Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nesto me zanima, sjeca li se ko kad je Dybala zabio neki gol iz igre zadnji put? Cini mi se da ne igra bas najbolje u zadnje vrijeme, mozda ga zbog toga Zamparini ocajnicki pokusava uvaliti za velike pare dok jos moze...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
kao i većina (da ne kažem svi) mladih, talentovanih igrača, tako i Dybala ima period slabijih igara, ipak su to igrači na početku karijere, koji praktično igraju prvu ozbiljnu, odličnu sezonu, tako da su oscilacije po pitanju forme logične
to je trenutno slučaj i sa Felipe Andersonom, koji je malo pao u formi
- bianconeros
- Kontakt:
Ako bi prosli reala eh onda ce biti jos vise para za bacati
.. ta mi je uzvratna utakmica stalno u glavi. Tako smo blizu. Samo da se nebude igralo pre-kukavicki, jer onda ispadamo.
sto se tice pojacanja. . Dybala bi nam dobro doso...Al treba gledati i bekove. . bit ce svacega na ljeto. .
sto se tice pojacanja. . Dybala bi nam dobro doso...Al treba gledati i bekove. . bit ce svacega na ljeto. .
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
danas mali Coman najavljen u prvom sastavu a ja najvjerovatnije neću moći gledati tekmu
volio bih ga pogledati pa ako neko zna gdje mogu pogledati reprizu bio bih mu zahvalan da postavi link 
- HeavensWonder
- Kontakt:
Za ciljeve Juventusa potrebniji je Cavani. Ipak je iskustvo presudno u utakmicama LP koje su nam jedini izazov u posljednjih par godina. Još jedna ovakva sezona i mislim da će biti dovoljno novca i za eksperimente sa mladim igračima.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gdje ces bolan porediti Giovinca i Dybalu. Nije Zamparini lud sto mu drzi onakvu cijenu, samo je problem sto nema duzi ugovor inace bi taj letio ko i Cavani za ogromne pare.BlueBosnian je napisao/la:Cavani - odličan napadač - skup - imamo Moratu koji je dosta mlađi (ako ostane kod nas)
Dybala - solidna sezona u prosječnom klubu.. Gio je imao i više nego dobru sezonu u Parmi, Iturbe u Veroni.. Al' nekad treba i rizikovati..
Ipak, neko treći..
F. Anderson?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakav Dybala....

Ako vec dajemo tolike pare, ovog momcinu dovesti. Oduvijek sam slab na Francuze u Juventusu.

Ako vec dajemo tolike pare, ovog momcinu dovesti. Oduvijek sam slab na Francuze u Juventusu.
Don't believe the hype.
Kaki Lakizet.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ne poredim ih, nego njihov učinak..
Gio je dominirao u svakom smislu..
A da momak ima potencijala, ima, kao i Berardi - koji je goli prosjek.. al' i kao takav nije toliko lošiji od Dybale..
Možda ste vi vidjeli nešto što ja nisam
Po meni je N. Lopez (Verona, inače Udinezeov igrač) puno veći potencijal..
Za 20 mil. je ok, mlad je.. U zdravoj sredini može puno napredovati, primjer je Sturaro, koji ima sve karakteristike pravog borca (Vidal, Marchisio)
Dybala nek' bude upola kao Tevez, to će biti super..
Cavani, Dybala, u narednom periodu na famoznoj listi će se naći još 20-ak napadača..
Na kraju dođe raspali Jovetić..
Martial, Germain, Firmino, Quintero, Mendy, Fekir, Vietto, Santi Mina, Calhanoglu, N. Lopez, Bakkali itd.. Bar' 2, i ja zadovoljan..
A da momak ima potencijala, ima, kao i Berardi - koji je goli prosjek.. al' i kao takav nije toliko lošiji od Dybale..
Možda ste vi vidjeli nešto što ja nisam
Za 20 mil. je ok, mlad je.. U zdravoj sredini može puno napredovati, primjer je Sturaro, koji ima sve karakteristike pravog borca (Vidal, Marchisio)
Cavani, Dybala, u narednom periodu na famoznoj listi će se naći još 20-ak napadača..
Martial, Germain, Firmino, Quintero, Mendy, Fekir, Vietto, Santi Mina, Calhanoglu, N. Lopez, Bakkali itd.. Bar' 2, i ja zadovoljan..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Dijambala će prekucat' Tevezaakisarajevo92 je napisao/la:'ta ce nam kloc Dijambala.
Upravo to, ti poredis ucinak igraca po sezonama iltiga zboj njihovih golova pa si dosao do zakljucka da je Gio=Dybala.BlueBosnian je napisao/la:Ne poredim ih, nego njihov učinak..
Možda ste vi vidjeli nešto što ja nisam![]()
Dybala je kompletan napadac i to je ogromna razlika u odnosu na vecinu mladih koji se isticu samo driblingom i brzinom (kao sto je i mali Seba). Statisticki gledano u prvoj sezoni u Serie A ima double-double golova i asistencija. A onda prebaci na njegovu igru i sve sto pokazuje sa 21. godinom u Italiji.
Nazalost, sumnjam da je Dybala i blizu Mime, jer Dybala ima sve da postane medju najboljim u narednih par godina. Doduse, treba sacekati i vidjeti kakav ce Mimo biti kao spic, jer ima daleko daleko bolje karakteristike za napadaca nego za krilo. Al opet, pricamo o momcima od 20 i 21 godini, sa njima nema sikiracije za buducnost.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Ako su već toliko zapeli za Dybalu i ja sam za, samo nema šanse da su ove cifre koje se spominju tačne. Ako će dovoditi Dybalu, onda Berardija otkupiti i ostaviti ga ili u Sassuolu još jednu sezonu ili negdje drugo poslati na posudbu, pa vratiti kad Tevez ode.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto se tice Dibale, i da das 30 miliona takvo je trziste....jbg jednom se mora rizikovati, ne moze uvijek ziheraski..
moze biti flop, a moze i procvjetati..kako god da se pokaze ja necu imati negativan komentar za taj transfer..i da "bacimo" pare , bacili smo ih na drugog njeveceg potencijala u Italiji i mozda jedinog kojeg mozemo dovesti..na koga ces ih drugo baciti ako neces na takve igrace..a svaki transfer je kocka
ko sto rekoh, nekad se moras kockati pa sta bude-bice
moze biti flop, a moze i procvjetati..kako god da se pokaze ja necu imati negativan komentar za taj transfer..i da "bacimo" pare , bacili smo ih na drugog njeveceg potencijala u Italiji i mozda jedinog kojeg mozemo dovesti..na koga ces ih drugo baciti ako neces na takve igrace..a svaki transfer je kocka
ko sto rekoh, nekad se moras kockati pa sta bude-bice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma Dybala ima tek 21 godinu, ako se ispostavi kao flop, opet ga nekom možeš prodati da 20-ak miliona i vratiti većinu uloženog.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
A sta cete i njega je Palermo sa 18 godina platio 12 mil bio, moraju vratiti ulozeno. Forsirali su ga 3 godine, davali mu platu..Nije ni cudo sto zele za njega 40 mil da dobiju 
Meni se Berardi ne svidja nesto
Meni se Berardi ne svidja nesto
- BlueBosnian
- Kontakt:
Dakle Dybala i Pastore..
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Berardi od 11 golova dao 6 i penala u 28. meceva. Svakih 210 min gol
Zaza o kojem se najvise pisalo da dolazi na ljeto, samo 8 golova, a sada ce mu 24 godine vec. Samo neka je daleko kuca ovim Italijanskim napadacima koji su zaostali za modernim fudbalom i super smo
Zaza o kojem se najvise pisalo da dolazi na ljeto, samo 8 golova, a sada ce mu 24 godine vec. Samo neka je daleko kuca ovim Italijanskim napadacima koji su zaostali za modernim fudbalom i super smo
Dvojica smo.tuzlak1987 je napisao/la:Meni se Berardi ne svidja nesto
Godinama unazad je bila nekolicina igrača koji su se redovno dovodili u vezu sa nama u svakom prelaznom roku, tipa Cassano, Gilardino, Palombo, Gaston Ramirez, Daniele Dossena, Lavezzi i sva sreća je da ih nismo doveli.BlueBosnian je napisao/la: i Pastore..
U te spada i Pastore. Dobar igrač, ok, precijenjen, nikakav upgrade ni na Pereyru recimo, upitno, tako da, sigurno da tu pare nećemo niti možemo trošiti.
Tek vidjeh da je urodilo plodom i da je opća tema nastala. Svakako bi bilo dobro da izbrišu pdf Juventusa, samim tim i ove 2 preostale teme i vrate nas u opći dio pdf-a.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Dybala i F.Anderson i da nas bog vidi hahaha
Dybala, Anderson, Morata- daleko najperspektivniji napad u evropi
a bice tesko naci tog ofanzivnog veznog, nama je problem sto nam treba igrac koji je istovremeno i kreativan i ima taj lucidni zadnji pas a i puno se krece, brz je , opasan s loptom 1 na 1..takvi su zaista rijetkost, a ovo malo dostupnih sto ih ima su stvarno skupi
Dybala, Anderson, Morata- daleko najperspektivniji napad u evropi
a bice tesko naci tog ofanzivnog veznog, nama je problem sto nam treba igrac koji je istovremeno i kreativan i ima taj lucidni zadnji pas a i puno se krece, brz je , opasan s loptom 1 na 1..takvi su zaista rijetkost, a ovo malo dostupnih sto ih ima su stvarno skupi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.