Sve jeste u našim rukama. Četiri pobjede do kraja, i sigurno smo prvi.Željooooo je napisao/la:sljedece sezone uz par pojacanja osvajamo ligu 1000%, to možemo uraditi i ove sezone mada nije sve u našim rukama

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sve jeste u našim rukama. Četiri pobjede do kraja, i sigurno smo prvi.Željooooo je napisao/la:sljedece sezone uz par pojacanja osvajamo ligu 1000%, to možemo uraditi i ove sezone mada nije sve u našim rukama
Produzi dalje sa nase teme !AlanSmith14 je napisao/la:Ako Sarajevo ima toliko sreće koliko govorite, a vi pehova toliko koliko govorite, imate priliku u derbiju stvari dovesti na svoje mjesto.![]()
Jednostavno pobijedite na Koševu i titula je vaša ... al' vaš problem je što ni sami ne vjerujete da možete dobit Sarajevo pa prizivate Radnik, Vitez, sreću. nesreću itd.
samo kako igra može vrlo lako i bez kalkulacija zijaniti kup.Baja_Zvjerka je napisao/la:Pomiri se s tim da ih nece biti na derbiju, a vjerovatno i 4. ide u Evropu jer Siroki nece smjeti kalkulisati a zadnje kolo igraju sa Zrinjskim. Ne znam kad je prva tekma kupa?jovanmaksimovic je napisao/la:imamo 4 boda prednosti nad zrinjskim, pobjedimo mladost, travnik i celik, onda evropa je sigurna... sve ostalo je dodatni plus...
@arelinho
naravno da potenciram tu pricu, trebaju ljudi un klubu shvatiti da nam evropa zavisi u narednim utakmicama, a oni bi da uzmu dva dragulja nasa... ma daj bjazi...
Iskreno se nadam da nisi ironičan. Ako nisi, svaka čast jer je to tako sigurno. Potrefilo se da nam "odgovara" protiv Zrinjskog i za Sarajevo, a opet kažem da vas neko mrzi, imalo se kada to pokazati. Danas su trojica momaka (toliko sam ja vidio, možda su i ostali) slobodno kao svojim gradom šetali u majicama Zelje i sa šalovima. Mogli su biti uhvaceni, toliko je tu momaka u gradu bilo i prošlo, a nije bilo incidenta i ne treba da se dešava. To je tribina, to su sportski događaji. Draze mi je vidit tog "podjebavanja" nego talase na tribinama ili klepcanje i deranje "defence"storm_raider je napisao/la:Hajde ne treba pretjerivati.. jasno je da su pjevali jer Zrinjski gubi. Jesu pjevali kasnije "bice zeljo k... sampion", ali mi smo prvi poceli sa "mostarske p..."
Oni su to isto Sarajevo nedavno isprasili sa 2:0, necemo seljacku pricu da su svi protiv nas, bla bla.. Radovali su se jer Zrinjski gubi, s njima se ne podnose nikako.
da li je "sportski dogadjaj "gadjati protivnickog igraca i psovati doticnog ma hadje odleprsaj odavde i ti i onaj alanshaman7 je napisao/la:Iskreno se nadam da nisi ironičan. Ako nisi, svaka čast jer je to tako sigurno. Potrefilo se da nam "odgovara" protiv Zrinjskog i za Sarajevo, a opet kažem da vas neko mrzi, imalo se kada to pokazati. Danas su trojica momaka (toliko sam ja vidio, možda su i ostali) slobodno kao svojim gradom šetali u majicama Zelje i sa šalovima. Mogli su biti uhvaceni, toliko je tu momaka u gradu bilo i prošlo, a nije bilo incidenta i ne treba da se dešava. To je tribina, to su sportski događaji. Draze mi je vidit tog "podjebavanja" nego talase na tribinama ili klepcanje i deranje "defence"storm_raider je napisao/la:Hajde ne treba pretjerivati.. jasno je da su pjevali jer Zrinjski gubi. Jesu pjevali kasnije "bice zeljo k... sampion", ali mi smo prvi poceli sa "mostarske p..."
Oni su to isto Sarajevo nedavno isprasili sa 2:0, necemo seljacku pricu da su svi protiv nas, bla bla.. Radovali su se jer Zrinjski gubi, s njima se ne podnose nikako.![]()
![]()
Poz !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.