FK Slavija

lovcen16
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la lovcen16 » 04 maj 2015, 19:39

Pappy je napisao/la:Što se tiče drenaže, ona je skoro pa odlična. Prošli put kada je urađena drenaža, ne mogu sada da se sjetim koje je to godine bilo, možda 2006 ili 07, unutra je nabacano svega i svačega. Stavljen je tampon iz Željeznice, a onda donesen neki sitni pjesak, i on je bukvalno zabetonirao to, pa voda nije mogla da ide. Sada nakon kiša, vode uopšte nema na terenu, ali je zbog tog lošeg busena i nepostojanja trave isuviše veliko blato. :roll:
Kralju uvjek su imali neke kontrole non stop neki likovi iz saveza su stalno obilazili mislim neki Beganovic ili Begovic znaci mogucnost za nekim velikm malverzacija je bila svedena na minimum a nadati se da ce ovo sa cepovanjem upaliti jer je ovo sadasnje stanje bas za svaku osudu...danas sam saznao i jos jedan info vezan za sutrasnje nagrade pa da ti cestitam kralju...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 12:30

@lovcen16

Kada spominješ lika za kojeg kažeš da ima grcki sertifikat verifikovan od Uefe za rekonstrukcije :?:

Ko je lik ne znam, ali ko je god treba mu ga odmah oduzeti za sve vremena i pokazati mu snimak povrede Purića.
SRETAN BROJ - 1725

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 06 maj 2015, 14:38

Evo Emir Zeba DEMANTUJE NATPISE U MEDIJIMA DA IH JE BILO KO IZ Sarajeva kontaktirao prije utakmice!!!

U INAT SVIMA 1946
U INAT SVIMA 1946

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 06 maj 2015, 15:05

BoskoAntic je napisao/la:Evo Emir Zeba DEMANTUJE NATPISE U MEDIJIMA DA IH JE BILO KO IZ Sarajeva kontaktirao prije utakmice!!!

U INAT SVIMA 1946
Demantovao je i Govedarica. :D Al' to napiši na drugoj temi, ovdje niko to nije ni spominjao. :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 15:20

Kao što smo već rekli članak napisan za petobanku. :rol: Šta drugo očekivati od žute štampe.
SRETAN BROJ - 1725

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 maj 2015, 20:19

Bio sastanak sa izvođačem radova i još par njih, i kako mi rekoše, dogovoreno je da se odmah po završetku sezone krene u presijavanje trave. **** lud zbunjenog, sad ćemo vidjeti na šta će to ličiti.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 maj 2015, 20:47

Pappy je napisao/la:Bio sastanak sa izvođačem radova i još par njih, i kako mi rekoše, dogovoreno je da se odmah po završetku sezone krene u presijavanje trave. **** lud zbunjenog, sad ćemo vidjeti na šta će to ličiti.
Šta sastanak sa izvođaćem radova tek kada su mediji izvršili pritisak na Slaviju radi terena zajedno sa tužbama od strane FKS kako na upravu Slavije tako i na teren. Evo vidim kazna 1500 km Slaviji od saveza, a svi smo vidjeli kakva je organizacija utakmice bila, šta se je dešavalo na tribinama i šta se je sve skandiralo. SRAMOTA za lopovski savez i sve ostalo.
SRETAN BROJ - 1725

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 maj 2015, 21:36

pitic je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Bio sastanak sa izvođačem radova i još par njih, i kako mi rekoše, dogovoreno je da se odmah po završetku sezone krene u presijavanje trave. **** lud zbunjenog, sad ćemo vidjeti na šta će to ličiti.
Šta sastanak sa izvođaćem radova tek kada su mediji izvršili pritisak na Slaviju radi terena zajedno sa tužbama od strane FKS kako na upravu Slavije tako i na teren. Evo vidim kazna 1500 km Slaviji od saveza, a svi smo vidjeli kakva je organizacija utakmice bila, šta se je dešavalo na tribinama i šta se je sve skandiralo. SRAMOTA za lopovski savez i sve ostalo.
Taj sastanak je redovna pojava. ;) Samo sam ovo sada napisao da bi ovi koji su se sada zainteresovali za Slavijin teren bili u toku.

Slavija je zaslužila veću kaznu definitivno. Al' Savez je savez. Bio i ostaće najslabija karika Premijer lige. Nego, evo ti više pratiš od mene Sarajevo, logično. Možeš li mi reći, je li igdje u nekoj rečenici ili dijelu teksta spomenuto kako su članovi FK Sarajevo prihvaćeni na utakmici ?

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 11 maj 2015, 03:06

Kakvo je stanje sa terenom?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2015, 09:06

Pappy je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Taj sastanak je redovna pojava. ;) Samo sam ovo sada napisao da bi ovi koji su se sada zainteresovali za Slavijin teren bili u toku.

Slavija je zaslužila veću kaznu definitivno. Al' Savez je savez. Bio i ostaće najslabija karika Premijer lige. Nego, evo ti više pratiš od mene Sarajevo, logično. Možeš li mi reći, je li igdje u nekoj rečenici ili dijelu teksta spomenuto kako su članovi FK Sarajevo prihvaćeni na utakmici ?
Pa zar nije obavzea da predstavnici kluba budu dobro prihvaceni?
Sad treba da hvalimo Slaviju jer su kao dobro prihvatili predstavnike Sarajeva?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 maj 2015, 16:44

Pa ako već mogu samo da negativnosti iznose, neka bar kažu kako su prihvaćeni, i da li su ikada naišli na ovakvo prihvatanje, i da li ih je ikada ijedan klub primio ovoliko u ložu mimo spiska, pa da domaći moraju da stoje zbog toga, ili silaze na glavnu tribinu. Ili da kažu kako su dva člana uprave, utrčala među onu gužvu i kornjače, i izvukla navijače Sarajeva do lože odakle su nastavili gledati utakmicu. Ne moraju na sva zvona objaviti, ali u moru negativnosti, makar jednu rečenicu su mogli posvetiti. ;)

@vivachelik, malo bolji nego protiv Sarajeva, ali i dalje daleko od dobrog.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 maj 2015, 19:53

Pappy je napisao/la:Pa ako već mogu samo da negativnosti iznose, neka bar kažu kako su prihvaćeni, i da li su ikada naišli na ovakvo prihvatanje, i da li ih je ikada ijedan klub primio ovoliko u ložu mimo spiska, pa da domaći moraju da stoje zbog toga, ili silaze na glavnu tribinu. Ili da kažu kako su dva člana uprave, utrčala među onu gužvu i kornjače, i izvukla navijače Sarajeva do lože odakle su nastavili gledati utakmicu. Ne moraju na sva zvona objaviti, ali u moru negativnosti, makar jednu rečenicu su mogli posvetiti. ;)

@vivachelik, malo bolji nego protiv Sarajeva, ali i dalje daleko od dobrog.
Kakvo vam je objezbjeđenje pokazala je ta činjenica da vaši članovi iz lože moraju spašavati povrijeđene igrače Sarajeva što mirno sjede i gladaju utakmicu na tribini. Nije se vaša uprava borila da spašava igrače FKS zato što nas voli nego da bude manja kazna od saveza Slaviji. Policija i zaštitari su prvo gledali određeno vrijeme fajt na tribinama dok nisu ušli što se vidi na snimku da je određeni broj ljudi bio pretučen dok je policija ušla na tribinu. Daljnu efikasnost zaštitara i policije pokazuje činjenica da Sokolovi koji su maksimalno nacionalastički nabrijani od kada znaju za sebe preskaču sa tribine na tribinu ne ometano da se šutaju i primjetih ih van stadiona ganjuju par osoba pa sa zadihani vraćaju nazad na tribinu. To su oni mangupi 50 protiv 3 čovjeka. Koliko nas poštujete pokazalo se je za vrijeme utakmice i poslije utakmice počevši od vašeg predsjednika gdje javno kleveta bez dokaza.
SRETAN BROJ - 1725

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 maj 2015, 20:56

Ja sam pitao nešto potpuno drugo. Al' nebitno, bilo pa prošlo. ;)

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 maj 2015, 21:46

slika

Veliko pojačanje predstavljeno. :mrgreen: :cool:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 maj 2015, 20:43

I treba nam ovako. U možda i najvažnijoj utakmici sezone, ponšaš se toliko indolentno, da jedva hodaš po terenu. Igraš kako ti se nadigne, i onda neko drugi kriv. Od ekipe kojoj nije bio upitan opstanak, postali smo glavni favorit za ispadanje. Govedarica i Zeba svaka čast za današnju partiju, ostalo veoma loše. :(

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 13 maj 2015, 21:55

Kralju sve si vidio sve si cuo...Jadno da ne moze jadnije...poslije 17-18 godina koliko pratim Slaviju ovde i na gostovanjima mislim da sam se danas najvise razocarao....Ne mozes da promjenis citavu ekipu ali mislim da Radovic ako imalo ima obraza treba da ode sa klupe jer je zijanio zadnjih sto utakmica....Treba im Sipu zvati ovi izgleda namjerno hoce da ispadnu...zgadilo mi se sve....raja im **** sve pri izlasku sa stadiona ja jos nemogu da svatim sta se desavalo danas...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 maj 2015, 22:03

Čovjek iz Uprave je na kraju utakmice zaplakao zbog svega ovoga. Ne treba mu sve to u životu, ali voli Slaviju, i to mu niko ne može osporiti. Da je pravio greške u prošlosti, jeste, čak i ove sezone, al život je dao za klub, i ma koliko god se ja ponekad ne slago sa njegovim radom, ponajviše ga poštujem. Al jbg. Da je samo kako izgurati sezonu, ali biće vrlo, vrlo zajebno. Al' smi smo krivi.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 13 maj 2015, 22:15

Ma nije ovo kralju ni blizu gotovo ali je cinjenica da je ovo najlosija ekipa igraca od kad Slavija postoji...ko ih je dovodio..kako...to samo ptice znaju.....kokuzi jesmo ali sto ti pises sami smo krivi....Mislim da se mora na remont igrackog kadra a odmah sutra i kompletan remont struke...daj Bjelicu daj Erbeza daj bilo koga od Rade nema nikakve koristi...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 maj 2015, 22:41

Ma ne smatram ja ni da su ovi igrači toliko loši, čast pojedincima, koji fakat ne zaslužuju da igraju. Borili bi se i vjerovatno ne bi izborili u prvoligaškim klubovima za mjesto, a kamoli mjesto startera. Jbg, kada pogledaš prvu polusezonu je Slavija odlično igrala, sa ovim igračima. U odnosu na taj period nema Lemeza, i nema Mitića, tu je Kartal i tu je Rovčanin. Obojica momaka igraju dobre role, naročito Rovac. Imaš i malog Simovića, koji je protiv Veleža pokazao da se na njega mora računati, iako je igrao na neprirodnoj poziciji. Znači igrači su pokazali da mogu.

Ima tu sada prostora za analize. Uradicemo je svakako na kraju sezone, ne bih sada. Po meni, krivac je Rada u prvom redu. Ipak, ne treba smetnuti sa uma problem s povredama. Mi smo od generlne probe ostali bez Lambulića, koji je bio u dobroj formi, i vratio se tek nekad pred kraj polusezone. Došao je Salković, koji se većinom šetka po terenu. Onda nam se povrijedio Dule, pa nije ni njega bilo. Pa je onda Miljan upao u krizu povreda. Onda je druga polusezona došla i haos. Protiv Radnika povrijede nam se Šabanović, koji je bio u odličnoj formi, i najbolji naš igrač, Dule. Šaba se tek danas vratio, i vidjelo se da ima još rezerve kod njega. Miljan ima povredicu, Ivanovića nikako nema ove polusezone stalno problemi. Torbica u povredi bio čitvu prvu polusezonu... Nikako da se ekipa bez problema sastvi.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 13 maj 2015, 23:04

Ma kralju od ekipe koja je bila u prvom dijelu sezone nema Kokota,Lemeza,Mitica pa evo i ovaj Ivanovic nema ga nikako a Picula mi rece da je lik bas dobar igrac.....sve to stoji ali bas me boli da gledam danas vuku se ko babe a Rada ko qurton...Mislim da ekipi treba promjena nesta mora da se uradi evo dali su im plate oni nista a igraju tekmu koja im rjesava sezonu...Kokot i Lema bi ginuli danas do zadnje kapi krvi e takvi nam trebaju igraci kao mali Miljan danas da se bori za svoj klub a ne da se setaju kao pojedini..

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.