. Kvalitetom ovi stranci su bolji, al ovi domaci su navikli I znaju sta ih ceka u lukavici gradaccu I radi toga oni se bolje pokazu. Recimo Gojko rustem marko bekric biblija. Ili dovodit gigante ko Benko said wagner delac I tako te vrste.

Subica Iz borca
Crnova
Saida
To su moje zelje.
Koji je sad Bekric?
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 10 maj 2015, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 maj 2015, 01:23

Leon Van Benkel :cool:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 maj 2015, 01:32

Kaže super produžen ugovor sa BIlbijom imao je ponude iz inostranstva..Bilbija je momak koji stagnira u karijeri već u Vojvodini počeo padati i sada nimalo ne odskače kvalitetom od ostalih napadača čak štaviše može i na klupu..
Velkoski takođe kao da se zaistio igranja za Sarajevo izgubio je motiv i volju igra ko prkeo qrca..
Stojčev koji je u sezoni sa Jajalom bio glavni plejmeker u napadu i razigravo sad ne napravi 2-3 kvalitetna passa u prostor za poluvrijeme..
DUljević ima vremena Radovac ima vremena Cimirot i može ih se čekati i da udju u formu i da pregrme neke krize u igri ali gore nabrojana garnitura igrača zajendo sa pojedincima iz odbrane treba remont u transfernom periodu ako se misli šta za Evropu..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 maj 2015, 02:04

Kallasi :facepalm: pored napada sada je i u odbrani pukao i nema snage da se vrati kada ode naprijed. Puhao nam Bakijaš na desnoj strani :urnebes: Delač igrač utakmice, Džemo :o :shock: :bow:, Benko :tokralju: Puzi :thumbup:, Dulja :thumbup:. Neka samo nastave donositi po 3 boda i nama dosta.
SRETAN BROJ - 1725

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 10 maj 2015, 02:15

A u pm probudih se!nikako da svatim nako losu igru,kontam,mislil,razmisljam,strah me radnika nema nam benkare,ko ce ba go zabit?!ajd raja ga nafurala danas da skine dres kod gola da ocisti kartone,al Boga mi lose,u kakvo smo mi turbe ubacivali sadaku uhhh?ajd da je samo danas pa ebaji ga nego i proslu isto!ovako neigraju sampioni!pinavljam danas smo MI navijaci pibijedili svinjski!Dzeno razaberi se ba,sta se zblahnes dok malo jaci protivnik nam dodje ili mu idemo??!sigurno da je krizaljka vec napravljena za iducu sezonu ali i novi trener mora da dodje pod hitno?!!cuj izjave dzene da idemo protiv radnika odigrat pa sta bude??????pa mi smo SARAJ'VO i nema protiv takih timova take diple,POBJEDA,POBJEDA I SAMO POBJEDA dzenane!!!!a za male plave se nrbrinem njih ima da saslusamo sa 10igraca i bez trenera!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 maj 2015, 02:53

Sabinho je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Pobjeda na gozove, koja ne obecava titulu.

Subica Iz borca
Crnova
Saida
To su moje zelje.
Koji je sad Bekric?
Bekic :mrgreen:

Mi nemozemo sledece sezone cak I Ako osvoimo titulu ubacit vise od dva juniora u ekipu i toje puno. Da bi zadrzali velke cjene (za nase podneblje) mi nemozemo igrat sa djecom :urnebes: , na protiv mi moramo dovodit igrace tipa JAJALO SAID dat ljudima platu ko Benku, odkupljivat ugovore od igraca tipa subic, bobic, pandza,crnov to se mora radit uz maksimalno agresivan napad na talentovanu djecu. Da Sam ibraka jabi ponudio javno pred derbi 25k€ za baica ima mjesta u akademi :ljepota:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 maj 2015, 14:20

Dulja propusta ostatak sezone zbog loma stopala! :damn: :damn: :damn:
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 maj 2015, 14:22

joker90 je napisao/la:Dulja propusta ostatak sezone zbog loma stopala! :damn: :damn: :damn:
belaj, da se ne lazemo :cry:
Pyro is not a crime !

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 10 maj 2015, 14:26

Najposjeceniji susreti u Premijer ligi u sezoni 2014/2015:

Sarajevo - Zrinjski 1:0 (12.000 gledalaca) - 100 gostujucih
Zeljeznicar - Sarajevo 1:2 (10.000) - 2 hiljade Hordi
Sarajevo - Široki 1:0 (8.000) - 0 gostujucih
Sarajevo - Borac 0:0 (6.000) - 50 gostujucih
Zeljeznicar - Olimpic 3:0 (6.000)
Zrinjski - Široki 0:0 (5.000)

i u sve ovo uracunati jos gostovanje u Gradaccu 2-3 hiljade, Otoci 4-5 hiljada, Travnik, Mostar, Banja Luka .....
Dominacija !

Izgubili smo Dulju nazalost u trenutku kada nam je bio najpotrebniji, vjerujem da ce Bekic igrati na njegovoj poziciji i siguran sam da ga moze zamjeniti ali znatno smo oslabljeni po desnoj strani.

Dulja brz oporavak zelim i da se vratis jos jaci !
Ti si opet šampion !

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 10 maj 2015, 14:33

Ajmo momcovi ajmo po titulu :kralj:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 10 maj 2015, 14:38

Kakvo je stanje sa povredom Barica?

Mozda ne bi bilo lose da protiv Radnika pocne Protic zbog kartona Puzigace.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 10 maj 2015, 14:42

U lukavici mi baric kaze da je za njega sezona zvrsena navodno misic otisao

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: emir79, jurisicduska, Tarapi i 43 gosta.