FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
GOOOOOOOOL. KAJKUT! Ipak se nismo obrukali ako ostane ovako, utakmica prejaka...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- zli mrkvić
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOOO, Borac time. Sta sad sa 4-2
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
- Simpatizer
- Kontakt:
Prvi cemo biti ako budemo imali isti broj bodova.zli mrkvić je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOO, Borac time. Sta sad sa 4-2
zadovoljan sam sa ovim rezultatom jer smo i prije utakmice govorili da odigramo otvoreno pa i ako primimo cetri,pet da damo dva,tri gola
SAD SE SAMO MORAMO NADATI DA LEOTAR NIJE PRODAO UTAKMICU ZELJI I MOZDA I DODJEMO DO TITULE.
u SLUCAJU DA IMAMO ISTI BROJ BODOVA BORAC JE SAMPION
u SLUCAJU DA IMAMO ISTI BROJ BODOVA BORAC JE SAMPION
Gotovo, Zeljeznicar vise nego zasluzeno pobjedio, kako bitan gol kajkuta u zadnjim trenutcima meca, ako budu na kraju prvenstva poravnati na tabeli, mada je tako nesto tesko za ocekivati...
Bitno je da se nismo obrukali rezultatski, steta sto nije bilo tv prenosa ovakve dobre utakmice
Bitno je da se nismo obrukali rezultatski, steta sto nije bilo tv prenosa ovakve dobre utakmice
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
ako borac uzme veleza u gostima,bice prvak
sve zavisi od te dvije tekme u vrapcicima i od raspolozenja velezovih igraca

- Simpatizer
- Kontakt:
Mi nasu sansu imamo samo u Tuzli ako Slobodi ne bude trebalo.otok je napisao/la:ako borac uzme veleza u gostima,bice prvak

- zli mrkvić
- Kontakt:
Poraz boli ali sa ovim rezultatom možemo biti zadovoljni. Sad dvije kod kuće pa opet na prvo mjesto. Nije ni ovo loše
skontaj prve rečenice
U derbi susretu 23. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, ali i cijelog prvenstva, Željezničar je u predivnoj atmosferi bio bolji od banjalučkog Borca sa visokih 4:1.
Ponadali se
ali ova rezultat odgovara borcu. Ja zadovoljan poraz je već davno upisan a rezultat je bio važan a on nam daje nekakve nade.
skontaj prve rečenice
U derbi susretu 23. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, ali i cijelog prvenstva, Željezničar je u predivnoj atmosferi bio bolji od banjalučkog Borca sa visokih 4:1.
Ponadali se

Zadnja izmjena: zli mrkvić, dana/u 17 apr 2010, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
trebace im vjeruj miSimpatizer je napisao/la:Mi nasu sansu imamo samo u Tuzli ako Slobodi ne bude trebalo.otok je napisao/la:ako borac uzme veleza u gostima,bice prvak
a leotar zelji daje bodove u zadnjem kolu naravno
- Simpatizer
- Kontakt:
Ovo sam napisao prije utakmice. Dakle, ostvarili smo taj minimalni cilj!Simpatizer je napisao/la:Koliko god blesavo zvucalo, tj. izgledalo, nasi igraci nemaju sta da izgube. Imace manji pritisak i da sam ja Maric naredio bih napadacku igru pa sta bude. Takodje, od velikog znacaja ce biti rezultati ekipa u Kupu. Ako neka od ekipa izleti iz Kupa igraci iste ce biti u losijem psihickom stanju.
Znaci, Maric treba da kaze igracima: "Izadjite i igrajte fudbal pa budite ili pukovnici ili pokojnici!"![]()
Protiv Sirokog je upalila defanziva uz dozu srece, zamalo je mogla i protiv Zrinjskog da je Vukelja zabio zicer kod 0-0. Da su obje utakmice zavrsile povoljno po nas ne bih mu nista zamjerio ako postavi bunker. Ovako mislim da mora stisnuti muda i igrati fudbalski drsko! Mozda trenutni sastav Borca nema igrace za takvu igru, ali to je vec do idiotske rasprodaje nase Uprave. Valja probati!
Nas minimalni cilj mora biti poraz manji od 2-0 ili poraz od 2 razlike sa postignutim golom/golovima.
Jos da sam znao da nece igrati Vukelja...

Ne znam ni sam kako smo uopste dosli u sanse sa drvenim Bojicem u napadu!

Ostvari se moja zelja koju sam napisao juce ili prekjuce da bude 1-3,doduse nije 1-3 ali svejedno. Trenutno imamo najvece sanse da budemo sampioni ako budu dolazili ocekivani rezultati,a ako Zeljeznicar negdje iznenadi,moracemo i mi.
Zeljeznicar je trenutno bolji od nas,cak i da smo kompletni,a pogotovo ovako bez Stanceskog,Grahovca,Puzigace,Vukelje....
Momcima ne zamjeram nista,bilo je "Umri muski-Ljubuski",nastavljamo sa navijanjem,sve do titule koja nam je sada jako blizu.Jedino me malo nervira,ne znam da li znate,ali sva cetiri gola smo primili glavom!
Pored Vuleta,Corica,Petrica....
A zelja mi je da u Kupu budemo kompletni pa da se ponosamo....jooooj kad bi se uz ove gore nabrojane vratio i Marko Maksimovic!
Sad rutinski u sledecih sedam dana srijeda i subota,dobiti Rudar i Travnik,vratiti se na prvo mjesto,a kasnije sta nam Bog da,cak da nekako i Zeljeznicar postane prvak,treba mu cestitati jer su trenutno jaci,barem dok se ovi nasi ne oporave.
Zeljeznicar je trenutno bolji od nas,cak i da smo kompletni,a pogotovo ovako bez Stanceskog,Grahovca,Puzigace,Vukelje....
Momcima ne zamjeram nista,bilo je "Umri muski-Ljubuski",nastavljamo sa navijanjem,sve do titule koja nam je sada jako blizu.Jedino me malo nervira,ne znam da li znate,ali sva cetiri gola smo primili glavom!

A zelja mi je da u Kupu budemo kompletni pa da se ponosamo....jooooj kad bi se uz ove gore nabrojane vratio i Marko Maksimovic!
Sad rutinski u sledecih sedam dana srijeda i subota,dobiti Rudar i Travnik,vratiti se na prvo mjesto,a kasnije sta nam Bog da,cak da nekako i Zeljeznicar postane prvak,treba mu cestitati jer su trenutno jaci,barem dok se ovi nasi ne oporave.
Ma nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas!knoa je napisao/la:
PREJAKO!!!
Eh sada recite da je sudjenje bilo katastrofalno

Realno, i da ste bili komplentni, opet bi izgubili (uzmimo u obzir da nama nije igrao Mesanovica).
Kapa dole za onu pjesmu "ti si taj, to moje srce dobro zna". Pogodili ste me buduci da je to prepjev Draganine pjesme " Bas tebe volim ja " - 1993 godina
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Procitah negdje da je neko reko da sniste obrukali, vjerujte sad sam sa utakmice, i obrukali ste se pravo, ocekivao sam vise od broca, prvo sto napdacke igre nije bilo nigdje samo vam se cini, bukvalno ste se branili, golove ste dali iz prekida jedan autogol (kako ga oaj nas mesic zavuce u raslje nevjerovatno ili je bio bajic manje vazno
) drugi gol majstorija svaka cast, imali ste jos jedan udarac iz slobodnjaka i nista vise, bilo je jos mozda dva udarca preko gola i nesto slicno, ovo ostalo bas Zeljo dominirao, ali vrhunac je bio kad uze se loptu bbekric i stanic cini mi se i pocese da se igaju seve sa 5-6 vasih igraca, u najmanu ruku su bili smijesni, ako ste u mogucnosti da pratite RTV Vogosca ivdjet cete o cemu pricam, snimak je u 22 sata.
Ako ovako budete igrali u kupu nece te se ljepo provesti.
Uz to da dodam navijanje odlicno sa obje strane, jest da se vi niste culi sto je lgoicno ali je bilo dobro, najvaznije je sto nije bilo nacinalistickih ispada i slicno, bilo je uobicajenog **** sa obje strane ali nikakvih teskih rijeci i to je to.
Vidjet cemo se jos dva puta nadam se da ce ovaj put Zeljo imati bolji međusobni duel

Ako ovako budete igrali u kupu nece te se ljepo provesti.
Uz to da dodam navijanje odlicno sa obje strane, jest da se vi niste culi sto je lgoicno ali je bilo dobro, najvaznije je sto nije bilo nacinalistickih ispada i slicno, bilo je uobicajenog **** sa obje strane ali nikakvih teskih rijeci i to je to.
Vidjet cemo se jos dva puta nadam se da ce ovaj put Zeljo imati bolji međusobni duel

Mes Que Un Club
Ona vam devetka dobra
- Banjaluka SRB
- Kontakt:
Сјајан ? за & на & свега. " $ & " 3 гостовања, а " 4. $ % - ", ? је ? $ " " & $ " $ " $ у ? за ?. & " ? ? &, & " је $ % га је % он ". ? је ? свега. ? ТЕ &!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Prije 10 minuta lesinari napustili grbavicu
-
- Kontakt:
stvarno mislis da zeljo nece ni na jednom gostovanju uzet barem 1 bod??????Banjaluka SRB je napisao/la:Сјајан ? за & на & свега. " $ & " 3 гостовања, а " 4. $ % - ", ? је ? $ " " & $ " $ " $ у ? за ?. & " ? ? &, & " је $ % га је % он ". ? је ? свега. ? ТЕ &!
Koliko je Lesinara bilo veceras na Grbavici ??
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
amer_zeljoo je napisao/la:stvarno mislis da zeljo nece ni na jednom gostovanju uzet barem 1 bod??????Banjaluka SRB je napisao/la:Сјајан ? за & на & свега. " $ & " 3 гостовања, а " 4. $ % - ", ? је ? $ " " & $ " $ " $ у ? за ?. & " ? ? &, & " је $ % га је % он ". ? је ? свега. ? ТЕ &!
Htjeli mi ili ne priznati Borac sa drugim golom ima navece sanse da bude prvi!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.