Ljiljani87 je napisao/la:Zašto su oni krenuli na sudiju poslije gola, ne cuje se komentator na ovom linku livestrim ?
Predpostavljam da su mislili da je Kokot prilikom primanja one lopte igrao rukom.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ljiljani87 je napisao/la:Zašto su oni krenuli na sudiju poslije gola, ne cuje se komentator na ovom linku livestrim ?
Gol čist ko suza Kokot prsima zaustavio loptu. Kako ih nije sramota ovoliko protestovati a sudija još i šilji za njihNydalen je napisao/la:Al kako oni protestvuju kod sudije, kao da im gori pod nogama, koje su to suge, svake godine su mi sve mrzi mrzi. A nisu uopste se bunili dok lopta nije usla u gol.
koliko se sjecam nisu nesto konkretno imali sem jedne il dvije prilike, kod 01, ok poslije gola 11 al ne bitno idemo ovdje uzetiChWilla je napisao/la:brate, zrinjski imao 15 udaraca a mi ta 2. ovdje mi kontrolišemo igru. ali tamo ne da je nismo kontrolisali nego...bob je napisao/la:samo da ne bude kao protiv zrinskog, gdje kontrolises igru, vodis imas priliku za 02 i nakon greske primis go i nerjeseno...
Ajzea je napisao/la:Volim Želju više od svega, ali ne pamtim da sam ikada svakog pojedinca volio ko što je to slučaj sa ovom sada ekipom.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, TheTruth34 i 26 gostiju.