Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zvijezda - Sloboda 2/1
Drina - Olimpik 2/1
Probati marku, dvije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drina - Olimpik 2/1
Probati marku, dvije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema John Walla =>
Washington-Atlanta 2(1,7),,h2 (-2,5) 1,85,,,2/2 (2,1)
Bradley Beal preko 3.5 asistencije
Paul Pierce preko 13.5 poena
Dortmund 1
Moechengladbach - Leverkusen GG
Real Madrid - Valencia GG
Wall pokretac ekipe, bez njega tesko da ce moci sta protiv Atlante, suteve bi trebali preuzeti Beal i Pierce, +mala granice za asiste na Beala
Dortmund u borbi za Europu
borussia-bayer, borba za trecu poziciju koja vodi direktno u grupnu fazu lige prvaka
real-valencia, real treba da odrzi korak za Barcelonom i ceka njihov kiks, a Valencia sigurno ne zeli pasti na poziciju broj 5, cak sta vise mogu se boriti i za trece mjesto.
Washington-Atlanta 2(1,7),,h2 (-2,5) 1,85,,,2/2 (2,1)
Bradley Beal preko 3.5 asistencije
Paul Pierce preko 13.5 poena
Dortmund 1
Moechengladbach - Leverkusen GG
Real Madrid - Valencia GG
Wall pokretac ekipe, bez njega tesko da ce moci sta protiv Atlante, suteve bi trebali preuzeti Beal i Pierce, +mala granice za asiste na Beala
Dortmund u borbi za Europu
borussia-bayer, borba za trecu poziciju koja vodi direktno u grupnu fazu lige prvaka
real-valencia, real treba da odrzi korak za Barcelonom i ceka njihov kiks, a Valencia sigurno ne zeli pasti na poziciju broj 5, cak sta vise mogu se boriti i za trece mjesto.
FK Sloboda Tuzla
- exorciiist
- Kontakt:
Hull - Burnley pik 1 1.49
Hal danas nastavlja svoju borbu za opstanak u ligi i prijeko su im potrebni bodovi. Kod kuće dobro igraju, i danas im je presudna utakmica protiv slabog Barnlija. Barnli je ekipa sa najlošijoj formi u ligi i mislim da su oni otpisani što se tiče
opstanka u ligi. Hal danas jednostavno mora pobijediti da bi nastavio svoj život u Premier ligi, uspjeli su pobijediti Liverpul, Kristal Palas i mislim da danas mogu i slabog Barnlia. Odigrao sam poluvrijeme ili kraj jer postoji šansa da Hal sje*e jedno poluvrijeme.
Caen - Lyon 2 1.73
PSG se jučerašnjom pobjedom približio osvajanju lige ali Lion ove sezone igra dobro i čak i ako nemaju nikakve šanse za osvajanje lige oni moraju osigurati svoje 2. mjesto od Monaka. Kaen je u lošoj formi i opstanak u ligi im nije siguran. Lion u zadnjih 5 utakmica na strani ima gol-razliku 13:6 i mislim da će danas nastaviti sa dobrom igrom i da će pobijediti Kaen.
Bordeaux - Nantes 1 1.60
Ako Bordo želi 5. mjesto i kvalifikacije za EL danas moraju uzeti sva tri boda. U dobroj su formi, kod kuće su pobijedili Marsej i PSG i mislim da danas mogu i Nant. Nant je u sredini tabele i nemaju šanse za nešto više, loše igraju u gostima, u padu su forme i mislim da je Bordo dovoljno dobar da to iskoristi.
Monchengladbach - Bayer Leverkusen oba daju gol 1.72
Mislim da je ovo najzanimljivija utakmica ovog kola Bundeslige. Obje ekipe igraju odlično, igraju napadački fudbal i teško je prognozirati pobjednika. Ovaj meč je važan za obje strane jer se radi o direktnom plasmanu u Ligu prvaka, zbog toga mislim da danas neće izostati golovi i da će biti poprilično izjednačena utakmica.
Beverend - Mechelen h1:0 2.05
Belgijska liga, dogiravanje za Evropa ligu. Mehelen igra odlično, 5 utakmica, 4 pobjede i gol-razlika 12:2. Danas moraju uzeti 3 boda kako bi nastavili utrku sa Genkom koji ima isti broj bodova kao i Mehelen. Na drugoj strani je Beverend, najlošija ekipa plejofa koja od 5 utakmica ima samo jedan bod i gol-razliku 4:17. Primaju puno golova po utakmici, dok Mehelen puno golova daje, tako da mislim da hendikep ovdje ne bi trebao predstavljati problem.
Hal danas nastavlja svoju borbu za opstanak u ligi i prijeko su im potrebni bodovi. Kod kuće dobro igraju, i danas im je presudna utakmica protiv slabog Barnlija. Barnli je ekipa sa najlošijoj formi u ligi i mislim da su oni otpisani što se tiče
opstanka u ligi. Hal danas jednostavno mora pobijediti da bi nastavio svoj život u Premier ligi, uspjeli su pobijediti Liverpul, Kristal Palas i mislim da danas mogu i slabog Barnlia. Odigrao sam poluvrijeme ili kraj jer postoji šansa da Hal sje*e jedno poluvrijeme.

Caen - Lyon 2 1.73
PSG se jučerašnjom pobjedom približio osvajanju lige ali Lion ove sezone igra dobro i čak i ako nemaju nikakve šanse za osvajanje lige oni moraju osigurati svoje 2. mjesto od Monaka. Kaen je u lošoj formi i opstanak u ligi im nije siguran. Lion u zadnjih 5 utakmica na strani ima gol-razliku 13:6 i mislim da će danas nastaviti sa dobrom igrom i da će pobijediti Kaen.
Bordeaux - Nantes 1 1.60
Ako Bordo želi 5. mjesto i kvalifikacije za EL danas moraju uzeti sva tri boda. U dobroj su formi, kod kuće su pobijedili Marsej i PSG i mislim da danas mogu i Nant. Nant je u sredini tabele i nemaju šanse za nešto više, loše igraju u gostima, u padu su forme i mislim da je Bordo dovoljno dobar da to iskoristi.
Mislim da je ovo najzanimljivija utakmica ovog kola Bundeslige. Obje ekipe igraju odlično, igraju napadački fudbal i teško je prognozirati pobjednika. Ovaj meč je važan za obje strane jer se radi o direktnom plasmanu u Ligu prvaka, zbog toga mislim da danas neće izostati golovi i da će biti poprilično izjednačena utakmica.
Belgijska liga, dogiravanje za Evropa ligu. Mehelen igra odlično, 5 utakmica, 4 pobjede i gol-razlika 12:2. Danas moraju uzeti 3 boda kako bi nastavili utrku sa Genkom koji ima isti broj bodova kao i Mehelen. Na drugoj strani je Beverend, najlošija ekipa plejofa koja od 5 utakmica ima samo jedan bod i gol-razliku 4:17. Primaju puno golova po utakmici, dok Mehelen puno golova daje, tako da mislim da hendikep ovdje ne bi trebao predstavljati problem.

pratiti je opasno po živce

Valerenga 1/2 i 2/1
Probajte po markicu bacit na ovo,ko se kladi
Probajte po markicu bacit na ovo,ko se kladi

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Eintracht-Hoffenheim over 1.5 1.pol. 2.00
Eintracht-Hoffenheim oba daju u 1.pol. 3.40
Eintracht-Hoffenheim over 3.5 2.00
uz ovo bih još pokušao Borussia-Bayer oba daju u 1.pol. 4.40 i na jednom listću sve ove koji počinju u 15.30 probati 3+ ukupno je na tih pet utakmica 3+ kvota 9
Eintracht-Hoffenheim oba daju u 1.pol. 3.40
Eintracht-Hoffenheim over 3.5 2.00
uz ovo bih još pokušao Borussia-Bayer oba daju u 1.pol. 4.40 i na jednom listću sve ove koji počinju u 15.30 probati 3+ ukupno je na tih pet utakmica 3+ kvota 9
Ev tenisa lafo sigurni:
Dodig 1 1.6
K.Nara 1 1.8
Schwartzman 1 1.5
J.Melzer 1 1.4
Miky bar ti poslušaj brata i isprati ovo na euro-dva
Dodig 1 1.6
K.Nara 1 1.8
Schwartzman 1 1.5
J.Melzer 1 1.4
Miky bar ti poslušaj brata i isprati ovo na euro-dva

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Real Madrid-Valencia 1 1.50
Švedska-Švicarska 1 1.40
2.10
all in
Švedska-Švicarska 1 1.40
2.10
all in

Washington - Atlanta X2 1,48
-13,5+/Pierce(WAS) VISE
-19,5+/Beal(WAS) VISE
-17,5+/Carroll(ATL) VISE
9,37
Jel moze proci?
-13,5+/Pierce(WAS) VISE
-19,5+/Beal(WAS) VISE
-17,5+/Carroll(ATL) VISE
9,37
Jel moze proci?
- Citizen-X
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:Real Madrid-Valencia 1 1.50
Švedska-Švicarska 1 1.40
2.10
all in
Zasta li valensiji treba kad real pusta 2:0 i masi penal

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
treba im da nas zayebu gamad šišmiškaCitizen-X je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Real Madrid-Valencia 1 1.50
Švedska-Švicarska 1 1.40
2.10
all in
da vidimo live, valjda ovi mutavci galacticosi mogu bar do 2-2
real-valencia 1-2 83.min
sljedeći gol real 2.65
Na iskustvozgmiky je napisao/la:treba im da nas zayebu gamad šišmiškaCitizen-X je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Real Madrid-Valencia 1 1.50
Švedska-Švicarska 1 1.40
2.10
all in
da vidimo live, valjda ovi mutavci galacticosi mogu bar do 2-2
real-valencia 1-2 83.min
sljedeći gol real 2.65

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- exorciiist
- Kontakt:
Nadam se da me je neko poslušao.exorciiist je napisao/la:Prije nego što analiziram sutrašnje utakmice, savjetujem vam da sutra ne igrate na Barcu,Real,Juve i Bayern.
Na Real nemojte igrati jer se može desiti da Anćeloti odluči da odustane od utrke za Primeru i da se posveti Ligi prvaka, na Barcelonu nemojte zbog mizernih kvota, a Juve i Bayern su osvojili lige tako da bi mogli sutra pokloniti bodove i posvetiti se LP.

exorciiist je napisao/la:Nadam se da me je neko poslušao.exorciiist je napisao/la:Prije nego što analiziram sutrašnje utakmice, savjetujem vam da sutra ne igrate na Barcu,Real,Juve i Bayern.
Na Real nemojte igrati jer se može desiti da Anćeloti odluči da odustane od utrke za Primeru i da se posveti Ligi prvaka, na Barcelonu nemojte zbog mizernih kvota, a Juve i Bayern su osvojili lige tako da bi mogli sutra pokloniti bodove i posvetiti se LP.

no lijepo si ih namirisao, jedino je barca ipak jedva dobila
hoće li ova braga u prelaz?

slj.gol u 1.pol. maritimo

- exorciiist
- Kontakt:
Užas, 1/5exorciiist je napisao/la:Hull - Burnley pik 1 1.49
opstanka u ligi. Hal danas jednostavno mora pobijediti da bi nastavio svoj život u Premier ligi, uspjeli su pobijediti Liverpul, Kristal Palas i mislim da danas mogu i slabog Barnlia. Odigrao sam poluvrijeme ili kraj jer postoji šansa da Hal sje*e jedno poluvrijeme.![]()
Caen - Lyon 2 1.73
Bordeaux - Nantes 1 1.60

Izvinjavam se svima koji su pratili..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Valencia za 25 minuta 2 gola, Juventus ce za cijelu utakmicu zabiti najmanje toliko, prema tome finale ne moze biti upitno za njih.zgmiky je napisao/la:bravo ali ovaj dio je glupost, čuj odustali od primere, nije do toga nego su loši i nisu je ni zaslužili, uvjeren sam da će ih juve izbaciti
Madrid (trenutno) je previse lohotan odpozada.
Jedina opasnost po Juve je sto jedino sto je ostalo Madridu je ta CL, i tu ce ici najbolje i najjace sto mogu, mogu naprijed ali nazad ne mogu, i zato ce ispast.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
znaš kako je Klopp rekao uoči uzvratne utakmice Borussije i Juvea da nas čeka nemoguća misija igrati sa talijanskom ekipom kojoj je dovoljan neriješen rezultatdr.van nostrand je napisao/la:Valencia za 25 minuta 2 gola, Juventus ce za cijelu utakmicu zabiti najmanje toliko, prema tome finale ne moze biti upitno za njih.zgmiky je napisao/la:bravo ali ovaj dio je glupost, čuj odustali od primere, nije do toga nego su loši i nisu je ni zaslužili, uvjeren sam da će ih juve izbaciti
Jedina opasnost po Juve je sto jedino sto je ostalo Madridu je ta CL, i tu ce ici najbolje i najjace sto mogu, mogu naprijed ali nazad ne mogu, i zato ce ispast.

1.NIKADA nisu prošli kada su izgubili prvu utakmicu
2.NIKADA nitko nije obranio naslov prvaka
S tim da je u 35 kola lige Ronaldo zabio 42 gola a Tevez, Morata i Llorente zajedno 33.zgmiky je napisao/la:znaš kako je Klopp rekao uoči uzvratne utakmice Borussije i Juvea da nas čeka nemoguća misija igrati sa talijanskom ekipom kojoj je dovoljan neriješen rezultatdr.van nostrand je napisao/la:Valencia za 25 minuta 2 gola, Juventus ce za cijelu utakmicu zabiti najmanje toliko, prema tome finale ne moze biti upitno za njih.zgmiky je napisao/la:bravo ali ovaj dio je glupost, čuj odustali od primere, nije do toga nego su loši i nisu je ni zaslužili, uvjeren sam da će ih juve izbaciti
Jedina opasnost po Juve je sto jedino sto je ostalo Madridu je ta CL, i tu ce ici najbolje i najjace sto mogu, mogu naprijed ali nazad ne mogu, i zato ce ispast.![]()
ovaj Juve je jak ko beton i zabiti će gol sigurno na Bernabeu baš zato što je Realova obrana šuplja i škripi na sve strane a i dva povijesna podatka su protov njih
1.NIKADA nisu prošli kada su izgubili prvu utakmicu
2.NIKADA nitko nije obranio naslov prvaka
Koliko god Juve zabije golova u Madridu, Ronaldo ce duplo toliko!! Dovoljno za prolaz, Adio Juve

na markicu
Gortat 11.5 vise
Beal AS 4.5 vise
Atlanta 2 1.70
Carroll 17.5 vise
Curry 25.5 vise
Randolph 17.5 vise
Green AS 3.5 manje

Gortat 11.5 vise
Beal AS 4.5 vise
Atlanta 2 1.70
Carroll 17.5 vise
Curry 25.5 vise
Randolph 17.5 vise
Green AS 3.5 manje
neznam dali je surebet, ali evo ako netko ima račun u više kladionica možda može izračunati
riječ je o duelu na utrci f1 sutra u španjolskoj
ricciardo - kvyat
Supersport:
1.9 - 1.7
BAH:
1.38 - 2.8
riječ je o duelu na utrci f1 sutra u španjolskoj
ricciardo - kvyat
Supersport:
1.9 - 1.7
BAH:
1.38 - 2.8
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.