Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Stara dobra vremena
Ma sumnjam u te priče, nisu oni njega mogli istjerati iz grupe jer on je bio grupa, bez njega im je gašenje bilo neizbježno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad smo već kod pjesama, SMS je imao par finih pjesama..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Prvo da kažem, nabrojao si neke moje bendove, uz to se odrastalo, zavolio domaći novi rock, i danas to sve rado slušam.Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod klasika, ne znam je li neko spomenuo grupu Knock Out i onaj album sa Puškom (ko će sad badu slušati), kakvo je to bilo ludilo za njima, tamo negdje početkom 2000, a prije njih grupa Punkt (Debela, Kolačić, itd). Tada su pored njih, 'harali' još i Erogene Zone, Skroz, Irina Kapetanović i Macbeth.
I pitanje za Badu, je li taj momak dovoljno cijenjen u Cazinu? Iako je mogao mnogo više, vjerovatno je jedan od najboljih vokala koji se pojavio poslije rata.
Dalje, šta je? Nema jačeg vokala od Puške.

Da li je dovoljno cijenjen, reći će ti ovaj link
[youtube][/youtube]
Ovo mi je jedan od najdražih koncerata, iako sam bila i na nekim od velikih zvijezda. U ovoj istoj sali su oni počinjali, sjećam se koncerata kad još ni u školu nisam išla.

Puško je naš čovjek. Nije bio nijedan put da dođe u čaršiju, a da ne zasvira onako usput. Dođe u jedan naš kafić u koji je i on izlazio kao srednjoškolac, tu je uvijek neka svirka, i uvijek ga nekako natjeramo, ili on sam uzme gitaru i otpjeva dvije-tri pjesme. Ova je neizbježna, naravno:
[youtube][/youtube]
I uvijek je ovakva atmosfera.

Žao mi je što ovdje nema čovjeka koji je s njim izvorno otpjevao ovu pjesmu. Bio je tu do samog kraja, pjevao s njim neke pjesme, ovu čuvali za kraj, ali je on otišao na svoju svirku u drugi lokal. I on je sjajan vokal, ali je ostao lokalni pjevač. Inače bi to zvučalo ovako " onclick="window.open(this.href);return false;

Smatram da je Puško mogao mnogo više, super su mu stvari i nakon odlaska iz grupe. Ponekad nešto izbaci iz Ljubljane, ali mi se čini da se više fokusirao na stvaranje muzike za druge izvođače. No, možda napravi comeback, to bi bilo sjajno.

Sad kad sam sve ispisala, jasne su mi dvije stvari. Da si predvidio ovakav post, ali je to jače od mene (

P.S.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Kako ono kažu, teško ribu natjerati u vodu
Gledao sam svirku New Yeti, kao i sve što dolazi od Puške, nerijetko ga potražim na YT i uvijek se pojavi nešto novo, neki unplugged, raritet, intervju...
U Sloveniji je odlično prihvaćen i napokon može živjeti od posla koji voli, okrenuo se stvaranju muzike zato jer tu može zarađivati mnogo više nego kad se bavio isključivo pjevanjem, da je nastavio, vjerovatno bi ostao kokuz do kraja života.
Kod nas je poprilično zaboravljen, ali, ni prvi ni zadnji... ipak to smo mi.
EDIT: Očekujem legendin izvještaj o Ziskovim aktivnostima, svi mi imamo svog Puškara

Gledao sam svirku New Yeti, kao i sve što dolazi od Puške, nerijetko ga potražim na YT i uvijek se pojavi nešto novo, neki unplugged, raritet, intervju...
U Sloveniji je odlično prihvaćen i napokon može živjeti od posla koji voli, okrenuo se stvaranju muzike zato jer tu može zarađivati mnogo više nego kad se bavio isključivo pjevanjem, da je nastavio, vjerovatno bi ostao kokuz do kraja života.
Kod nas je poprilično zaboravljen, ali, ni prvi ni zadnji... ipak to smo mi.
EDIT: Očekujem legendin izvještaj o Ziskovim aktivnostima, svi mi imamo svog Puškara

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Edit ti je najjači, samo što se bojim da nema od toga ništa. Legendi je jasno da sam uvijek za korak ispred kad je u pitanju promocija svojih.
Drago mi je da toliko pratiš Pušku. Što bi se reklo: Aferim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Drago mi je da toliko pratiš Pušku. Što bi se reklo: Aferim.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Puškar najiritantnija osoba uz Vukojevića, koje sam vidio na malim ekranima 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Puškar? Zisko?
Darijo Srna
Hanka Paldum
e to su veličine, a ne neke nabjeđene zvijezde.
ja i danas ne znam čime se Zisko bavi?!
Darijo Srna
Hanka Paldum
e to su veličine, a ne neke nabjeđene zvijezde.
ja i danas ne znam čime se Zisko bavi?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A sjeca li se ko onih nekih milion talent takmicenja na OBNu i njihove velike zvijezde Amela? Eno vidim iskopali ga ponovo i krece iz pocetka u X faktoru. Nema druze tu karijere.
I da doktor Zo ili kako vec fol reper neki posle lik pljuvo OBN gdje je stigao.
Zna li neko sta je sa njim?
I da doktor Zo ili kako vec fol reper neki posle lik pljuvo OBN gdje je stigao.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Amel je ljudina i klasa.Gunner4 je napisao/la:A sjeca li se ko onih nekih milion talent takmicenja na OBNu i njihove velike zvijezde Amela? Eno vidim iskopali ga ponovo i krece iz pocetka u X faktoru. Nema druze tu karijere.
I da doktor Zo ili kako vec fol reper neki posle lik pljuvo OBN gdje je stigao.Zna li neko sta je sa njim?
Samo nažalost ljudi poput njega, normalni ljudi, ne uspjevaju na današnjoj muzičkoj sceni.
Upravo tako.
Amel da je rođen u Britaniji bio bi mega zvjezda sasvim sigurno ... momak ima glasčinu i normala je lik, ali u ovoj poplavi balkanskog šunda teško može isplivati. Do sada je bio osuđen na Slogu i za dizanje atmosfere ispred BBI kad igra repka bitne utakmice. xd
Amel da je rođen u Britaniji bio bi mega zvjezda sasvim sigurno ... momak ima glasčinu i normala je lik, ali u ovoj poplavi balkanskog šunda teško može isplivati. Do sada je bio osuđen na Slogu i za dizanje atmosfere ispred BBI kad igra repka bitne utakmice. xd
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Da, ne kazem ja da on los... Sve stoji sto kazete i nije on sam ali nazalost sta vrijedi kada je ovaj prostor gdje zivi 20 miliona seljaka.
Takmicenje OT najbolje pokazalo koga ovde narod najvise voli. Likove kao sto je Babaja.
Takmicenje OT najbolje pokazalo koga ovde narod najvise voli. Likove kao sto je Babaja.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo ti doktor zo
[youtube][/youtube]
evo ti doktor zo

[youtube][/youtube]

Gunner4 je napisao/la:A sjeca li se ko onih nekih milion talent takmicenja na OBNu i njihove velike zvijezde Amela? Eno vidim iskopali ga ponovo i krece iz pocetka u X faktoru. Nema druze tu karijere.
I da doktor Zo ili kako vec fol reper neki posle lik pljuvo OBN gdje je stigao.Zna li neko sta je sa njim?
meni tad najdrazi bio gordan dizdarevic
- legenda reala
- Kontakt:
Nije dobrog zdravlja, ne jede više ni meso ko prijeVirtu4l je napisao/la:

a nisam vala ni raspoložen sad za hvaljenje ko Bada

i Irina je imala vrhunski glas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Gunner4 je napisao/la:A sjeca li se ko onih nekih milion talent takmicenja na OBNu i njihove velike zvijezde Amela? Eno vidim iskopali ga ponovo i krece iz pocetka u X faktoru. Nema druze tu karijere.

Bubi u Zvezdama Granda

https://www.facebook.com/ermin.bubi/vid ... 811548036/
Auuuu. E, da se hoće i Adi Tatarević i Emir Đulović prijaviti na neki novi show, krug bi bio potpun. Svi za kojima su curice ludjele. 

Meni koliko reče momak koji je duže vremena u muzičkim vodama, ali se opredijelio za akustik varijantu, i dobro mu ide, da je Amel itekako uspio u životu, barem što se tiče finansijske situacije. Ovaj X Factor je vidio kao priliku da se još više usavrši, i proba da dođe do boljih ugovora.Donnie Darko je napisao/la:Amel je ljudina i klasa.Gunner4 je napisao/la:A sjeca li se ko onih nekih milion talent takmicenja na OBNu i njihove velike zvijezde Amela? Eno vidim iskopali ga ponovo i krece iz pocetka u X faktoru. Nema druze tu karijere.
Samo nažalost ljudi poput njega, normalni ljudi, ne uspjevaju na današnjoj muzičkoj sceni.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
BaDa12 je napisao/la:Auuuu. E, da se hoće i Adi Tatarević i Emir Đulović prijaviti na neki novi show, krug bi bio potpun. Svi za kojima su curice ludjele.

[youtube][/youtube]
kako sam se samo usudio zaboraviti ovog idola iz Bihaća

sjeća li se kad je isto na OBN tim zivjezdama, u finalu pobjedila dvojica pjevaca

A đe je Habib Šerif Šera i Jakov Kasalo
.

Biloo je i ono Najpozeljniji nezenja, krvav show.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.