FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 17 apr 2010, 10:52

TaRgEt_ je napisao/la:Kaze navijaci Zelje pjevaju Sarajevu Jedan je Hase Osima su dva :D
:D Dobra , dobra!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 apr 2010, 10:54

TaRgEt_ je napisao/la:Kaze navijaci Zelje pjevaju Sarajevu Jedan je Hase Osima su dva :D
Nije valjda da to do sada nisi cuo :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 apr 2010, 10:58

bistrikboy je napisao/la:
Jesam al drago mi opet cut! :mrgreen:
Dok Torpedari placu za tri boda komsije pjevaju! Ha ja! A vidim i pozitivu drugih prema uspjesima Zelje!
Znaci da je ogromna razlika izmedju Torpeda i Zelje. Ovi prvi bez dostojanstva i bez simpatija drugih, a Zeljo sa dva Osima! Vidi se ko je radnicka klasa! :mrgreen: 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 17 apr 2010, 11:05

Frutek je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:@AulleTa i Raz_ba

TJESITE SE :lol: :lol: :lol: :lol:

Jarane mi smo pobijedili u dvije utakmice na zelenom TERENU, uzeli bod u gostima i opet vi nesto ´ocete , a Evropu cete vidjet kad vam Osim, Šehić, il´ Trivunović pošalju razgeldnicu :lol: :lol:
Rece covjek cija se ekipa konstantno bori za opstanak.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2010, 11:43

uzas :)... ponovo Gavric,a vala ja bi im dao bodove i neka se sramote sto uvjek na slicne nacine moraju doci do bodova protiv nas.Pa mene bi bilo sramota traziti ponovo od komisije bodove, a i ovi sto dolaze da pisu ovdje i njih neka je sramoda, da nakon 2 zasluzena poraza ponovo dolaze ovdje i traze bodove :)....kao sto sam vec rekao ja da sam umjesto nase uprave, ja bi im u inat dao bodove jer sigurno na taj nacin bi se Sarajevo obrukalo pred svima, jer svi bi znali da su nezasluzeno dobili bodove gdje su gubili u dva navrata :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 17 apr 2010, 12:01

Butmiran je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:@AulleTa i Raz_ba

TJESITE SE :lol: :lol: :lol: :lol:

Jarane mi smo pobijedili u dvije utakmice na zelenom TERENU, uzeli bod u gostima i opet vi nesto ´ocete , a Evropu cete vidjet kad vam Osim, Šehić, il´ Trivunović pošalju razgeldnicu :lol: :lol:
Rece covjek cija se ekipa konstantno bori za opstanak.
Odgovori čovjek čiji je klub najpodmukliji i najpokvareniji u cijeloj BiH.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 17 apr 2010, 12:35

ja sam za to da nasa uprava odluci da im dadne bodove bez komisije ikakve....pa onda kad ne izbore evropu jer su odron od ekipe da svi ovdje placemo od smijeha zbog neuspjeha NAJLJIGAVIJEekipe na balkanu :D :D ...i nek im onaj kosonja od trenera nastavi svrsavat na pobjedi protiv leotara :D :D ...koji su to pacenici,j.e.b.o.t.e. :roll: :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 17 apr 2010, 12:39

slani grad je napisao/la:ja sam za to da nasa uprava odluci da im dadne bodove bez komisije ikakve....pa onda kad ne izbore evropu jer su odron od ekipe da svi ovdje placemo od smijeha zbog neuspjeha NAJLJIGAVIJEekipe na balkanu :D :D ...i nek im onaj kosonja od trenera nastavi svrsavat na pobjedi protiv leotara :D :D ...koji su to pacenici,j.e.b.o.t.e. :roll: :roll:
oduvjek je poznato da te svi mrze kad si najveci
i jos da pitam kako ide prodaja dvogleda
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2010, 12:43

Ovdje ne moze ni 7 dana da prodje bez svadje. Stvarno prelazite svaku mjeru. Razumijem da se svoj klub voli i postuje, ali ovoliko varnica oko jedne neregularne utakmice i o tome ko je bolji, ko losiji, definitivno nije na mjestu. Nadam se da ce moderacija da brise svaki post koji nema veze sa temom, pa cak i neke koji se odnose na Slobodu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 apr 2010, 12:48

Inače,naša ekipa je smještena u karantinu Hotela Beograd u Istočnom Sarajevu,a sekunda je falila da se ponovi slučaj Gavarić jer Puzi nije rekao ili nije znao da ima kartone od ranije,neko je od našeg rukovodstva nazvao FS BIH i dobio informaciju da je Puzigaća imao dva žuta prije ovoga što je dobio protiv Slavije u subotu.

Mogli su se i vaši sjetiti ovoga
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 17 apr 2010, 12:54

raja_sa_sjevera je napisao/la:
slani grad je napisao/la:ja sam za to da nasa uprava odluci da im dadne bodove bez komisije ikakve....pa onda kad ne izbore evropu jer su odron od ekipe da svi ovdje placemo od smijeha zbog neuspjeha NAJLJIGAVIJEekipe na balkanu :D :D ...i nek im onaj kosonja od trenera nastavi svrsavat na pobjedi protiv leotara :D :D ...koji su to pacenici,j.e.b.o.t.e. :roll: :roll:
pa vi niste ni u svom kantonu najveci,indijanac :D :D
i da se razumijemo..niko vas ne mrzi nego ste samo ljigava ekipa nastala dekretom....a takvi su svima gadni i odvratni :D ..mozda ne znas al narcisoidnost je bolest..koja se treba lijecit..zato..tablete u sake :D ..
a dvogledi idu ko halva :D :D ...od tih para mi i pravimo stadion...NAS STADION..al ti to nemozes skontat...jer ne znas kako je to imati nesto svoje..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 apr 2010, 13:01

slani grad je napisao/la:
raja_sa_sjevera je napisao/la:
pa vi niste ni u svom kantonu najveci,indijanac :D :D
i da se razumijemo..niko vas ne mrzi nego ste samo ljigava ekipa nastala dekretom....a takvi su svima gadni i odvratni :D ..mozda ne znas al narcisoidnost je bolest..koja se treba lijecit..zato..tablete u sake :D ..
a dvogledi idu ko halva :D :D ...od tih para mi i pravimo stadion...NAS STADION..al ti to nemozes skontat...jer ne znas kako je to imati nesto svoje..

Mislim da ovo zaslužuje ban ili bar opomenu ako ništa. Nemogu vjerovati da još ima ovakvih paćenika koji znaju samo prljati historiju nekog kluba, iako je i neznaju , ili samo jedan njezin dio znaju, a i taj dio koji znaju nisu proučili dobro...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 apr 2010, 13:25

Dajte im bodove zivota vam,pa vidite koji su to misevi.Vi necete i onako ispast dajte im sadake.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 17 apr 2010, 13:49

Probisvjet je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Jesam al drago mi opet cut! :mrgreen:
Dok Torpedari placu za tri boda komsije pjevaju! Ha ja! A vidim i pozitivu drugih prema uspjesima Zelje!
Znaci da je ogromna razlika izmedju Torpeda i Zelje. Ovi prvi bez dostojanstva i bez simpatija drugih, a Zeljo sa dva Osima! Vidi se ko je radnicka klasa! :mrgreen: 8-)

Vidjecemo hoceli ti biti drago ako Laktasi uzmu Leotaru tri(3) boda,pa Vas Zeljo izbaci iz lige he,he! ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 apr 2010, 19:26

faba je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Pustite ih ba,ja ne znam zasto se prepirete sa njima,vidite ljudi dobiju leotara 3:0 i odmah su najaci u ligi,psst,do jucer pricaju prrotiv uprave lose,cim dobiju Leotara,odmah promjene se,igraju kako uprava svira :lol: :lol: kakvi oni i evropa,to jedino uz pomoc lopovskih radnji,gdje su i najpoznatiji,mogu doci,danas ce ih Celik razbit,nece biti boljeg dana ako ih razbiju,da pricaju opet protiv uprave
Ti si najludji ovdje al bas ono najludji.
:lol: :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 apr 2010, 20:50

harry_90 je napisao/la:
faba je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Pustite ih ba,ja ne znam zasto se prepirete sa njima,vidite ljudi dobiju leotara 3:0 i odmah su najaci u ligi,psst,do jucer pricaju prrotiv uprave lose,cim dobiju Leotara,odmah promjene se,igraju kako uprava svira :lol: :lol: kakvi oni i evropa,to jedino uz pomoc lopovskih radnji,gdje su i najpoznatiji,mogu doci,danas ce ih Celik razbit,nece biti boljeg dana ako ih razbiju,da pricaju opet protiv uprave
Ti si najludji ovdje al bas ono najludji.
:lol: :lol: :lol:
kakp nije 90% postova mu je o sarajevu .....momak je ocigledno zaljubljen....da nisam bolje pogledao pomislio bih da je tema F.K. SARAJEVO,kad ono sloboda
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 apr 2010, 22:01

sloboda tuzla=moje djetinjstvo,

danadm se odlazku uprave i dolasku prave tuzlanske raje na celo , rodenih tuzlaka
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 17 apr 2010, 23:13

hebiga izgleda da cemo ipak morati da vas cijepamo u tuzli :D , ma dosta nama i bod samo da do titule dodjemo nadam se da ste spremni jer MANIJACI dolaze po pobjedu.... ooooooooooooo kako je bilo lijepo veceras 15.000 a u tuzli ce nas bit 2.000 ;)
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 apr 2010, 23:21

ultra_CImanija je napisao/la:hebiga izgleda da cemo ipak morati da vas cijepamo u tuzli :D , ma dosta nama i bod samo da do titule dodjemo nadam se da ste spremni jer MANIJACI dolaze po pobjedu.... ooooooooooooo kako je bilo lijepo veceras 15.000 a u tuzli ce nas bit 2.000 ;)
Ma nije problem ;) Mi samo volimo da cijepamo Torpedovce :mrgreen:

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 17 apr 2010, 23:22

ultra_CImanija je napisao/la:hebiga izgleda da cemo ipak morati da vas cijepamo u tuzli :D , ma dosta nama i bod samo da do titule dodjemo nadam se da ste spremni jer MANIJACI dolaze po pobjedu.... ooooooooooooo kako je bilo lijepo veceras 15.000 a u tuzli ce nas bit 2.000 ;)
ma ne treba nama pobijeda dovoljno je sto ce nam sloboda izaci u susret i dati 1 bod da ozvanicimo titulu..nece nam dati zato sto nas toliko vole nego znaju da ce njanje dobit cir na zeludcu kad vide koliko ih je sloboda zajebala..prvo ih uzeli u 1343 utakmice u jednoj sezoni,pa im bod sa koseva odnijeli..i na kraju sto je najbolnije dace zelji bod za titulu :D e ovo zadnje ko preziv od pitara pricat ce :D
-PAJA Fan Club!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.