Bolan ustani pa spomeni KAPITENACartman je napisao/la:Dzeko nas je sa svojim promasajima ukopao protiv Nigerije, Kipra i Velsa.

p.s. Ko je pucao penal u 90-oj protiv Kipra?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bolan ustani pa spomeni KAPITENACartman je napisao/la:Dzeko nas je sa svojim promasajima ukopao protiv Nigerije, Kipra i Velsa.
Pusti. Ne vrijedi.Cartman je napisao/la:Dzeko nas je sa svojim promasajima ukopao protiv Nigerije, Kipra i Velsa.
Ja ne ustajem kad spominjem kapitena, nego kleknem. Naravno taj kapiten je Emir Spahic.bulbasor je napisao/la:Bolan ustani pa spomeni KAPITENACartman je napisao/la:Dzeko nas je sa svojim promasajima ukopao protiv Nigerije, Kipra i Velsa.![]()
![]()
![]()
hahhahahahahahCartman je napisao/la:Ja ne ustajem kad spominjem kapitena, nego kleknem. Naravno taj kapiten je Emir Spahic.bulbasor je napisao/la:Bolan ustani pa spomeni KAPITENACartman je napisao/la:Dzeko nas je sa svojim promasajima ukopao protiv Nigerije, Kipra i Velsa.![]()
![]()
![]()
.
Pa postavio si mi zicer momcino.bulbasor je napisao/la:hahhahahahahahCartman je napisao/la:Ja ne ustajem kad spominjem kapitena, nego kleknem. Naravno taj kapiten je Emir Spahic.bulbasor je napisao/la: Bolan ustani pa spomeni KAPITENA![]()
![]()
![]()
.
Kako sam znao da ces ovo napisati...![]()
![]()
Mirko Valdifiori: Has made more key passes (79) than any other player in Serie A this season; Pjanic second (65)
U igri jeaqarius je napisao/la:Čekajte ljudi...ja počeo pratiti drugo poluvrijeme..evo sada je 60 minut..igra li Pjana,je li zamijenjen ili povreda(ozbiljno pitam) pratim preko streama ..pa nezgodno upratiti ,uglavnom komentator ga još nijednom nije spomenuo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], invincible1921 i 56 gostiju.