FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 maj 2015, 23:17

Evander je napisao/la:Ja bih sad dao Delacu kapitensku traku. Momak je strasan.
Delač je ugovorom vezan za Chelsea mislim do kraja ove sezone, mogao bi on postati lako naš stalni golman

Ali Bandović je Bandović :urnebes:

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 maj 2015, 23:19

miden je napisao/la: Kad smo kod borbenosti, ko je po vama ove sezone zaslužio ''Ismir Pintol'' nagradu ?
Benko!!
Svako drugi da je dobije bila bi nepravda.
Covjek bukvalno jede travu na terenu,onolika glad za golovima..strasno :thumbup:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 maj 2015, 23:20

Da dodam da je Bekic u jednom napadu kad je usao napravio vise od Velkoskog i Bilbije a igrali su cijelu utakmicu odnosno 60-ak minuta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2015, 23:21

Kako sad u Bijeljini,odmarati neke zbog kartona ili ici jako po svaku cijenu,ljudi dragi komplet odbrana nam je u opasnosti od treceg zutog :crazy: gore jos par igraca 7-8 ih je u opasnosti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 maj 2015, 23:23

miky_hz je napisao/la:Kako sad u Bijeljini,odmarati neke zbog kartona ili ici jako po svaku cijenu,ljudi dragi komplet odbrana nam je u opasnosti od treceg zutog :crazy: gore jos par igraca 7-8 ih je u opasnosti
Tu su fakticki Meho i Ibrak usrali na zimu. Nama bek igra stopera, drugi stoper kojeg imamo ode u repku jos ako taj bek/Dzemo dobije karton ko da nam igra stopera? Rustemovic/Baric/Puzigaca/Kova.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 maj 2015, 23:27

Sabinho je napisao/la:Da dodam da je Bekic u jednom napadu kad je usao napravio vise od Velkoskog i Bilbije a igrali su cijelu utakmicu odnosno 60-ak minuta.
X

Bekic je u ovom trenutku za Velkoskog igracina. Momak kad god je igrao, bio je najbolji ili jedan od najboljih na terenu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 maj 2015, 23:33

I ako nisam neki stručnjak (ma nisam nikakav) u ovim programima za slike i te fazone, pokušao sam ovako skicirati kako je kada ti pola ekipe zakaže.
slika

Teško je kada jedan igrač nije na nivou a kamoli skoro pola tima. Nekako su ovi zaokruženi bili izgubljeni na terenu, čija je to greška ne znam. Shvatam situaciju da se mora krpiti sastav ali pretpostavljam da igrači u tim "iskrpljenim" ekipama mogu i moraju pokazati više.
Koliko smo im dali prostora, pa to bi i ekipa iz donjeg djela tabele kaznila, ali smo imali mnogo sreće.

Nek nam je Bog na pomoći u narednim utakmicama.

miden
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 09 maj 2015, 23:36

Pa mislim da tu ne bi trebalo biti sekunde dileme. #21
Benko!!
Svako drugi da je dobije bila bi nepravda.
Covjek bukvalno jede travu na terenu,onolika glad za golovima..strasno :thumbup:
Istog sam mišljenja.
Covjek kada kaže ''Moramo se bacati na glavu za pobijedu'' ili ''Potuci cemo se za prolaz'', on osim što to ozbiljno misli, on to i radi na terenu.

Danas onako u šprintu za loptom, odgurnu od sebe i povalja zadnja dva igraca Zrinjskog :D
Das Ist Walter

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 maj 2015, 23:37

Danas kad je Zrinjski imao jednu od prilika bio sam u drugoj sobi, kad čujem ja "Prilikaaaaaa, ništaaa", reko yebo sve svoje, kad ja u sobu ono snimak Zrinjski napada, reko dobro je.

Al ona stativa na kraju kad bi, pa presječe me, samo se nešto okreni u stomaku.

:urnebes:

Al dobro je tri boda su tu. :D

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 09 maj 2015, 23:56

Kad se vraća Barić, ima li neka informacija? Kallasi je kirminalan bio danas.
Samo naprijed Saraj'vo!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 09 maj 2015, 23:59

Ismir Pintol nagrad treba dobiti Bojan, svaku je odigrao na nivou borbeno maksimalno.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 maj 2015, 00:03

egocentrik je napisao/la:Ismir Pintol nagrad treba dobiti Bojan, svaku je odigrao na nivou borbeno maksimalno.
:crazy:

Jedino što on treba dobiti je noga iz kluba.

High

Post Postao/la High » 10 maj 2015, 00:07

Nije jedini. :kralj:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 10 maj 2015, 00:19

Jesu ovi rodjrni braca nasa Allahami, slusam sad, kad im javi spikerfon da vodimo,a oni : Sarajvo, Sarajvo i bice zeljo ku*ac sampion, hahahahaha braca nasa :D
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 10 maj 2015, 00:21

Svako svoje mišljenje ima, gledajući čitavu sezonu, očigledno ste zaboravili njegove poteze.
Ismir Pintol je nagrada za najborbenijeg igača.
Napomenuo bih da ne komentarišemo junfere na našoj temi, misle da su nam previše bitni, iskreno mislim da će teže bit dobit Viteza. Oni kao ovakvi, "željina djeca" nikad nisu bili zreliji za iskaljivanja.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 maj 2015, 00:25

Ja sam proslavljao evo do malorpije, ne stigoh uci na forum nikako. Rekoh jucer 1-0 i ostvari mi se Bgm, odoh sad spavati braco pa cu sutra citati sta se ovo sve ispisali! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 maj 2015, 00:26

egocentrik je napisao/la:Svako svoje mišljenje ima, gledajući čitavu sezonu, očigledno ste zaboravili njegove poteze.
Napomenuo bih da ne komentarišemo junfere na našoj temi, misle da su nam previše bitni, iskreno mislim da će teže bit dobit Viteza. Oni kao ovakvi, "željina djeca" nikad nisu bili zreliji za iskaljivanja.
jeste brate, ali gledaj malo kad lopta nije blizu, mrsko mu se vracati nazad pocesto :roll: danas ista prica, jednostavno nema snage
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 10 maj 2015, 00:34

http://sportsport.ba/tifo/u-vrapcicima- ... jvo/161581" onclick="window.open(this.href);return false;
:clap: :clap: :clap:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 maj 2015, 00:34

Bosniacum Lilium je napisao/la:
egocentrik je napisao/la:Svako svoje mišljenje ima, gledajući čitavu sezonu, očigledno ste zaboravili njegove poteze.
jeste brate, ali gledaj malo kad lopta nije blizu, mrsko mu se vracati nazad pocesto :roll: danas ista prica, jednostavno nema snage
jbg Bacchus zove mora poci :lol:
Pyro is not a crime !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 maj 2015, 00:37

ma jbga, dole ih parkirali, rade sta hoce, kao da je amaterski fudbal u pitanju :damn:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: denimen99, MaroonBjelave i 35 gostiju.