Delač je ugovorom vezan za Chelsea mislim do kraja ove sezone, mogao bi on postati lako naš stalni golmanEvander je napisao/la:Ja bih sad dao Delacu kapitensku traku. Momak je strasan.
Ali Bandović je Bandović

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Delač je ugovorom vezan za Chelsea mislim do kraja ove sezone, mogao bi on postati lako naš stalni golmanEvander je napisao/la:Ja bih sad dao Delacu kapitensku traku. Momak je strasan.
Benko!!miden je napisao/la: Kad smo kod borbenosti, ko je po vama ove sezone zaslužio ''Ismir Pintol'' nagradu ?
Tu su fakticki Meho i Ibrak usrali na zimu. Nama bek igra stopera, drugi stoper kojeg imamo ode u repku jos ako taj bek/Dzemo dobije karton ko da nam igra stopera? Rustemovic/Baric/Puzigaca/Kova.miky_hz je napisao/la:Kako sad u Bijeljini,odmarati neke zbog kartona ili ici jako po svaku cijenu,ljudi dragi komplet odbrana nam je u opasnosti od treceg zutoggore jos par igraca 7-8 ih je u opasnosti
XSabinho je napisao/la:Da dodam da je Bekic u jednom napadu kad je usao napravio vise od Velkoskog i Bilbije a igrali su cijelu utakmicu odnosno 60-ak minuta.
Pa mislim da tu ne bi trebalo biti sekunde dileme. #21
Istog sam mišljenja.Benko!!
Svako drugi da je dobije bila bi nepravda.
Covjek bukvalno jede travu na terenu,onolika glad za golovima..strasno
egocentrik je napisao/la:Ismir Pintol nagrad treba dobiti Bojan, svaku je odigrao na nivou borbeno maksimalno.
jeste brate, ali gledaj malo kad lopta nije blizu, mrsko mu se vracati nazad pocestoegocentrik je napisao/la:Svako svoje mišljenje ima, gledajući čitavu sezonu, očigledno ste zaboravili njegove poteze.
Ismir Pintol je nagrada za najborbenijeg igača.
Napomenuo bih da ne komentarišemo junfere na našoj temi, misle da su nam previše bitni, iskreno mislim da će teže bit dobit Viteza. Oni kao ovakvi, "željina djeca" nikad nisu bili zreliji za iskaljivanja.
jbg Bacchus zove mora pociBosniacum Lilium je napisao/la:jeste brate, ali gledaj malo kad lopta nije blizu, mrsko mu se vracati nazad pocestoegocentrik je napisao/la:Svako svoje mišljenje ima, gledajući čitavu sezonu, očigledno ste zaboravili njegove poteze.
Ismir Pintol je nagrada za najborbenijeg igača.
Napomenuo bih da ne komentarišemo junfere na našoj temi, misle da su nam previše bitni, iskreno mislim da će teže bit dobit Viteza. Oni kao ovakvi, "željina djeca" nikad nisu bili zreliji za iskaljivanja.danas ista prica, jednostavno nema snage
Trenutno korisnika/ca: denimen99, MaroonBjelave i 35 gostiju.