Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Strasno dobru sansu imate za kup.
Iskoristite to
Iskoristite to
Moze to Olimpic

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hvala ti na podrsci.
Najsretniji bih bio da uzmemo konacno neki trofej i ovjerimo izlazak u evropu.Takodje bi me radovalo da nam se pridruze FKS i Zeljo.To bi za nas grad bilo fenomenalno.
Na nekim portalima se razvijaju teorije zavjere kako je namjerno pusten Celik da bi on pustio Siroki.U toj utakmici imali smo nekoliko igraca(standardna)Ledeta,portugalca i Smajica povrijedjena kao i Regoju koji je igrao pod blokadom.Ako dodamo Gligorova,zamijenjen zbog povrede i kartoniranog Jusufovica,jasno je da sem casnog poraza se nije nista ni moglo ocekivati.
Nakon utakmice sa Zrinjskim imamo pravu bolnicu i do finalne tekme moramo po svaku cijenu vratiti ove igrace,motiva nam ne nedostaje.Ova ekipa moze ali treba biti oprezan i sacuvati je do finala od bilo kakvih povreda a velika stvar za ekipu bi bio povratak naseg kapitena Ledeta.Male su sanse a bez njega smo kao bez glave.

Najsretniji bih bio da uzmemo konacno neki trofej i ovjerimo izlazak u evropu.Takodje bi me radovalo da nam se pridruze FKS i Zeljo.To bi za nas grad bilo fenomenalno.
Na nekim portalima se razvijaju teorije zavjere kako je namjerno pusten Celik da bi on pustio Siroki.U toj utakmici imali smo nekoliko igraca(standardna)Ledeta,portugalca i Smajica povrijedjena kao i Regoju koji je igrao pod blokadom.Ako dodamo Gligorova,zamijenjen zbog povrede i kartoniranog Jusufovica,jasno je da sem casnog poraza se nije nista ni moglo ocekivati.
Nakon utakmice sa Zrinjskim imamo pravu bolnicu i do finalne tekme moramo po svaku cijenu vratiti ove igrace,motiva nam ne nedostaje.Ova ekipa moze ali treba biti oprezan i sacuvati je do finala od bilo kakvih povreda a velika stvar za ekipu bi bio povratak naseg kapitena Ledeta.Male su sanse a bez njega smo kao bez glave.

Da više gledate na sebe davno bi i izišli u Europu, sve dok postojite radi ova dva kluba koje si naveo neće valjati. Ne možeš me demantirati niti ti niti bilo tko drugi da postojite isključivo da ovim klubovima pomažete. Pogled na ljestvice i omjere proteklih sezona jasno sugerira na to. Stojte mi dobrolupus je napisao/la:Hvala ti na podrsci.![]()

Da nas nema trebalo bi nas izmisliti
Mislim na komsije.
Da samo uzmemo 6 bodova njima mi smo egal u prvenstvu za titulu.

Da samo uzmemo 6 bodova njima mi smo egal u prvenstvu za titulu.

Prosle godine kad izgubismo protiv Zelje, rekli Zrinjevci da smo Zelji prodali, a kad smo izgubili od Zrinje onda su rekli Zeljini da smo Zrinjskom prodali.
Tako da to "ma vi radite za te i te.." nije nista novo.
EDIT:
Ali je bas ironicno da smo upravo mi jedini od trenutnih top 7 da imamo pozitivan skor protiv Sirokog. Zeljo, FKS, Borac, Velez imaju negativan a Zrinjski jednak sa Sirokim.
Tako da to "ma vi radite za te i te.." nije nista novo.
EDIT:
Ali je bas ironicno da smo upravo mi jedini od trenutnih top 7 da imamo pozitivan skor protiv Sirokog. Zeljo, FKS, Borac, Velez imaju negativan a Zrinjski jednak sa Sirokim.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Od Huge nema nista do kraja prvenstva.Pukla mu tetiva.Smajic,Lede,Regoje i portugalac upitni do Kupa.
Ma samo stediti prvu postavu, pa da eksplodiraju protiv Sirokog puni energije. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nakon Celika dobili smo jos tri povrijedjena igraca.Definitivno smo postali mala bolnica.Hamzic protiv Celika dobio udarac u glavu na mjestu gdje mu je ugradjena plocica,Gligorov izasao povrijedjen i upitan u narednim utakmicama,Brkovic loza,Regoje dvije tekme igrao pod blokadom,Lede odigrao pod blokadom sa Zrinjom i upitan za Siroki,Smajic koljeno upitan do kraja prvenstva i Hugo loza.
Jedina dobra vijest da se vraca povrijedjeni Cristiano.Kao da smo bili na frontu a ne igrali tekme.
Kada smo se zalili na nekim utakmicama da se igralo pogibeljno protiv nas bez sankcionisanja sudaca a sada imamo problem.
Jedina dobra vijest da se vraca povrijedjeni Cristiano.Kao da smo bili na frontu a ne igrali tekme.
Kada smo se zalili na nekim utakmicama da se igralo pogibeljno protiv nas bez sankcionisanja sudaca a sada imamo problem.
Skoro sve loše informacije. Lože, prepone često "odu" zbog slabe fizičke spreme, nesportskog načina života. Povrede zadobijene od udaraca su već skroz nešto drugo.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nego mi nije jasno zašto je šef drugi put suspendovan?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sve su povrede nastale u duelima osim Huge.Razlog je igranje u terminima srijeda-subota na losim terenima.
Po tebi bi cijela liga bila povrijedjena
Ako mislis na Mirzu pojma nemam.Ne znam odakle ti to?
Po tebi bi cijela liga bila povrijedjena

Ako mislis na Mirzu pojma nemam.Ne znam odakle ti to?
Vukovi, kakvi ste sa kartonima za finale kupa?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Fali nam Kenan Handjic prvu utakmicu.
Mislio sam na predsjednika. A u onu Antaliju treba zabraniti da se putuje više. Nakon prvih pet utakmica u martu igrače uhvatio umor. Ne mogu skoro da trče. Isti takav slučaj sa Zvijezdom. Ljudi išli u Antaliju i eno gdje su sad. Pa čak je i Sarajevo imalo na početku polusezone problema ali kod njih su se pripreme odvijale u više faza.

Ne znam za vas, ali mozda vam je bilo bolje da ste vi domacini u prvoj utakmici.
Mi igramo jako dobro protiv Sirokog i uzdam se u tradiciju.Abd.
Mudar je ovo potez da se dignu ruke od prvenstva.Sutra nam sudi Paradjik koji nas zamalo nije unistio protiv Zvijezde na Otoci u Kupu.Trebamo se cuvati crvenih kartona i bespotrebnih povreda.Zalijeciti ekipu pa kom opanci.
Naseg sefa su oplajvazili a sve im je rekao i sve se desava sto je izjavio.
Vakat Dominkovica i co. je zlatan period sta ovi rade.
Mudar je ovo potez da se dignu ruke od prvenstva.Sutra nam sudi Paradjik koji nas zamalo nije unistio protiv Zvijezde na Otoci u Kupu.Trebamo se cuvati crvenih kartona i bespotrebnih povreda.Zalijeciti ekipu pa kom opanci.
Naseg sefa su oplajvazili a sve im je rekao i sve se desava sto je izjavio.
Vakat Dominkovica i co. je zlatan period sta ovi rade.
Husic dobija sansuOlimpic: Husić, Pandža, Imamović, Bogičević, Figueiredo, Šivšić, Jusufović, Osmanagić, Alves, Čomor, Nukić.

Mislim da ce se on i Nukic danas dokazati. Vamos vukovi!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dugo su izdržali.

EDIT:
Zanima me ko je na klupi

Eto sad 2-0. E moji rezervisti.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.