Back to the basics

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Makaroni na vugla.Greivis je napisao/la:
A ja furam istu ko sto mu je sada. Sto mi nisi prije rekao da ne valja?miki_92 je napisao/la:ovo je valjda jedina normalna frizura koju je imao zadnjih x godina
Spojio si nespojivo, čuj Smith i TennantOtelo je napisao/la:Odem traziti odjecu za maturu i sad trazim sako, tamo-vamo materijal mi se ne sviđa nikako. Nekako krut i odem u neki butik koji se samo bavi tom svecanom odjecom i svrsim kad mi je lik obukao sako![]()
Odmah tu uzmem i kosulju, leptir masnu i onda kasnije nađem hlace i starke. Tennant i Matt Smith u jednom
UltraGeek i MegaGeek u jednom.Otelo je napisao/la:Odem traziti odjecu za maturu i sad trazim sako, tamo-vamo materijal mi se ne sviđa nikako. Nekako krut i odem u neki butik koji se samo bavi tom svecanom odjecom i svrsim kad mi je lik obukao sako![]()
Odmah tu uzmem i kosulju, leptir masnu i onda kasnije nađem hlace i starke. Tennant i Matt Smith u jednom
Ja čuo da nema puno maturantica, možda školjku il muškarca kakvogDonnie Darko je napisao/la:UltraGeek i MegaGeek u jednom.Otelo je napisao/la:Odem traziti odjecu za maturu i sad trazim sako, tamo-vamo materijal mi se ne sviđa nikako. Nekako krut i odem u neki butik koji se samo bavi tom svecanom odjecom i svrsim kad mi je lik obukao sako![]()
Ima da guziš na maturi.
Jarane gdje si ovo uzeo i kol'ko si platio ?semir01 je napisao/la:danas stiglea carinu nisam platio
![]()
![]()
Uredno sto posto.BelminM23 je napisao/la:Valjaju li patike, kupio sebi danas, da imam za mature.
Još samo sako fali.
btw. danas sam odlučio isfurati djevojku za matursko veče (dogovorili nekad na početku da ćemo ići zajedno), sad sam promijenio idem sa najboljom prijateljicom, logičan izbor.Inače neće nam svi muškarci doći na maturu tako da će nas biti 6, a njih oko 20 ne znam tačno.
Sad je samo pitanje ko će da bude druga, ja bi najradije niko.
Trenutno korisnika/ca: Barcod, boatenkk, feniksptica i 5 gostiju.