Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Celikovac
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Celikovac » 09 maj 2015, 00:58

Nesto me zanima, sjeca li se ko kad je Dybala zabio neki gol iz igre zadnji put? Cini mi se da ne igra bas najbolje u zadnje vrijeme, mozda ga zbog toga Zamparini ocajnicki pokusava uvaliti za velike pare dok jos moze...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 maj 2015, 02:10

kao i većina (da ne kažem svi) mladih, talentovanih igrača, tako i Dybala ima period slabijih igara, ipak su to igrači na početku karijere, koji praktično igraju prvu ozbiljnu, odličnu sezonu, tako da su oscilacije po pitanju forme logične ;) to je trenutno slučaj i sa Felipe Andersonom, koji je malo pao u formi

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 09 maj 2015, 09:11

Ako bi prosli reala eh onda ce biti jos vise para za bacati :clap: .. ta mi je uzvratna utakmica stalno u glavi. Tako smo blizu. Samo da se nebude igralo pre-kukavicki, jer onda ispadamo.
sto se tice pojacanja. . Dybala bi nam dobro doso...Al treba gledati i bekove. . bit ce svacega na ljeto. .
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 09 maj 2015, 10:13

danas mali Coman najavljen u prvom sastavu a ja najvjerovatnije neću moći gledati tekmu :evil: volio bih ga pogledati pa ako neko zna gdje mogu pogledati reprizu bio bih mu zahvalan da postavi link ;)

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 09 maj 2015, 10:46

Za ciljeve Juventusa potrebniji je Cavani. Ipak je iskustvo presudno u utakmicama LP koje su nam jedini izazov u posljednjih par godina. Još jedna ovakva sezona i mislim da će biti dovoljno novca i za eksperimente sa mladim igračima.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 maj 2015, 12:17

BlueBosnian je napisao/la:Cavani - odličan napadač - skup - imamo Moratu koji je dosta mlađi (ako ostane kod nas)
Dybala - solidna sezona u prosječnom klubu.. Gio je imao i više nego dobru sezonu u Parmi, Iturbe u Veroni.. Al' nekad treba i rizikovati..

Ipak, neko treći..
F. Anderson? :mrgreen:
Gdje ces bolan porediti Giovinca i Dybalu. Nije Zamparini lud sto mu drzi onakvu cijenu, samo je problem sto nema duzi ugovor inace bi taj letio ko i Cavani za ogromne pare.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 maj 2015, 12:35

Kakav Dybala....

slika

Ako vec dajemo tolike pare, ovog momcinu dovesti. Oduvijek sam slab na Francuze u Juventusu.
Don't believe the hype.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 09 maj 2015, 12:39

Kaki Lakizet.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 maj 2015, 12:42

'ta ce nam kloc Dijambala.
:tralala:
Don't believe the hype.

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 09 maj 2015, 12:52

Ne poredim ih, nego njihov učinak..
Gio je dominirao u svakom smislu..

A da momak ima potencijala, ima, kao i Berardi - koji je goli prosjek.. al' i kao takav nije toliko lošiji od Dybale..

Možda ste vi vidjeli nešto što ja nisam :mrgreen:
Po meni je N. Lopez (Verona, inače Udinezeov igrač) puno veći potencijal..

Za 20 mil. je ok, mlad je.. U zdravoj sredini može puno napredovati, primjer je Sturaro, koji ima sve karakteristike pravog borca (Vidal, Marchisio)
Dybala nek' bude upola kao Tevez, to će biti super..

Cavani, Dybala, u narednom periodu na famoznoj listi će se naći još 20-ak napadača..
Na kraju dođe raspali Jovetić..

Martial, Germain, Firmino, Quintero, Mendy, Fekir, Vietto, Santi Mina, Calhanoglu, N. Lopez, Bakkali itd.. Bar' 2, i ja zadovoljan.. :kafa:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 09 maj 2015, 12:56

akisarajevo92 je napisao/la:'ta ce nam kloc Dijambala.
:tralala:
Dijambala će prekucat' Teveza :D

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 maj 2015, 13:09

BlueBosnian je napisao/la:Ne poredim ih, nego njihov učinak..
Gio je dominirao u svakom smislu..

A da momak ima potencijala, ima, kao i Berardi - koji je goli prosjek.. al' i kao takav nije toliko lošiji od Dybale..

Možda ste vi vidjeli nešto što ja nisam :mrgreen:
Po meni je N. Lopez (Verona, inače Udinezeov igrač) puno veći potencijal..

Za 20 mil. je ok, mlad je.. U zdravoj sredini može puno napredovati, primjer je Sturaro, koji ima sve karakteristike pravog borca (Vidal, Marchisio)
Dybala nek' bude upola kao Tevez, to će biti super..

Cavani, Dybala, u narednom periodu na famoznoj listi će se naći još 20-ak napadača..
Na kraju dođe raspali Jovetić..

Martial, Germain, Firmino, Quintero, Mendy, Fekir, Vietto, Santi Mina, Calhanoglu, N. Lopez, Bakkali itd.. Bar' 2, i ja zadovoljan.. :kafa:
Upravo to, ti poredis ucinak igraca po sezonama iltiga zboj njihovih golova pa si dosao do zakljucka da je Gio=Dybala.

Dybala je kompletan napadac i to je ogromna razlika u odnosu na vecinu mladih koji se isticu samo driblingom i brzinom (kao sto je i mali Seba). Statisticki gledano u prvoj sezoni u Serie A ima double-double golova i asistencija. A onda prebaci na njegovu igru i sve sto pokazuje sa 21. godinom u Italiji.

Nazalost, sumnjam da je Dybala i blizu Mime, jer Dybala ima sve da postane medju najboljim u narednih par godina. Doduse, treba sacekati i vidjeti kakav ce Mimo biti kao spic, jer ima daleko daleko bolje karakteristike za napadaca nego za krilo. Al opet, pricamo o momcima od 20 i 21 godini, sa njima nema sikiracije za buducnost.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 maj 2015, 13:31

Ako su već toliko zapeli za Dybalu i ja sam za, samo nema šanse da su ove cifre koje se spominju tačne. Ako će dovoditi Dybalu, onda Berardija otkupiti i ostaviti ga ili u Sassuolu još jednu sezonu ili negdje drugo poslati na posudbu, pa vratiti kad Tevez ode.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 maj 2015, 13:40

sto se tice Dibale, i da das 30 miliona takvo je trziste....jbg jednom se mora rizikovati, ne moze uvijek ziheraski..

moze biti flop, a moze i procvjetati..kako god da se pokaze ja necu imati negativan komentar za taj transfer..i da "bacimo" pare , bacili smo ih na drugog njeveceg potencijala u Italiji i mozda jedinog kojeg mozemo dovesti..na koga ces ih drugo baciti ako neces na takve igrace..a svaki transfer je kocka

ko sto rekoh, nekad se moras kockati pa sta bude-bice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 09 maj 2015, 13:47

Ma Dybala ima tek 21 godinu, ako se ispostavi kao flop, opet ga nekom možeš prodati da 20-ak miliona i vratiti većinu uloženog.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 maj 2015, 13:49

A sta cete i njega je Palermo sa 18 godina platio 12 mil bio, moraju vratiti ulozeno. Forsirali su ga 3 godine, davali mu platu..Nije ni cudo sto zele za njega 40 mil da dobiju :problem:

Meni se Berardi ne svidja nesto :oops:

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 09 maj 2015, 13:52

Dakle Dybala i Pastore..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 maj 2015, 13:57

Berardi od 11 golova dao 6 i penala u 28. meceva. Svakih 210 min gol :oops:

Zaza o kojem se najvise pisalo da dolazi na ljeto, samo 8 golova, a sada ce mu 24 godine vec. Samo neka je daleko kuca ovim Italijanskim napadacima koji su zaostali za modernim fudbalom i super smo :thumbup:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 maj 2015, 14:00

tuzlak1987 je napisao/la:Meni se Berardi ne svidja nesto :oops:
Dvojica smo.
BlueBosnian je napisao/la: i Pastore..
Godinama unazad je bila nekolicina igrača koji su se redovno dovodili u vezu sa nama u svakom prelaznom roku, tipa Cassano, Gilardino, Palombo, Gaston Ramirez, Daniele Dossena, Lavezzi i sva sreća je da ih nismo doveli.

U te spada i Pastore. Dobar igrač, ok, precijenjen, nikakav upgrade ni na Pereyru recimo, upitno, tako da, sigurno da tu pare nećemo niti možemo trošiti.

Tek vidjeh da je urodilo plodom i da je opća tema nastala. Svakako bi bilo dobro da izbrišu pdf Juventusa, samim tim i ove 2 preostale teme i vrate nas u opći dio pdf-a. :thumbup:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 maj 2015, 14:07

ma Dybala i F.Anderson i da nas bog vidi hahaha

Dybala, Anderson, Morata- daleko najperspektivniji napad u evropi :D

a bice tesko naci tog ofanzivnog veznog, nama je problem sto nam treba igrac koji je istovremeno i kreativan i ima taj lucidni zadnji pas a i puno se krece, brz je , opasan s loptom 1 na 1..takvi su zaista rijetkost, a ovo malo dostupnih sto ih ima su stvarno skupi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.